Даже стало интересно какой?) 28-32 небитая тесла евро с 3х фазы портом
04.12.2015 +5C BMW iX1 xDrive30 Соломенка-Феофанія-Соломенка, їзда за правилами [зображення] https://ibb.co/Wvj31t5c [/зображення]
04.12.2015 +5C BMW iX1 xDrive30 Соломенка-Феофанія-Соломенка, їзда за правилами [зображення] https://ibb.co/Wvj31t5c [/зображення]
О, я тоже шел в салон за ix1, но купил ix3 в итоге. Вайка перф 22 г. была уже просто )
Но во многом Тесла технологичнее, да.
рынок каких стран
"emerging and second-tier markets". Щось підказує, що навряд ми зараз дотягуємо до "second-tier" (м'яко кажучи).
ты у нас видел хоть одного нового ДВС китайца?
і немало
...
"emerging and second-tier markets". Щось підказує, що навряд ми зараз дотягуємо до "second-tier" (м'яко кажучи).
ты у нас видел хоть одного нового ДВС китайца?
і немало
какие это?
Не те щоб повністю ДВС, а плагін гібриди Бід зутрічав.
Китайский плагин-гибрид, это вообще подозреваю верх совершенства, собравший без исключения все возможные косяки из существующих).
ну я про двс, хотя и плагин гибрид - не особо часто видно
MG бензинові періодично бачу, не так щоб сильно багато, але вже помітно
это врядли можно назвать "экспансией" на фоне количества БУДов электрических (все с непонятным названиями)
...
это врядли можно назвать "экспансией" на фоне количества БУДов электрических (все с непонятным названиями)
не вірю в китайські двз, навіть якщо вони будуть по якості більш-менш, то із сервісом та запчастинами все одно будуть нюанси.
...
не вірю в китайські двз, навіть якщо вони будуть по якості більш-менш, то із сервісом та запчастинами все одно будуть нюанси.
сказала людина котра іздить на китайській електричці :-)
...
"ето другоє" двигуни вони тупо копіюють, а електричках багато речей самі розробляють та володіють технологіями
Ну бензинові МГ на ринку вже певно років 10... Не сильно вистрелили - оці всі MG 5, MG 350 (чи як вони там) вщагалі мало хто пам'ятає
Так куча ж хавалів/жуліон, жили атлас... Але це, як і МЖ, офіційні авто які продаються великими операторами українського автомобільно ринку.
...
"ето другоє" двигуни вони тупо копіюють, а електричках багато речей самі розробляють та володіють технологіями
все вони по максимуму копіюють, купують. а потім роблять своє. якщо вони виготовили елекричку, котра вас задовільняє, то і двс виготовлять не гірше. недавно цікава інформація попалася. виявляеться lifepo 4 розроблені в США, влада навіть вклала гроші 250 млн. , але при випуску батарей щось пішло не так, підприємство збанкрутувало. і на аукціоні було викуплене китайцями, з усіма патентами... а далі вже ми знаємо історію цих батарей. гібрили добре продаються... не думаю, що якби вони були погані іїх би брали на такому ринку https://carnewschina.com/2025/11/18/byd-sold-50000-cars-in-the-uk-as-its-sales-volume-accelerated/
А що тут дивного? Ми зараз не належимо ні до second tier, ні до emerging markets.