Barrel 14.10.2025 08:58 пишет: А як відноситись до вчорашньої новини, що розлетілася по всім інформагенствам щодо пожежі електромобіля Ксяомі під час ДТП і як у нього заблокувались електроні ручки дверей з водієм усередені... з точки зору безпеки, оскільки майже на всіх електромобілях ці електронні ручки стоять...
Купівля китайського авто це активна участь у природньому відборі. Нашо перешкоджати природі.
Якби власник вижив, а загинув пасажир - варто б ще було притягнути до кримінальної відповідальності за вбивство по недбалості.
alexa11 14.10.2025 08:09 пишет: у двсників вистачае своїх приколів, про котрі фанати електричок навіть не здогадуються. наприклад ціла окрема тема про коробку дсж. можете уявити тему довготривалий тест редуктора + електричного двигуна в електричці?
seksinika 14.10.2025 08:13 пишет: На мой взгляд куда больше интересного есть у бензиноводов по этой теме а электро все просто, из розетки отключила и поехала, а если заморачиваться то в момент когда одеваешься что бы из дому выйти на телефоне пальцем щелкнуть и акклиматизацию включиь), где там до бензиноводов то тянуться
Можна ввечері до розетки не доїхати))) якщо її вмикати в -10))
Если ума нету, то можно и утром от розетки не отъехать))), а я больше 10 лет езжу и не жалуюсь в от вас как выше подметили исключительно одни вбросы на вентилятор , но я вас собственно не осуждаю вы же не виноваты в том, что нету у вас условий и приходиться вам на ДВС ездить, дорого да по сервисам
seksinika 14.10.2025 08:13 пишет: На мой взгляд куда больше интересного есть у бензиноводов по этой теме а электро все просто, из розетки отключила и поехала, а если заморачиваться то в момент когда одеваешься что бы из дому выйти на телефоне пальцем щелкнуть и акклиматизацию включиь), где там до бензиноводов то тянуться
Если ума нету, то можно и утром от розетки не отъехать))), а я больше 10 лет езжу и не жалуюсь в от вас как выше подметили исключительно одни вбросы на вентилятор , но я вас собственно не осуждаю вы же не виноваты в том, что нету у вас условий и приходиться вам на ДВС ездить, дорого да по сервисам
жаба давить його вже з ранку . мабуть заправився черговий раз на АЗС, зато супер швидко, але дорого.
Там не с утра, а судя из текстов долгими годами , а где делся еще один любитель пописать, тот ч то с Кугой трех цилиндровой скоростные рекорды в ночной Малютянке устанавливает)?
жаба давить його вже з ранку . мабуть заправився черговий раз на АЗС, зато супер швидко, але дорого.
ДВЗ заправляється раз на два тижні, економні раз на три А щодо дораха - треба боятися не великих витрат, а маленьких доходів)))
Z@B 14.10.2025 07:43 пишет: Яке цікаве життя у електроводів...навіть не здогадувався, що в авто може бути настільки багато цікавого
було б дуже цікавим дослідження - як впливає на витрату гучність магнітоли, або кількість басів у музиці, що грає, чи можна заряджати смартфон під час руху?
Колись було жартом, що на малолітражних ДВЗ для обгона на трасі треба кондюк вимикати.
З приходом електричок це перестало бути жартом))) нехай і в дещо іншій площині (запас ходу а не набір швидкості).
Це не жарт а правда. На попередньому авто ( Seat Altea xl 1.6 бензин) якщо треба було зробити шустрий обгін то дійсно вимикав кондиціонер, бо на такому бензиновому авто воно досить замітно коли в момент обгону кондиціонер тягне своє. На електричці цієї залежності не помічаю.
seksinika 14.10.2025 11:57 пишет: Там не с утра, а судя из текстов долгими годами , а где делся еще один любитель пописать, тот ч то с Кугой трех цилиндровой скоростные рекорды в ночной Малютянке устанавливает)?
