seksinika 20.10.2025 21:42 пишет: batal зря вас из бана выпустили, вы просто не более чем флудер еще раз пишу в сравнении вашего Автбека и мое Ски ВОЗИК это ваш аутбек и дело тут не в планшете, хотя то собственно и не планшет но если вам так понятнее то пусть будет планшетом, ваш Аутбек это на сегодня просто унылый и устаревший УГ, его вообще не корректо сравнивать не то что с Ской а даже с Китайским аЙдИ 4, вы тут с пеной во рту можете распинаться о том как вы считаете но ответ вам дан выше.
Але якщо порівняти його Субари і мої Болти, то з твоєї точки зору в любому випадку що одно що друге - гімно (смердить пластик, не їде і т.д.), але що гірше? Субару 2016+- річні чи Болти 2023?
ну об'єктивно кажучи за ціну болтів на аукционах можна взяти субару теж 2022-2023 років.
Відновлення буде дешевше, бо на болти ціни просто трешняк..
https://itc.ua/ua/novini/chevy-bolt-tilk...elektromobiliv/ Chevy Bolt — тільки початок: General Motors готує лінійку недорогих електромобілів Повернення Bolt — це не просто рестайлінг старої моделі. Окрім змін дизайну новий електромобіль отримає й сучасні технології. Головна зміна — акумулятор. Тепер авто матиме літій-залізо-фосфатну батарею (LFP) місткістю 65 кВт·год, що дозволяє суттєво знизити собівартість
batal 18.10.2025 17:28 пишет: Ну всі здатні витримати "якість" салону тесли .
Тут уже аж я крякнул. Не смотря на то, что у теслы действительно салон весьма контроверсионный, но не из салона субы об этом рассуждать, которая своим салоном и дизайном потерялась где-то в начале 2000-х, будь реалистом
В ответ на: Тут уже аж я крякнул. Не смотря на то, что у теслы действительно салон весьма контроверсионный, но не из салона субы об этом рассуждать, которая своим салоном и дизайном потерялась где-то в начале 2000-х, будь реалистом
Скорше теоретики залишилися там, можна зайти в салон і подивитися. Ну і треба розуміти, що салон - це не картинка для "понтів" (що як раз про теслу та китайців), а практичність. А це якісні матеріали, які здатні витримати випробування родиною з троьх дітей без втрат, функціональність типу регулювання нахилу спинок задніх сидінь, площадки для завандаження бокса на даху, приємні фішки тіпа оббивки м`яким матеріалом внутрішніх поверхонь місць для зберігання всякої мелочовки
GreenMile 21.10.2025 10:17 пишет: но не из салона субы об этом рассуждать, которая своим салоном и дизайном потерялась где-то в начале 2000-х, будь реалистом
А якщо підійти більш практично, а не точити ляси відносно планшету в салоні чи дизайном на любителя. До прикладу ось будує хату чоловік чи по господарству порається, яким автомобілем краще, зручніше причеп тягати і якої ваги? Тільки будь-ласка практичні міркування, а не міряння понтами. Це таке собі, я б сказав загальне питання до спільноти.
А якщо підійти більш практично, а не точити ляси відносно планшету в салоні чи дизайном на любителя. До прикладу ось будує хату чоловік чи по господарству порається, яким автомобілем краще, зручніше причеп тягати і якої ваги? Тільки будь-ласка практичні міркування, а не міряння понтами. Це таке собі, я б сказав загальне питання до спільноти.
- Мойша, а скажиті, ви случайно не сталєвар? - Ізраіль Абгамовіч, я очєнь спеціально спеціально не сталєвар!
У теоретиків машинного доєнія осіннє загострення чи шо?
Люди які власноруч будують хату чи їздять нею по картоплю на поле з причіпом - зазвичай не є цільовою аудиторією електричок.
GreenMile 21.10.2025 10:17 пишет: но не из салона субы об этом рассуждать, которая своим салоном и дизайном потерялась где-то в начале 2000-х, будь реалистом
Камрад, а с чего ты решил, что к машине надо подходить обязательно "практично", что за дичь? Вот у меня жена хотела машину на автомате, с двумя дверками и не унылую, чтобы ездить в свое удовольствие по Киеву - такую ей и купили, нахрена ей твое хозяйство или строительство с тасканием прицепов, можно узнать? Или ей надо было купить пирожок грузовой или бус - шоб практично аж капец?
В ответ на: Тут уже аж я крякнул. Не смотря на то, что у теслы действительно салон весьма контроверсионный, но не из салона субы об этом рассуждать, которая своим салоном и дизайном потерялась где-то в начале 2000-х, будь реалистом
Скорше теоретики залишилися там, можна зайти в салон і подивитися. Ну і треба розуміти, що салон - це не картинка для "понтів" (що як раз про теслу та китайців), а практичність. А це якісні матеріали, які здатні витримати випробування родиною з троьх дітей без втрат, функціональність типу регулювання нахилу спинок задніх сидінь, площадки для завандаження бокса на даху, приємні фішки тіпа оббивки м`яким матеріалом внутрішніх поверхонь місць для зберігання всякої мелочовки
batal 21.10.2025 11:16 пишет: Можете не продовжувати, бо окрім понтів більше нічого немає
Вы вообще о чем то кроме понтов думать способны или одни понты и рыгательные смайлы в доступности что вы тут вообще делаете, вы полнейший ноль и в элекричках и в комфорте)???
