Вчера решил таки почисить от снега и проехать по делам по месту на калькуляторе.а то стоит без дела уже 3 недели.жена не хочет электро брать зимой.
На НР з'їздив в Ужгород, розхід середній вийшов 18.4квт, але тошнив 80-100, температура була -5 - 12 на вулиці.
Просто уточнюю - ви тошнили трасою Київ-Чоп на швидкості 80-100?
Саме так. Але тошнив можна сказати до Рівного. Далі 500км не автобан, швидкість потоку.
Так, електричка в мороз має не супер запас ходу, але ж є і плюси: у мороз -10 ти сідаєш і зразу їдеш, нема думок що треба 5 хвилин на холостих поковбасити, якщо на лобовому щось намерзло то включив пічку і вона гріє зразу а не колись там коли мотор нагріється. P.S. Якщо хтось має BMW X5 в топовій комплектації і почне хвастатись що в нього теж зразу гріє пічка то ок, згідний, але різний бюджет авто, в багато разів.
от треба було вчора сфотографувати, 19,7 комп показував росхід при пенсійній їзді. тобто більший росхід компенсується спокійнішою їздою і фактично зараз росхід як і влітку.
Не знаю як на Model Y можна при такій погоді їхати із 19.7, я тошнити умію, але не настільки, бо на Болті і то вища витрата ніж 20 була останні 2 дні. Чи можливо цей показник у мене виріс через те що комп доплюсував до витрати підігрів батарейки при зарядці...
Так, електричка в мороз має не супер запас ходу, але ж є і плюси: у мороз -10 ти сідаєш і зразу їдеш, нема думок що треба 5 хвилин на холостих поковбасити, якщо на лобовому щось намерзло то включив пічку і вона гріє зразу а не колись там коли мотор нагріється. P.S. Якщо хтось має BMW X5 в топовій комплектації і почне хвастатись що в нього теж зразу гріє пічка то ок, згідний, але різний бюджет авто, в багато разів.
от треба було вчора сфотографувати, 19,7 комп показував росхід при пенсійній їзді. тобто більший росхід компенсується спокійнішою їздою і фактично зараз росхід як і влітку.
Не знаю як на Model Y можна при такій погоді їхати із 19.7, я тошнити умію, але не настільки, бо на Болті і то вища витрата ніж 20 була останні 2 дні. Чи можливо цей показник у мене виріс через те що комп доплюсував до витрати підігрів батарейки при зарядці...
короткі поїздки завжди більше жруть за рахунок необхідності прогріву, десь тільки за 30-40 км витрати приходять до притомної
На прогрев может уходить 6квт/час
хіба тени 6-кіловатні в електричках?
різні при чому в одній і тій же моделі він 1 кВт до 5 кВт можуть ставити
ось у мене сталась аварія електромережі, не було світла 51 годину. Обійшовся без генератора за рахунок акума електромобіля (десь 50%) та частково сонячної генерації. Тому теоретики, що тут заявляють про неможливість використання електрички як резервного джерела, очікувано сіли в калюжу (ви розумієте про кого я:) )
Саме так. Але тошнив можна сказати до Рівного. Далі 500км не автобан, швидкість потоку.
Зрозуміло. А чому тошнили на ділянці до Рівного, якщо не секрет?
Зрозуміло. А чому тошнили на ділянці до Рівного, якщо не секрет?
Якщо на Теслі їхати 140-150 розхід буде не такий як хотілось Назад з Ужгорода на Київ взагалі вийшов середній 15.7 квт По часу приїхав на дві години пізніше, ніж був би на Акурі. За три місяці проїхав 10тис.км, вертатися до двс бажання аж ніяк немає
Вчера решил таки почисить от снега и проехать по делам по месту на калькуляторе.
Якщо на Теслі їхати 140-150 розхід буде не такий як хотілось ... По часу приїхав на дві години пізніше, ніж був би на Акурі.
І скільки всього в дорозі?
Бо схоже у маска розрахунок витрат такий, що славновідома рулетка з вагошкалою відпочиває)))
Радуйтесь. Вчера усня вынесла мою подстанцию. Сутки без света с непонятными прогнозами
не було світла 51 годину
3 дні вже без електрики
не було світла 51 годину
3 дні вже без електрики
можна з"їздити в епік та привезти ще на пару днів електрики, це був мій план Б на завтра, але не знадобилось.
Радуйтесь. Вчера усня вынесла мою подстанцию. Сутки без света с непонятными прогнозами
В Києві багато людей просиділи або продовжують сидіти без світла та опалення. До цього були проблеми з водопостачанням. Вважаєте хтось буде радіти через вашу підстанцію? Ви зовсім хворий?
На фоні сьогодняшнього пиздеця - присутніх електроводів по-совісті треба ділити на дві категорії
1. Тримайсся, друже. Чим допомогти? 2. Бачили очі, що купляли - їжте хоч повилазте.
Оптимізм підтримує те, що до 1. входять майже всі, за одиничними виключеннями хронічних 2.
Окрема дяка категорії 1. за об'єктивну інформаццію, яка цікава не тільки для розмови, а й для врахування.
Насправді бентежить лише факт того, що в мене електроопалення, а попереду декілька днів по мінус 16
не було світла 51 годину
3 дні вже без електрики
можна з"їздити в епік та привезти ще на пару днів електрики, це був мій план Б на завтра, але не знадобилось.
А ти зайди і спробуй купити розморожувач скла будь-де)))
Добре, що не до всіх пересічних ще дійшло, що для цього можна використовувати концентрат -80.
На фоні сьогодняшнього пиздеця - присутніх електроводів по-совісті треба ділити на дві категорії
1. Тримайсся, друже. Чим допомогти? 2. Бачили очі, що купляли - їжте хоч повилазте.
Оптимізм підтримує те, що до 1. входять майже всі, за одиничними виключеннями хронічних 2.
Окрема дяка категорії 1. за об'єктивну інформаццію, яка цікава не тільки для розмови, а й для врахування.
ну в мене цими днями сід їздить бо світла немає вже майже дві доби і не ясні перспективи.
Насправді бентежить лише факт того, що в мене електроопалення, а попереду декілька днів по мінус 16
генератор, щоб хоч опалення живити, може... Таке собі рішення, з точки зору КПД, але може такі рішення...