а в мене за останні 6 днів світла було годин з 12, то електричка стоїть, а дизель їздить.
Денис, а где у нас по одной фазе на общественных зарядках 11кВт дают)?
вообще-то много где
вообще-то много где
я на плаг забив дивитись - забагато помилок.
а в мене за останні 6 днів світла було годин з 12, то електричка стоїть, а дизель їздить.
Але якщо б заряджатись наприклад 20А по одній фазі, то за 12 годин тих в сумі що було можна було на 200 км зарядитись, і цього б вистачило точно щоб 6 днів в магазин по хліб їздити. Але так, добре що є дизель.
вообще-то много где
А де ти дивишся щоб більш актуальна інформація була?
вообще фильтра на выше 30кВт но ниже 50 для тайп2 нету.
...
вообще-то много где
нажаль по кожному оператору окремо. наразі є 3 адекватних -тока - екофактор -е-мобіліті від ясно
...
нажаль по кожному оператору окремо. наразі є 3 адекватних -тока - екофактор -е-мобіліті від ясно
Олексій Бодня, той що блогер про електрички та зарядні, випустив застосунок EV UA. Там ніби всі актуальні зарядки по країні, але щоправда тільки потужні. Я не можу прям все перевірити, але те що біля мене співпадає та актуально.
...
Олексій Бодня, той що блогер про електрички та зарядні, випустив застосунок EV UA. Там ніби всі актуальні зарядки по країні, але щоправда тільки потужні. Я не можу прям все перевірити, але те що біля мене співпадає та актуально.
зібрати це пів пробеми (хоча і тут дофіга роботи постійної) а от показувати які зараз онлайн, а які в блекауті - оце вже питання.
а от показувати які зараз онлайн, а які в блекауті - оце вже питання.
там якраз статус є, принаймні у тих, що я цікавився. Була ситуація, що думав доведеться поїхати та привезти додому трохи кіловат годин, але не знадобилося, тому особисто не перевірив як воно в реалі.
upd. дійсно не у всіх локаціях показує статус.
шановні тесловоди, то що там у вас по витраті на опалення? особливо тих, що з ТН статистику вже набили по цьому собачому холоду ?
шановні тесловоди, то що там у вас по витраті на опалення? особливо тих, що з ТН статистику вже набили по цьому собачому холоду ?
Завтра, якщо кацапня дасть час на себе витратити, то підіб'ю за тиждень та порівняю з більш лагідними умовами
сьогодні на роботу 24 км. за бортом -20-18С. в салоні 22, тепло. дистанційни підігрів за 10хв. витратив 6,5 квт. зарядка по нічному тарифу. з цікавого. батарея Lifepo4, підігрів батареї на ходу не вмикається, температура батареї -10С. при зарядці 3 квт і температурі батарейки -14С підігрів не вмикаеться.
сьогодні на роботу 24 км. за бортом -20-18С. в салоні 22, тепло. дистанційни підігрів за 10хв. витратив 6,5 квт. зарядка по нічному тарифу. з цікавого. батарея Lifepo4, підігрів батареї на ходу не вмикається,
Модель колісниці можна? Бо в житті не повірю, що на Сеат Альтею ставили Lifepo4)))
ну скрін же вище я виклав
ну скрін же вище я виклав
йой, сорян.пропустив PS таки витрата офігєнна. ТН таки працює і в холодригу
купив адаптер до 80а, тип 1. заряджає 9квт за 9грн. хочу знайти десь 11квт. може підкажіть де є. по тайп 2 є але дешевих адаптерів таких немає.