Так а хто не згоджується із мінусами чи плюсами електричок?
Коли людина дуже переймається, що деякі висловлювання стосовно обмежень "може бути сприйнято як негатив", це складно назвати визнанням мінусів/недоліків.
Коли людина дуже переймається, що деякі висловлювання стосовно обмежень "може бути сприйнято як негатив", це складно назвати визнанням мінусів/недоліків.
Визнання це легко, якщо обгрунтоване. Проте "мінусатори/недолікатори" не можуть визнати що цей вид і особливо далекобійний клас машин майже там само пересувається дорогами, на дальняки, та може їздити швидко. Це не вкладається в їх світогляд. Тому треба в дзеркало подивитись для початку, перед тим як теоретикам повчати людей з реальним досвідом.
перед тим як повчати людей з реальним досвідом, а не теоретичними умовиводами.
Вовсе необязательно перебегать на красный, чтобы понять, что так делать нежелательно. Мне не нужно купить электричку, чтобы понять её неудобства для меня в ситуации на сегодня, я это и так прекрасно понимаю. Точно не сегодня и не завтра.
Вовсе необязательно перебегать на красный, чтобы понять, что так делать нежелательно. Мне не нужно купить электричку, чтобы понять её неудобства для меня в ситуации на сегодня, я это и так прекрасно понимаю. Точно не сегодня и не завтра.
Ок, є розуміння що електричка не підходить. Але ж треба ще обісрати повністю цей вид транспорту. Ось в чому суть.
Мова не про те. Мова про ультимативні заяви, типу, "неможиво їздити на дальняки", "всі електрички на трасі їдуть 80 з відкритими вікнами", "тільки в приватному будинку можна нормально володіти" та інший треш. І це заявляється безапеляціно, як аксіома. Просто заради набросу. Або, як варіант - люди реально тупі, якщо щиро вірять в подібну маячню та відстаюють її
от вы странные, а посраться на ровном месте? Форум для чего ж создавали. Электричка говно - всё . Только V8, только олдскул.
от вы странные, а посраться на ровном месте? Форум для чего ж создавали. Электричка говно - всё . Только V8, только олдскул.
Це канєшна завсєгда да, тільки це заявляють люди з пакетом соку в профілі
Мне можно. 5,6 и 5,7 хватит)?
Мне можно. 5,6 и 5,7 хватит)?
6.2 потрібно. Мінімум!
Ок, є розуміння що електричка не підходить. Але ж треба ще обісрати повністю цей вид транспорту. Ось в чому суть.
От реально не пам'ятаю щоб тут хтось обсирав повністю електричку як вид траспорту. Навіть заради потролити.
В певних умовах, за певними характеристиками - то так, але ж це мова про чатину характеристик. І при цьому в нікого вже давно не викликають сумніви їх плюсів, які вони проявляють теж за певних умов та за певними характеристиками..
Тролять то як раз коли починаються спроби перетворити недоліки на переваги, то заперечуючи важливість умов, то наводячи що характеристики не важливі, то взагалі розповідаючи про тойота не ламаєцца... І чим відчайдушніші ці спроби - тим емоцініше срач - то ж святе)))
Коли йде твереза оцінка плюсів/мінусів, як от у тебе, то цікаве, пізнавальне та корисне спілкування, ні бажання тролити, ні срач починати. Тільки зробити хоцца
Додай пікап для перчинки.
Ееех... а раніше спробуй на октаху універсал тді на ручці накинути - затоптали б.. Часи... часи..
Додай пікап для перчинки.
Ееех... а раніше спробуй на октаху універсал тді на ручці накинути - затоптали б.. Часи... часи..
Так 5,7 - это Рам
Я не про опалення чи інші побутові потреби. Я саме про авто. Ви заряджали його від СЕС (в листопаді)? Від генератора? Не заряджали взагалі?
Заряджав. Раз в два дні три години було в гіршому випадку.
З цього й потрібно було починати. А не розповідати як ви без проблем пройшли блекаут, якого насправді не було.
тоді по всій країні був блекаут на деякиї об'єктах в мене був блекаут по 9 днів
у будь-якому випадку вихід є питання часу та грошей
Просто не треба себе асоціювати з чи приймати на власний рахунок недоліки/обмеження конкретного авто.
