Мені в лучах поноса купатись не треба, поливаючи брудом чийсь вибір
BMW-шники спокійно ставляться до критики і факти не заперечують. То ж ніхто вас у гілках по BMW не з'їсть. Але припускаю, що вам просто сказати по суті нічого, хоча й дуже хочеться
Цікаво було б подивитись на статистику, яка кількість людей пересідає з електро на електро. Це і буде найкращий показник задоволення від користування електромобілем. Кому не підійшов по якихось причинах - пересядуть на ДВЗ, а якщо наступне також електро, то повністю влаштовує
майбутнє поруч зручно
Всі вже забули як в 22му по 10літрів в одні руки і черга на 500м перед заправками була.
Обставини диктують вибір інструмента, яким являється машина. В сучасних реаліях, коли нафтопродуктів багато а електрики не так щоб дуже - вибір очевидний. Але це загалом по країні, бо є перегиби як в один так і в інший бік на місцях. Мені наприклад, з моїм ритмом життя, і графіком відключень - взагалі все ок, жодного дискомфорта. Не стане електрики так щоб взагалі нуль - сяду на метро/маршрутку/велік, не велика проблема
газа і тоді було залийся ...але про всяк випадок часто лив до повного але таки трохи черг було, бо бензинщики ажіотаж на касах робили а трохи далі від києва навіть черг на газових заправках не було.
газа і тоді було залийся ...але про всяк випадок часто лив до повного але таки трохи черг було, бо бензинщики ажіотаж на касах робили а трохи далі від києва навіть черг на газових заправках не було.
Ні, з газом була дупа. Важко було знайти. По ТГ каналам кидали збір - де і куди приїжджав газовоз. І ціна була 43 грн/л, пам'ятаю)
електрички в переліку рекордсменів Нюрбургринга... Порше, Xiaomi, як ви це вдалося важким і не поворотним, прям фурам зі слів деяких, чи можуть такі автівки давати задоволення від драйву?
1) тяжкі авто дійсно проходять повороти на суттєво меншій швидкості - навіть при супернизькому центру ваги 2) але з прискоренням EV при потужності 1000-1500лс, на трасі типу нюрбурга де є прямі і швидкості за 200+ можливі на багатьох ділянках, це компенсує нездатність швидко повертати.
MG4 хоч на задньому приводі, хоча трохи важкий, так.
у мене до електричок - вага це основна претензія, навіть мій не дуже великий возик має не менше 150 зайвих кг. Іноді воно в плюс, але майже завжди хочеться менше
А в чому біда, тих 150 кг зайвих на горбу треба носити? Не настільки вже й важкі оті електромобілі. Все залежно з чим порівнювати, якщо порівняти із дизелем з такою ж потужністю як електричка, із повним баком то +- те саме і получається, може якихось 100 кг різниця. Важчими будуть електромобілі із Lifepo4 батарейками. Ну і незрозуміло чому Renault Zoe із батарейкою 22 така важка, коли воно маленьке, батарейка маленька, а важить більше ніж дизельний універсал С класу.
новий додж чарджер (лайнер 5,25 метри) є як електричка (він був народжений електричкою), так і з двз (3,0 турбо на 550 коней). так от різниця у вазі біля пів тони. не так щоб мало. хоча і бензинка десь 2,1 тони
Ні, з газом була дупа. Важко було знайти. По ТГ каналам кидали збір - де і куди приїжджав газовоз. І ціна була 43 грн/л, пам'ятаю)
я хз...заправлявся без проблем. як у себе в "селі" так і під києвом. в києві на авантажі завжди був (а за бензином таки гонявся, щоб обидва баки були під край забиті постійно) а от ціну 43 таки...таки так...було але ж з іншого боку ...було
PS ще тоді десь в нетрях кіровоградської області на шляху з вінниці заїхав на вог питаю - скільки літрів бенза можна? відповідь - та скільки хочеш (із задоволенням залив повний ) про газ взагалі мова не йшла. так що від локації мабуть залежало
електрички в переліку рекордсменів Нюрбургринга... Порше, Xiaomi, як ви це вдалося важким і не поворотним, прям фурам зі слів деяких, чи можуть такі автівки давати задоволення від драйву?