Мне вот интересно, а если ни чего не строишь то можно на Тесле ездить хоть ?
В принципе когда я дом стоила то тоже на Тесле ездила, как то мне и в голову не приходило что на легковой машине стройматериалы возить нужно, ну разве что в Эпицентр выбрать что ездила, что потом грузовая машина привозила.
И вот Субару та времен Очакова и покоренья Крыма в чем лучше со стройкой справится ?
- Мойша, а скажиті, ви случайно не сталєвар? - Ізраіль Абгамовіч, я очєнь спеціально спеціально не сталєвар!
Люди які власноруч будують хату чи їздять нею по картоплю на поле з причіпом - зазвичай не є цільовою аудиторією електричок.
Та ладно, ну не может же быть), мне вообще непонятно каким нужно быть упоротым что бы о понтах рассуждать, при этом и близко не понимать о чем рассуждаешь .
Камрад, а с чего ты решил, что к машине надо подходить обязательно "практично", что за дичь? Вот у меня жена хотела машину на автомате, с двумя дверками и не унылую, чтобы ездить в свое удовольствие по Киеву - такую ей и купили, нахрена ей твое хозяйство или строительство с тасканием прицепов, можно узнать? Или ей надо было купить пирожок грузовой или бус - шоб практично аж капец?
КАМАЗ надо брать и писать об этом в теме про электрички), ключевое очень практично главное 6х6 что бы когда навоз в лес вывозишь не присесть на пузо, опять таки в буду можно машинку двухдверную закинуть так что с манипулятором брать нужно и баки побольше, что бы на одной заправки минимум 1500км. проехать можно было, со спальником понятно должен быть а то вдруг переночевать где придется и обязательно аэробокс на крышу а то вдруг в Канадский театр желание сходить возникнет а костюмчик не отглаженный.
П.С. Много ораторов видела, но иногда прямо индивидуалы попадаются и главное сами то наверно верят что так правильно и по другому ни как), основное это топить про электрички не имея своих розеток для их зарядок .
Та ладно, ну не может же быть), мне вообще непонятно каким нужно быть упоротым что бы о понтах рассуждать, при этом и близко не понимать о чем рассуждаешь .
Ретрограды-с. Я в "детстве" тоже думал, что лучше москвича машины нет, потому что его в любом поле и канаве можно отремонитровать с помощью лома, ключа 11х13 и какой-то матери, а в багажник на рессорную подвеску нагрузить палету кирпичей, не то что ваши эти понтовые никчемные инопомойки с непонятными инжекторами, которые обязательно сломаются! У всех бывает, но не у всех проходит (с)
В ответ на: вы полнейший ноль и в элекричках и в комфорте)
Ну ... я думаю, ви просто стикнулися з банальним "провалом стратегії продавана лохам". Потенційних лох не повівся на маячню, а вам більше додати нічого
Зверніть уваги - ви повнітю обісралися в частині "субару хейту" і на змогли просунутися в описі переваг електрибрички тесла окрім скріну
Зверни увагу, поки таки ніхто не може пояснити, а в чому саме ретроградство.
В ответ на: seksinika
спробула пару раз наїхати конкретними, але виявилося що все че є в автівкам яким 10+ років мінімум. Ця ж тупо факт. Далі пішли звичайні понти, коли сказати нічого
Для прикладу
Тесла починала з ідеї (да і продовжує) прибрати приболри перед водієм. Це ж факт. Ідея дебільна, тому що вже такі новатори були (Сценік 2, матрікс, прімера. ...), але швидко здулися, бо стало ясно, що корисних ідіотів, які ведуться на цю іновацію недостатньо, щоб власне продати її як супер-дупер новацію. І історія довела дебільність цієї ідеї (а не я), бо наступні моделі цих новаторів повернулися до вже перевіреного роками рішення. Але на той момент гарантовано була купа дебілів, які кричали проіноваційність, ретроградство і купляти тесли, бо це ж іноваційно. І вона досі є і навіть чисельна
Але це досі не зручно, але просто деяким можна продати фігню, яку ніхто не робить як хось іноваційне, з яким ті дурні будуть бігати
Персональна іноваційність - вона не в тому, що ти купив, а в тому, що ти створюєш. ТОму умовна
В ответ на: seksinika[/цитата не стала іновацінніше, розумшін, купивши теслу. Аж ніяк
Камрад, а с чего ты решил, что к машине надо подходить обязательно "практично", что за дичь?
До прикладу купа автоуашників та й не лише вони переймається витратами палива, вартістю утримання, обслуговування. Яка витрата палива (електроструму) на теслі з причепом, без причепу, наскільки велика різниця у відсотках? Влітку, взимку? Ось про це питання було. Дякую тим, хто зрозумів!