autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

чи є сенс пересісти на електричку? (511/514)

V.I.P *
46 лет (26 лет за рулем), Киев
С нами с 25.03.2004

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: alexkit]
      19 октября 2025 в 16:25 Гілками

В ответ на:

проще сел в самолёт, налил вискарик)))

Ну так, з трьома дітьми, спочатку літаком в Прагу далі в Карлови Вар, а потім на пару днів в Німеччину, бо зустріли друзів

В ответ на:

там Илон внес решения, чего не хватало именно в двс.

Які саме?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
V.I.P *
С нами с 25.03.2004

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: HD_Zed]
      19 октября 2025 в 16:26 Гілками

Я так розумію, вам то бан не загрожує, бо вам адміністрація дозволяє

Ну таке ...

Про мою ... вона далеко не найкраща, але вибачте .. електовозик за такі гроші буде просто чимось візуально схожим на авто, не більше

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: HD_Zed]
      19 октября 2025 в 19:51 Гілками

HD_Zed 19.10.2025 14:52 пишет:

seksinika 18.10.2025 22:42 пишет:

Понятно после этого Тесла это трешак), не хочу вас расстраивать но если тройка не в вашем бюджете, то Ска не в вашем бюджете Х2 и вообще зачем вам такая трешовая машина у вас же смартфон есть.

Це місцевий ду%ачок, у якого його рухлядь - сама найкраща тачка в світі, і який тиждень як відкинувся з річного бану, і йому треба терміново просратися в кожній темі після річного утримання.
Незважайте

Он оно как Петрович(с) в принципе по количеству вставленных смайликов и изложению "полезных функций" оно логично), а на долго выпустили ???

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: batal]
      19 октября 2025 в 20:01 Гілками

batal 19.10.2025 16:26 пишет:

Про мою ... вона далеко не найкраща, але вибачте .. електовозик за такі гроші буде просто чимось візуально схожим на авто, не більше

Ну вот добрались наконец до истины )), "была бы мука то пирожки бы спек, так мяса нет, ну а соли с перцем у соседей бы занял" можете в дух словах о том с какой целью вы тут так усердно накидываете при том что от электричек вы гораздо дальше чем от годового бана???

Вы бы где то в курилке совместно с условным Канадским товарищем призывного возраста могли бы просто разорвать массы всесторонними познаниями планшетов в пикапах

V.I.P *
С нами с 25.03.2004

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: seksinika]
      19 октября 2025 в 20:43 Гілками

В ответ на:

при том что от электричек вы гораздо дальше чем от годового бана

Поки так. Електровозики в їх поточній фазі розвитку - це скорше плод зусіль колективного маразму імені "грети тумберг" ніж щось реально цінне. Можливо колись це зміниться, але поки ні.

А про планшети в пікапах - ви мене з кимось плутаєте. Я не бачу взагалі великого сенсу в планшеті в авто, як і в швейцарському ножі з 100500 функцій. Ви ж так і не пояснили, що за такі супер функції в S-ці у вас є і навіщо вони окрім понітв перед подружайками

V.I.P ***
      19 октября 2025 в 20:52 Гілками

Я не надто фанат електричок в їх поточному стані, але ти такий бред пишеш, що читати неможливо.

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

19 октября 2025 в 21:20 Гілками

А я вам что то должна объяснять была )), объяснять можно тому кому это нужно, набрасывающим на вентилятор это ни к чему, более того я уже много вам объяснила в том числе и про ваш чемодан, большего количества информации вы не воспримите, да и не нужен вам планшет при наличии смартфона и Тесла вам не нужна ибо подозреваю розетки у вас своей нету, а с основной задачей максимально пофлудить вам без меня проще справляться будет).

Z@B
V.I.P *
32 года за рулем, Киев
С нами с 09.02.2013

19 октября 2025 в 21:47 Гілками

До теми про подорожі Україною із розрахунком на комерційні зарядки...

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: Z@B]
      19 октября 2025 в 22:10 Гілками

Включила на всякий случай(с теми отключениями), с час назад не дожидаясь ночного тарифа))), 4% остаток был по приезду, пишет через 17 часов 40 минут будет на 80% заряжена, ну это обычная розетка 16 ампер, 21км. за час добирает.

Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: -Виталя-]
      20 октября 2025 в 07:45 Гілками

http://youtu.be/QhThS2rSy-Q

Змінено alexa11 (07:50 20/10/2025)

важничающий писатель **
31 год за рулем, Szczecin, Poland
С нами с 09.01.2016

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: alexa11]
      20 октября 2025 в 10:53 Гілками

alexa11 20.10.2025 07:45 пишет:

Демьян_Dnepr 14.10.2025 23:48 пишет:

на мою думку, треба звикнути до заряджань. мати зарядку під домом, для комьюніті. тому що кожного разу заряджатись на швидкій зарядці не бажанно. ну і гроші. 3ка тесла старт від двадцятки. чи у Німеччині можна взяти умовний ID.XXX за 400-500 у лізинг та не думати ні про що. як на мене, жити на дачі та мати електричку, це прямо вогонь.

У відео нічого не сказали, окрім того що я написав вище. Зарядні станції, але бажано під будівлею. Ще мабуть здатність зарядитись на трасі. Це по зручності. А далі кожен вирішує для себе сам. Різні потреби, різні можливості. Я би наприклад узяв би, навіть як умовний учень, який учора отримав свою першу роботу на мінімальну зарплатню, ID.3 у лізинг, та радів би життю.

V.I.P *
С нами с 25.03.2004

20 октября 2025 в 10:59 Гілками

В ответ на:

и Тесла вам не нужна ибо подозреваю розетки у вас своей нету

Тесла - поки очевидно ні, коли щось зміниться - вай нот.

Розетка - зараз, коли я виїхав з Украхни - немає. До війни була, бо я підготувався, але виявилося що електровозики неконкурентноспроможні на момент вибору

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

20 октября 2025 в 13:45 Гілками

batal 20.10.2025 10:59 пишет:

В ответ на:

и Тесла вам не нужна ибо подозреваю розетки у вас своей нету

Тесла - поки очевидно ні, коли щось зміниться - вай нот.

Розетка - зараз, коли я виїхав з Украхни - немає. До війни була, бо я підготувався, але виявилося що електровозики неконкурентноспроможні на момент вибору

Ну понятно, один из Канады вещал про пикапы, второй тоже из заграницы без розетки вещает, думаю скоро процесс возврата на Родину будут начинать реализовывать уже но то такое), понимаете какое дело в случае сравнения моей Ски и вашего Аутбека ВОЗИК это это не Тесла а Субару, как бы вам сравнить что бы вы возможно поняли) это тот ваш смартфон о кортом выше пишите и такое вот "приспособление" на шнурке с диском "Смольный у аппарата" где "приспособление" это Аутбек, другими словами можно просто ВОЗИК

V.I.P *
С нами с 25.03.2004

20 октября 2025 в 14:30 Гілками

В ответ на:

в случае сравнения моей Ски и вашего Аутбека ВОЗИК это это не Тесла а Субару, как бы вам сравнить что бы вы возможно поняли)

Та ви краще пишіть про авто, а не на порівняннях. Бо про те що в теслі є планшет, якого в мене немає - я і без вас знаю

Але я також знаю що він банально не потрібний, і це просто понти

---

Знаєте кого ви мені нагадали? Вже пару років в рашці купа блохерів "продає" народу китайців. І коли це мені попадає в shorts, я бачу таку саму риторику. От прям один в один.

Китай це:
* там такі монітори, три штуки спереду, в кодного підголовнику, сумарна діагональ 40 дюймів ...
* там супер технології, а ви катаєтесь технологіях які ще їхні бабусі використовували
* там найкращі інженери, якій вони купили скопом з самих найкращих марок
* китай скоро всіх пережене, от відео де папуасік на китаї зганяє мерс на німецькому автобані
* всі будемо їздити на китайцях через 5 років
* ... і подібний трешак "продаванів"

Звісно в коментах знаходяться малочисельні розумні люди, які нагадують місцевому плебсу, що нормальні машини нікуди не пропали, що китай - це просто красива картинка, яка розвалюється часто вже на статичному огляді в салоні ... але більшість плебсу хаває і радісно жре всі ці лісяни, хуйсани. зікри, хуйкри і т.д. Ну ясно, то "болота" і там все що не продай скрепно - все жруть

І по ходу електички продають по тій самій методичі. От один в один. І це реально так смішно.