1) тяжкі авто дійсно проходять повороти на суттєво меншій швидкості - навіть при супернизькому центру ваги 2) але з прискоренням EV при потужності 1000-1500лс, на трасі типу нюрбурга де є прямі і швидкості за 200+ можливі на багатьох ділянках, це компенсує нездатність швидко повертати.
але коли поставили на трасу корвет поточний на 1000 коней та 3000 сильний китаець...то останній злив, поичому капітально , маючи в 3 рази більше коней десь збоку ще посміхається ДВЗ-порш на 600+ коників, який ушатал обох
трішки, оновлю інформацію, про свою думку і враження, раніше вони базувались виключно на використанні домашньої зарядки і один раз зарядка була на публічній станції, я бачив, що станцій багато і раз зарядивсь наче швидко і норм,а от сьогодні інші враження треба було двічі під ряд зʼїздити в Київ ( 190-200 км) і по Києву трішки тому треба було зарядитись в Києві двічі один раз 15 кВт год закинув, щоб додому доїхати, іншій раз 4,5 кВт год це недовго при зарядці в 22 кВт ( перший раз за час зарядки сходив в Метро, другий раз 12 хв почекав в авто) але народ, я за два рази витратив години дві щоб зарядитись і кілометрів 20 накатав певно так, я не маю досвіду в цьому, забув окуляри теж незручно але блін в мене встановлені додатки Eva Chardger та Ecofactor ( Ionity) і є Plugchare так от, перша спроба була на Eva Chardger на місці бувшого салону Ніко на Подолі на Набережній підʼїхав стоїть Тесла, чувак каже оновлюється щось там, але наче тайп 2 працює, ставлю на зарядку, почалась зарядка і припинилась ( авто написало перевірте зарядну станцію),а додаток, що їм дуже незручно, що не вийшло зарядитись. далі було пошук станції неясно якої фірми, на Подолі, не знайшов потім кілька станцій поблизу - тільки для співробітників чи тільки для мешканців, потім два Ecofactor ( Ionity), або помилка, або світла нема, або занято, на WOG (випадково натрапив по дорозі) світла не було теж, потім Eva Chardger біля ТЦ Plaza а Петрівці видала No input Voltage,а сусідня їх же станція ледве ледве 10А 212В видавала якомусь іншому авто і тільки Toka біля Метро на Петрівці, за 1 хв встановив додаток, поповнив рахунок і пішов заряд з ідеальними параметрами напруги по 3-х фазах-))) майже рівними по кожній фазі там і зарядивсь поки 35 хв був в Метро поїхав додому, і через годину одразу на Київ знову ( дома тільки 9 кВт закинув на 32А), приїхав я на ВДНГ ну бачу там 3 зарядки...заряджусь-)) а там народу....просто наче весь Київ приїхав туди-) станції заняті думаю буду виїжджати заряджу ага....одна станція Ecofactor вільна але перевантажується, на іншій Ecofactor припаркувалися авто так, що не підʼїхати, третя тупо не заряджає-) відʼїхав на сусідню вулицю, Тесла стала так, що ледве припаркувавсь, щоб дістав коректор тільки підключив, додаток пише помилка на тайп 2 і це знову Ecofactor потім ще дві станції без світла далі всі в машині розказали мені, що про мене думають і чому було мало досвіду вдень. з пошуком зарядки і авто не зарядилось до 100% і я поїхав на ньому , а не на бензиновій машині -)))) і нарешті Eva Chardge біля атмосфери вже після 22-00 за 12 хв 4,5 кВт і поїхав додому, бо залишалось впритик, а їхати 60 км год без підігріву бажання не було-))
короче от така історія, а це Київ де купа тих зарядок, магазинів, ТРЦ,а такі пригоди на трасі десь в -10 таке собі задоволення, так на трасі їздять електрички з великими. батареями але ж там і відстані великі-)) так я міг їхати 60-70 км/год без обігріву і вистачило б імовірно заряду, але то не їзда коли треба проїхати 250 км з перервами за день, я їхав 100 км/год і на 24С при -2 -4С на вулиці от таке враження-) таки да, на трасі їхати можна електричкою на 600 км але то дуже специфічне заняття-)) і так, бензин чи дизель якщо він є на АЗС і пістолет вставив в бак, однозначно туди заляється,а от кВт год, як виявляється, не завжди, є нюанси-)))) і навіть не уявляю як на бензині проїхати треба 3-4 АЗС щоб врешті вдалось заправитись -)))
звісно може я щось роблю не так в тому Plugchare але він часто пише назву не станції, а магазину і не пише чи вільно там і яка то станція і на карті розміщення буває в таких локація що просто не видно де та станція точно знаходиться-)
трішки, оновлю інформацію, про свою думку і враження, раніше вони базувались виключно на використанні домашньої зарядки
Ну так, звісно в моменти відключення світла на Рено Зое зарядка на станціях не самий кращий варіант, але доречі і не найгірший, бо принаймі та ж Зое 22 може брати 21 кВт з мережі якщо батарейка розігріта. Родичі з під Львову минулої осені переганяли Зое 40 ( там купили, і в Бучу), виїхали в 15:00, думали що приїдуть того ж дня, а по-факту на трасі через невеликий запас + повільну швидкість зарядки + відсутність світла на деяких станціях були змушені ночувати в Рівенській області( родичів по дорозі вистачає).
Мені в лучах поноса купатись не треба, поливаючи брудом чийсь вибір
BMW-шники спокійно ставляться до критики і факти не заперечують. То ж ніхто вас у гілках по BMW не з'їсть. Але припускаю, що вам просто сказати по суті нічого, хоча й дуже хочеться
Ммм. Вкуснотіща! Якщо почати тягати контент з інтернетіков про те що думають (и чи думають) переважна більшість бмвістів - буде зарєво
Покаж
Сегодня на трассе видел какой-то byd (вроде бы) с двумя девушками в шубах и шапках. Катили может 70-80 где-то. В общем электрокар зимой - это как кабрик
Цікаво було б подивитись на статистику, яка кількість людей пересідає з електро на електро. Це і буде найкращий показник задоволення від користування електромобілем. Кому не підійшов по якихось причинах - пересядуть на ДВЗ, а якщо наступне також електро, то повністю влаштовує
в мене з оточення таких вже 4 людини. причому 1 з них суто на комерційних зарядках (живе в звичайному мурашнику на 23 поверсі).
Сегодня на трассе видел какой-то byd (вроде бы) с двумя девушками в шубах и шапках. Катили может 70-80 где-то. В общем электрокар зимой - это как кабрик
сьогодні на роботу, температура -9-10С. підігрів з пульта за 5 хв. перед виїздом. в салоні вже тепло. лід на вікнах розтоплений. ДВС грівся б суттево довше. клімат на авто 22с. 1,1 годину іхав 25 км витративши 4,4 квт... по нічному тарифу вартість поіздки 12 грн...
Ммм. Вкуснотіща! Якщо почати тягати контент з інтернетіков про те що думають (и чи думають) переважна більшість бмвістів - буде зарєво
Покаж
Так шо показувати, погугли підбірки аварій чи цікавого "керування" БМВістів. Якщо судити спільноту по нижній планці, то з теслою тут все не все так погано, порівняно з володарями Bayerische Motoren Werke
Покаж
Так шо показувати, погугли підбірки аварій чи цікавого "керування" БМВістів. Якщо судити спільноту по нижній планці, то з теслою тут все не все так погано, порівняно з володарями Bayerische Motoren Werke
я майже кожен день їжджу по "новій" богатирській. 3 полоси нового асфальту з гарною розміткою.
і всі! їдуть у другій і третій, перша тупо вільна. тобто 100% водіїв порушує правила дорожнього руху - а ти тут про бмв намагаєшся накинути.
одні, блд, "вчителя" та "судді" навколо. рукожопи всратиє.
я майже кожен день їжджу по "новій" богатирській. 3 полоси нового асфальту з гарною розміткою.
і всі! їдуть у другій і третій, перша тупо вільна.
то для мене лишають. я там постійно їду. лякаю тих хто з мостів чи від епіцентру виїжджає. не звикли там когось бачити. а може всі звикли до полоси громадського транспорту?
і всі! їдуть у другій і третій, перша тупо вільна.
то для мене лишають. я там постійно їду. лякаю тих хто з мостів чи від епіцентру виїжджає. не звикли там когось бачити. а може всі звикли до полоси громадського транспорту?
що значить звикли? в пдд нема такого пункту - є знаки і розмітка. ними водій і повинен керуватися.