Не знаю, що там у головах. Але бурхлива реакція на будь яку репліку чи фразу, яка не вихваляє електрички - це просто смішно. Як це так, улюблену цяцьку не оцінили!
HD_Zed так і не зміг з себе вичавити, що негативні відгуки, оцінки чи досвід теж мають право на існування.
Так а хто не згоджується із мінусами чи плюсами електричок? Мабуть спільними зусиллями всі згодились що для постійної чи досить частої їзди по трасі на великі відстані ДВЗ буде зручніший. Також мабуть всі згодились що для навалювання 180 км/год теж ДВЗ буде зручніший. Так же само дійшли до висновку що в кого гроші кури не клюють, то йому краще купити Porshe ДВЗ чи якийсь аналог чи гібрид в максимальній комплектації і нема чого шукати компроміс.
тобто на короткі відстані по 100-150км (за день) без власної зарядної станції на 50квт по місту апріорі електричка зручніше? цікаво взагалі у мене питання - чи існує взагалі якийсь вибір елктричок (крім однієї єдиної МГ) до 25к? ну хай буде 30к
...
Не знаю, що там у головах. Але бурхлива реакція на будь яку репліку чи фразу, яка не вихваляє електрички - це просто смішно. Як це так, улюблену цяцьку не оцінили!
HD_Zed так і не зміг з себе вичавити, що негативні відгуки, оцінки чи досвід теж мають право на існування.
Так а хто не згоджується із мінусами чи плюсами електричок? Мабуть спільними зусиллями всі згодились що для постійної чи досить частої їзди по трасі на великі відстані ДВЗ буде зручніший. Також мабуть всі згодились що для навалювання 180 км/год теж ДВЗ буде зручніший. Так же само дійшли до висновку що в кого гроші кури не клюють, то йому краще купити Porshe ДВЗ чи якийсь аналог чи гібрид в максимальній комплектації і нема чого шукати компроміс.
тобто на короткі відстані по 100-150км (за день) без власної зарядної станції на 50квт по місту апріорі електричка зручніше? цікаво взагалі у мене питання - чи існує взагалі якийсь вибір елктричок (крім однієї єдиної МГ) до 25к? ну хай буде 30к
Зараз вибір один - брати, що продають по "старій" ціні. А так повно нормальних й не дуже "витайців" - від Бада до Фафагена
Якщо офіціал - то онлі МГ та якісь Чірії, напевно
Проте "мінусатори/недолікатори" не можуть визнати що цей вид і особливо далекобійний клас машин майже там само пересувається дорогами, на дальняки, та може їздити швидко. Це не вкладається в їх світогляд. Тому треба в дзеркало подивитись для початку, перед тим як теоретикам повчати людей з реальним досвідом.
Можна замість загального чосу ні про що, конкретні приклади як «не можуть визнати», «повчають» і таке інше? Спробуйте знайти щось подібне.
...
Зараз вибір один - брати, що продають по "старій" ціні. А так повно нормальних й не дуже "витайців" - від Бада до Фафагена
Якщо офіціал - то онлі МГ та якісь Чірії, напевно
Зараз може статися так, що по свіжекуплена з акцизом буде дешевше, ніж куплена у вересні по дурній аукціонній ціні)))
Он перекупи в тіктоках кажуть, що тесли, які вдачою було викупити в минулому році за 12-13, зараз до 10 уходять. Бо попиту дурного немає.
тоді по всій країні був блекаут на деякиї об'єктах в мене був блекаут по 9 днів
Пардон, блекаут - це коли світла взагалі немає, а не коли воно подається принаймні на три години впродовж двох днів (як ви написали).
у будь-якому випадку вихід є питання часу та грошей
Пан Mookker спробував запитати про вихід для власників електричок в Одесі, отримав у відповідь лише обурення. Запропонуєте щось конструктивне, окрім «не їздити»?
Наче C3 є, тільки не знаю чи привезуть.
Мова про ультимативні заяви, типу, "неможиво їздити на дальняки", "всі електрички на трасі їдуть 80 з відкритими вікнами", "тільки в приватному будинку можна нормально володіти" та інший треш.
Знов таки, знайдете конкретний приклад, як тут хтось безапеляційно стверджував про «неможливо їздити на дальняки»? Чи вам це примарилося?