СуперСтар **
25 лет за рулем, Киев
С нами с 24.05.2007

20 октября 2025 в 15:07 Гілками

batal 20.10.2025 14:30 пишет:

Зазвичай так кажуть ті, хто не може це собі дозволити.

V.I.P *
С нами с 25.03.2004

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: WalkmandT]
      20 октября 2025 в 16:23 Гілками

В ответ на:

Ну, може ти розкажеш, навішо воно і я теж собі дозволю

Ну саме тесловський планшет, бо штатний головний пристрій з тачскріном, підключенням смартфону це вже де факто стандарт галузі, а в будь яку стару автівку втулилти афтемаркет його умовно від 300 євро. Да і в нову теж не сильно дорожче, якщо штатну треба замінити

Бо ... гайз камон, у всіх звісно різні бюджети, але купити замість Легасі срану трійку мені бюджет дозволяв без проблем. Теж мені знайшлися, багатії.
До речі, це просто супер стандартна аргументація власників китайського хламу ... вони такі одразу, от я купив за Х лямів круте "...но", а ви на 20ти річних перделках їздите

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

20 октября 2025 в 21:42 Гілками

batal зря вас из бана выпустили, вы просто не более чем флудер еще раз пишу в сравнении вашего Автбека и мое Ски ВОЗИК это ваш аутбек и дело тут не в планшете, хотя то собственно и не планшет но если вам так понятнее то пусть будет планшетом, ваш Аутбек это на сегодня просто унылый и устаревший УГ, его вообще не корректо сравнивать не то что с Ской а даже с Китайским аЙдИ 4, вы тут с пеной во рту можете распинаться о том как вы считаете но ответ вам дан выше.

WalkmandT 20.10.2025 15:07 пишет:

batal 20.10.2025 14:30 пишет:

Общаться с вами, это тратить свое время ни на что, вы все равно не поймете потому как вы даже в своем воображении не можете понять чем Ска отличается от Аутбека ну и все равно ни розетки ни бюджета к чему вам флудить про электрички в которых вы полный ноль)?

Супер писатель! **
6 лет (13 лет за рулем), Киев
С нами с 01.07.2018

20 октября 2025 в 21:48 Гілками

seksinika 20.10.2025 21:42 пишет:

batal зря вас из бана выпустили, вы просто не более чем флудер еще раз пишу в сравнении вашего Автбека и мое Ски ВОЗИК это ваш аутбек и дело тут не в планшете, хотя то собственно и не планшет но если вам так понятнее то пусть будет планшетом, ваш Аутбек это на сегодня просто унылый и устаревший УГ, его вообще не корректо сравнивать не то что с Ской а даже с Китайским аЙдИ 4, вы тут с пеной во рту можете распинаться о том как вы считаете но ответ вам дан выше.

Але якщо порівняти його Субари і мої Болти, то з твоєї точки зору в любому випадку що одно що друге - гімно (смердить пластик, не їде і т.д.), але що гірше? Субару 2016+- річні чи Болти 2023?

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

20 октября 2025 в 21:56 Гілками

Ну это хоть корректно сравнивать уже, хотя вообще ДВС и электро сравнивать это только Субароводу под силу), Болты ваши намного более современные 100%!!!

патриарх **
36 лет (14 лет за рулем), Киев
С нами с 13.02.2018

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: HDC1]
      20 октября 2025 в 22:57 Гілками

HDC1 20.10.2025 21:48 пишет:

seksinika 20.10.2025 21:42 пишет:

Але якщо порівняти його Субари і мої Болти, то з твоєї точки зору в любому випадку що одно що друге - гімно (смердить пластик, не їде і т.д.), але що гірше? Субару 2016+- річні чи Болти 2023?

а той болт може заїхати в двір в центрі Києва? неможе, то про що ще тут можна розмовляти?

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
0 користувачів і 100 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: *****
Переглядів теми: 512087

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія