GreenMile 21.10.2025 10:17 пишет: но не из салона субы об этом рассуждать, которая своим салоном и дизайном потерялась где-то в начале 2000-х, будь реалистом
А якщо підійти більш практично, а не точити ляси відносно планшету в салоні чи дизайном на любителя. До прикладу ось будує хату чоловік чи по господарству порається, яким автомобілем краще, зручніше причеп тягати і якої ваги? Тільки будь-ласка практичні міркування, а не міряння понтами. Це таке собі, я б сказав загальне питання до спільноти.
електрички теж різні бувають
тсс ... тут інженігери писали, що Форд електрички робити не вміє та не хоче вчитися))))
Тесла починала з ідеї (да і продовжує) прибрати приболри перед водієм. Це ж факт. Ідея дебільна
але просто деяким можна продати фігню,
Сколько машин продала Субару, а сколько Тесла в 2024 г.? Для затравки: только планшетно-безприборной Y было продано больше чем всех Субару по всему миру...
В ответ на: Сколько машин продала Субару, а сколько Тесла в 2024 г.? Для затравки: только планшетно-безприборной Y было продано больше чем всех Субару по всему миру...
Плюс потенційний шахер махер: (Tesla doesn't report sales numbers in the same way other automakers do, which is why we have to rely on estimates.). Складеш сам, я не буду.
Ну і тільки в цьому місяці відмінять податкові льгоди на електровозики, тому подивимося. Правда Суба теж відчуває себе не дуже через зміну модельного ряду, але то таке
Тому - сорян, але скорше як спробу натягнути бажане на глобус.
----
Якщо хочеш по світу то тут явно маємо конкурентні обмеження (деякі їх називають протекційними, але я це залишу як є). Прямий конкурент тести - це китайські возики, а не автомобілі. Якщо запустити їх в штати і ЄС - я думаю тесла просто зникне як клас, бо сорян - моніторів китайці напихати можуть так, що маск від заздрощів здохне на місці, а клієнти умовної "seksinika", як ти розумієш часто навіть не знаю, який привід в авто. Їм чисто внешку подавай і красиві 0-100
Всё потому что конкретный владелец субару считает себя утонченным экспертом в области автоиндустрии, считая свой выбор невероятно взвешаным, осознаным и верным. А выбор других людей "понтами" и "фигней". Я уже не говорю про то, что этих людей он считает "дибилами" и умолишенными, которые могут оценить машину только по внешности.
В ответ на: Вот вот, чем и берет тесла без всяких понтов норм расход, 3.6 с до сотни норм цены на запчасти, ну и кто ездил на тойота fj офигеть от обзора))
Ну давай так
https://www.caranddriver.com/tesla/model-s - ціна від 80к, як ти розумієш, в такому бюджеті це просто ні про що. Да і сорян, більшість "папуасиків". що її купилти максимум пару раз дали під хвоста і далі спокійно собі тошнять за фліксбасами на трасі
https://www.caranddriver.com/tesla/model-3 - трійка вже не така швидка, правда і дешева. Від 45+. Але знову - нічого такого там немає. Банально Golf R швидший, а порівнювати решту навіть не цікаво
ТОбто ніякої уникальності чи ще чогось такого немає. Звісно, знову ж умовний "папуасік" може розказувати про якість там плейди і т.д., але кого це цікавить?
Ну і ... мені для прикладу 10 для 0-100 хватає з запасом і що?
----
От чесно .. купити електровозик щою потім потнуватися на форумі: в мене в інтернетах написано 0-100 от таке
В ответ на: Всё потому что конкретный владелец субару считает себя утонченным экспертом в области автоиндустрии, считая свой выбор невероятно взвешаным, осознаным и верным. А выбор других людей "понтами" и "фигней". Я уже не говорю про то, что этих людей он считает "дибилами" и умолишенными, которые могут оценить машину только по внешности.
Ну от ти навів статистику. Потім якщо копнути ... є питання, до твоєї статистики. Але ти вирішив не продовжувати "експертну" думку, а перейшов на особистості.
Який висновок можна зробити?
От є баришня, що їх барижить. Вона як доказ крутості своєї машини її сфоткала і все. Ну натурально все. Ну і це по ходу дискусії дізналася що деякі фічи, які вона вважала судячи з риторики абсолютно унікальними які притаманні тільки богоподобним машинам, вже дуже давно прописалися в бюджетних сегментах.
Який висновок можна зробити? Звісно в думках
Чи тут товариш з двома болтами. Ну ти особисто сидів в них? Ну це ж натурально бюджетна лушпайка з рагульною посадкою через батарею внизу (чи іншими причинами). Я коли її тестив для себе, в екземплярі з пробігом 20к на стелі було пятно від волося, бо і я, і по ходу власник в штатах регулярно туди бився головою. Треба бути експертом, щоб констатувати цей ергономічний косяк? Ось машина, ось пятно, і я туди теж влетів. І сорян, до машини D класу їй як до мсяця. От просто поставити дві машини поруч і тикати пальцями.
В ответ на: вы полнейший ноль и в элекричках и в комфорте)
Ну ... я думаю, ви просто стикнулися з банальним "провалом стратегії продавана лохам". Потенційних лох не повівся на маячню, а вам більше додати нічого
Зверніть уваги - ви повнітю обісралися в частині "субару хейту" і на змогли просунутися в описі переваг електрибрички тесла окрім скріну
Вы следите за своими письменами, потому как еще на год уйдете, пока кроме вас тут ни кто не обзирался еще!!!
У меня в продаже ни то что ни одной Теслы а и вообще ни одной электрички нету), так что вы перед тем как на вентилятор набрасывать информацию хоть собирайте баладол вы мой, а Аутлендер ваш это УГ при чем морально устаревший, о чем вам ту абсолютно все кто о нем писал написали).
Вау... Глянув, а тут така цікава темка вийшла про електрички Два хероя-ухилянта не знаючи чим зайнятися в очікуванні на пособіє, стебуться, а ім тут цілком серйозно відповідають ПС А якщо чесно і без жартів, навіть якщо б мені просто дарували такі суба-відра - ввічливо (або не дуже, дивлячись хто пропонує ) - відмовився би, ну не брешу їй богу
Автор Артем Куюн Експерт «Консалтингової групи А-95»
Удивительно, человек который всю жизнь живет на бабки от крпнейших сетей АЗС в стране, вдруг топит за то, чтобы электричек покупали меньше, а авто с ДВС больше
настав час для відміни пільгового стану електричок: -комерційні тарифи на е/е для населення. Бідним - механізм компенсації -плата "за дороги". Хз як, але можна через окремий транспортний збір для електричок. А неплатників ловити Гарпуном (чи як ця система називається) -додатковий податок на авто з "недружньої" країни - китаю
Пишуть, що Норвеги будуть згортати пільги для електричок. Вони досягли мети - майже 95% нових авто - електро.
настав час для відміни пільгового стану електричок: -комерційні тарифи на е/е для населення. Бідним - механізм компенсації -плата "за дороги". Хз як, але можна через окремий транспортний збір для електричок. А неплатників ловити Гарпуном (чи як ця система називається) -додатковий податок на авто з "недружньої" країни - китаю
Пишуть, що Норвеги будуть згортати пільги для електричок. Вони досягли мети - майже 95% нових авто - електро.
Настав час піднімати вартість утримання))) все одно не викинуть))) Ну хиба що збагрять до України..