Забанили. Недарма ж Ви зʼявились в його житті) Вадим, Бойко, прямо не опонент, а чорна мітка😂
Це не жарт а правда. На попередньому авто ( Seat Altea xl 1.6 бензин) якщо треба було зробити шустрий обгін то дійсно вимикав кондиціонер, бо на такому бензиновому авто воно досить замітно коли в момент обгону кондиціонер тягне своє. На електричці цієї залежності не помічаю.
конторська жоповозка сенс 1.3 чи навіть 1.1, не пам'ятаю, де кондєй можна було використовувати як ручнік Були часи... А тепер ці люди щось росказують про вимикання кондиціонера
ДВЗ заправляється раз на два тижні, економні раз на три А щодо дораха - треба боятися не великих витрат, а маленьких доходів)))
Та ладно это как ездить нужно что бы 2 раза в месяц заправляться, это вы в год 12 тысяч наезжаете, с таким подходом я машину раз в неделю заряжать могла бы не чаще , с доходами оно конечно у всех по разному но уверяю вас не в этом дело), если конкчно Лиф первого поколения взять в сравнении с Рено Меганом то может как то оно еще увязать получится.
seksinika 14.10.2025 11:57 пишет: Там не с утра, а судя из текстов долгими годами , а где делся еще один любитель пописать, тот ч то с Кугой трех цилиндровой скоростные рекорды в ночной Малютянке устанавливает)?
Забанили. Недарма ж Ви зʼявились в його житті) Вадим, Бойко, прямо не опонент, а чорна мітка😂
А я при чем к его бану), да нес фигню разную по всему форуму но как бы не напрягало, наоборот интересно было на предмет как "эксперту навалить с гулей 180" удалось увязывать ошибки АБС со снятыми грузиками на шиномонтаже, не совсем поняла что тут у вас спрятано зʼ и 😂 ну такое))).
конторська жоповозка сенс 1.3 чи навіть 1.1, не пам'ятаю, де кондєй можна було використовувати як ручнік Були часи... А тепер ці люди щось росказують про вимикання кондиціонера
Очевидно ж що, часи "вимкнути кондиціонер" давно пройшли. Тому коли на електричках власники цим займаються, це і викликає іронічну посмішку. Якщо що, у мене батя також такою херньою страждає і злиться, коли сідає після мене і бачить включений клімат на 22.
Очевидно ж що, часи "вимкнути кондиціонер" давно пройшли. Тому коли на електричках власники цим займаються, це і викликає іронічну посмішку. Якщо що, у мене батя також такою херньою страждає і злиться, коли сідає після мене і бачить включений клімат на 22.
Взагалі не розумію. Ладно ліф перший чи ще щось там з лоу-енд сегменту, але на ID таким страждати...
Взагалі не розумію. Ладно ліф перший чи ще щось там з лоу-енд сегменту, але на ID таким страждати...
Тю, я якщо не жарко, або осінню, завжи ізджу з трохи відкритим вікном і без кондера і пічки, хоча в усіх машинах клімат і т.д. Ну подобається мені так, що тут такого?
Тю, я якщо не жарко, або осінню, завжи ізджу з трохи відкритим вікном і без кондера і пічки, хоча в усіх машинах клімат і т.д. Ну подобається мені так, що тут такого?
питання не в тому щоб в принципі не вимикати, питання в тому щоб обмежувати себе в комфорті, коли це необхідно
Цифри витрат. Коли всі навколо розповідають про 14-16, а ти бачиш реальні 20+, починається пошук варіантів, як її знизити. Клімат один з них. Я також такого не розумію, цифра витрати це просто статистика, на неї дивишся вже постфактум, заради цікавості. Або не дивишся взагалі.
Під час війни це має сенс. Але ж за звичайних умов (тобто із загальних міркувань) не дуже зрозуміло навіщо? Не спустошувати бак під нуль - так, а для чого тримати його повним чи майже повним?