Офіційно - планують до 20:00 сьогодні закрити питання. Неофіційно, я трішечки знаю, що саме трапилося, там все складно, якщо й зроблять, то далеко не всім. Скажемо так, не можна всунути пісю в піпєтку.
В деяких районах почали давати "світло" ненадовго (причино-наслідкові зв'язки зрозумійте самі).
Мені немає що робити і лопатити форум.
Вам зовсім не обов'язково вчергове ганьбитися. Для цього достатньо просто не брехати.
Сподіваюсь, що за пару днів порішають. У нас також прогнози були "завтра", яке розтягнулось до 4 днів. Я чесно кажучи, очікував гіршого, енергетикам велика повага.
взагалі у мене питання - чи існує взагалі якийсь вибір елктричок (крім однієї єдиної МГ) до 25к? ну хай буде 30к
Ну так китайців в районі 25К є нових, чи нема? Так навіть китаєць ID.4 та інший VW аналог, забув назву, ще й з європейським шильдіком, батарейка 80, що не так? Чи хочеться нового європейця за 10К доларів з батарейкою 100 кВт? Так, розумію що справжній автоюашник має новий Toureg купити в салоні і не паритись, але є люди не горді, взяли кількарічних битків з США, так,бампер+капот були коцнуті, і навіть получається заснути, не мучить вночі це питання.
виключно питання особистого жлобства - я можу прийти купити безгеморне авто за 1-1,4 млн грн прийти купити електричку за 1-1,4 млн я можу суто в МГ, інших офіційних салонів китайців я не бачу, що я бачу - в кращому випадку "сіре" за 2млн+ так там вже є конкуренти з офіціалів - той же вольво, або бите/без мови/без підтримки з обов’язковими тра...ями по "заброшкасервіс"
Сподіваюсь, що за пару днів порішають. У нас також прогнози були "завтра", яке розтягнулось до 4 днів. Я чесно, кажучи, очікував гіршого, енергетикам велика повага.
Вишгород? В нас схожа ситуація, але є обхідне рішення. У будь-якому випадку подивимося.
В мене ще особиста проблема в тому, що я в передмісті. Починають розподіл не з тих об'єктів. Вся надія на маєток мера Дніпра, мого майже сусіда, від однієї високовольтної підстанції живимося . Нехай він проведе ці вихідні за містом з родиною
Зранку заніс 2 мішки дров на сушку )
Мені немає що робити і лопатити форум.
Вам зовсім не обов'язково вчергове ганьбитися. Для цього достатньо просто не брехати.
Але его роздуте, прям імператорський цар! Давай я пошукаю за тебе
Давай я пошукаю за тебе
Це ви шукаєте за "себе". Ви щось стверджуєте, ви й маєте шукати аргументи.
І де саме в знайденому вами повідомлені йдеться про неможливість "їздити на дальняки"? Там взагалі згадується відстань? В тексті - лише про неможливість (непридатність) для сімейних подорожей (на думку автора). Шукайте далі.
Давай я пошукаю за тебе
Це ви шукаєте за "себе". Ви щось стверджуєте, ви й маєте шукати аргументи.
І де саме в знайденому вами повідомлені йдеться про неможливість "їздити на дальняки"? Там взагалі згадується відстань? В тексті - лише про неможливість (непридатність) для сімейних подорожей (на думку автора). Шукайте далі.
сімейна подорож це не 20км. Або навіть якщо і 20км то афтар прямо стверджує про неможливість таких пересувань. Проте я і не сумнівався що будь які доводи будуть "не такі"
І у вас з логікою як, все ок?
Сподіваюсь, що за пару днів порішають. У нас також прогнози були "завтра", яке розтягнулось до 4 днів. Я чесно, кажучи, очікував гіршого, енергетикам велика повага.
Вишгород? В нас схожа ситуація, але є обхідне рішення. У будь-якому випадку подивимося.
В мене ще особиста проблема в тому, що я в передмісті. Починають розподіл не з тих об'єктів. Вся надія на маєток мера Дніпра, мого майже сусіда, від однієї високовольтної підстанції живимося . Нехай він проведе ці вихідні за містом з родиною
Зранку заніс 2 мішки дров на сушку )
Там ще були нюанси, коли почали запускати перші лінії, народ масово повмикав все що було з закономірним результатом. Думаю пів дня - день можна було зекономити, якби трошки розумніше до цього ставились.
сімейна подорож це не 20км. Або навіть якщо і 20км то афтар прямо стверджує про неможливість таких пересувань. Проте я і не сумнівався що будь які доводи будуть "не такі" І у вас з логікою як, все ок?
Звісно ok. В якому складі подорожує людина (з родиною або наодинці) та на яку відстань - абсолютно не пов'язані речі. Можна їздити родиною в неділю в парк до Білої Церкви, можна прямувати наодинці у відрядження до Львова.
То ж шукайте краще. Або просто визнайте власну помилку та не домислюйте "прихований сенс" там, де його немає.
То ж шукайте краще. Або просто визнайте власну помилку та не домислюйте "прихований сенс" там, де його немає.
там є контекст розмови, але я вже його вам шукати не буду. Досить того що таких дописів там нормально, і від батала, і від бойка можна знайти, і ще у пари тролів. Ультимативні. Я навів доводи, вони, звісно не були взяти до уваги, бо ж доведеться визнати власну помилку
Я навів доводи, вони, звісно не були взяти до уваги, бо ж доведеться визнати власну помилку
Як тільки знайдете повідомлення, де в ультимативній формі йдеться про неможливість дальняків на електричці - одразу визнаю. Успіхів у пошуках!
Сподіваюсь, що за пару днів порішають. У нас також прогнози були "завтра", яке розтягнулось до 4 днів. Я чесно кажучи, очікував гіршого, енергетикам велика повага.
по вишгороду одразу не було "завтра". це 100%
Все таки 200 дол за восстановление и 800 за новый мотор серьёзный аргумент))
Як казав класик, "Ну як же, Ваня, не було, када імєнно шо було". Офіційної комунікації від місцевої влади взагалі було 0, ваші проблеми. Від ДТЕК була наступна (і т.д.):
Як казав класик, "Ну як же, Ваня, не було, када імєнно шо було". Офіційної комунікації від місцевої влади взагалі було 0, ваші проблеми. Від ДТЕК була наступна (і т.д.):
я хз що там пишуть ці чат-боти, але по вишгороду одразу була інфо що від 2 діб треба. по факту частково дали у неділю вранці, потім ще, а от верхня частина трошки да - почекали...
... ну і сам подумай, тривога була до вечора, там тільки почали оглядати все ввечері - яке відновлення о 12й дня???
і яка противага? черговий *** на гівняній гумі? або взагалі "нащо платити більше" всесезонка.
...
я хз що там пишуть ці чат-боти, але по вишгороду одразу була інфо що від 2 діб треба. по факту частково дали у неділю вранці, потім ще, а от верхня частина трошки да - почекали...
... ну і сам подумай, тривога була до вечора, там тільки почали оглядати все ввечері - яке відновлення о 12й дня???
Якщо ти уважно подивишся моє повідомлення, там є про те що 4 дні це супер і я очікував гіршого. Але факт є факт. Жодної (типу взагалі 0, нічого) офіційної комунікації від місцевої влади не було, просто тиша. Єдина офіційна комунікація від ДТЕК була ось тим, що в чатботі, який, в звичайний час, завжди інформував достатньо точно. Слухи і спекуляції про терміни неофіційно ходили (також більш оптимістичні ніж виявилось), але ціна такої інформації нуль, одна бабка сказала.