Тоді продовжу - а напаркуа 6 сек до сотні, якщо 99.9% часу або тошниш до 90, або тупиш рекуперуєш в лівому ряду?
щоб онуки, коли дізнаються, не казали - "ну ти дєд, і душніла був"
як серйозно - то вже багато разів обговорювали, реально зручно при маневрі - заїзд, виізд з полоси, обгін і т.д. і все це швидкостях 30-40-80 кмч.
Тоді продовжу - а напаркуа 6 сек до сотні, якщо 99.9% часу або тошниш до 90, або тупиш рекуперуєш в лівому ряду?
щоб онуки, коли дізнаються, не казали - "ну ти дєд, і душніла був"
як серйозно - то вже багато разів обговорювали, реально зручно при маневрі - заїзд, виізд з полоси, обгін і т.д. і все це швидкостях 30-40-80 кмч.
Ну тут так, частково згоден - коли їдеш по трасі 80-90 маневрувати для випередження доводиться набагато частіше, ніж коли їдеш 130 в лівій смузі...
в розрахунках забули про кеш бек на пальне :-)
Так писали, что вроде только 1000 или 1500 грн в месяц вернут. У меня бак 128 (или 126, не помню точно) литров. Раз заправился и всё, больше кешбек не светит.
Так писали, что вроде только 1000 или 1500 грн в месяц вернут. У меня бак 128 (или 126, не помню точно) литров. Раз заправился и всё, больше кешбек не светит.
а потім ще -23% від тієї тисячі, тому реально отримати тільки 770грн в місяць.
Кешбек на пальне - це прекрасна в своїй цинічності і реалізації афера: по ідеї велика частина в пальному складає акцизи і податки, тому ріст ціни пального опосередковано створює більші доходи бюджету.
В тут така слушна нагода - ріст нафти. Для мінімізації обурення мудрого народу - кожному по 20$ в зуби при чому ці 20$ вийдуть в того самого народу з іншої кишені.
Те, що ріст ціни пального вплине на зростання споживчих цін - з точки зору бюджету це також благо
а чо кросовер? седан С-класа (за габаритами він як і октаха вже ближче до D) в мене в профілі, в салоні коштував на 1к баксів дешевше за 2.0 атмо при однакових максимальних+допи комплектаціях.
і твоє рено їде як я писав - хоча б 6 сек до сотні? керованість?
ну давай ще знайдемо лушпайку там де літра 4 на сотню споживання...
А напаркуа 6 сек до сотні для сімейного авто з двома дітьми в салоні?
Незаабаром ці 6 сек стануть вже мемом))
- Чому без трусів? - Зате 6 сек до сотні
6, наіть 7 сек до 200 - норм. Інше - овочі
Щоб раз в житті пульнути як ракета? по виїзду з салону? А потім з'являється условний рефлекс - натискаючі на педальку дивись залишок зарядки))))
Варто спробувати. Я з 2,2 сек/100 пересів на 6,8 сек/100 Вимушено, стан здоров'я. Взагалі розучився обганяти.
Я з 2,2 сек/100 пересів на 6,8 сек/100 Вимушено, стан здоров'я. Взагалі розучився обганяти.
Значить не дуже потрібно. Звикнути до іншої, навіть дуже овочевої динаміки, не складно.
Щоб раз в житті пульнути як ракета? по виїзду з салону? А потім з'являється условний рефлекс - натискаючі на педальку дивись залишок зарядки))))
Варто спробувати. Я з 2,2 сек/100 пересів на 6,8 сек/100 Вимушено, стан здоров'я. Взагалі розучився обганяти.
А там в теслі воно тойво, вкл/викл тільки працює? По іншому не можна?
Ну але ж ти українець, можеш знайти вихід із ситуації. 1000 вернути на себе, 1000 на жінку, 1000 на тьощу
звісно - це як на F-16, на малій тязі воно не може
схоже тесловоди с 2+ моторами, це майбутні пілоти ф1 чи може винищувачів, мабуть тренуються до перевантажень.
Я за два роки на електричках зекономив 6к баксів і на їх обслуговування витратив 15тис грн. Так як своя розетка і поїзди Київ-Київ. обл, то вигідніше хз, що особливо зараз може бути. Не маю інфаркту, коли стелу бачу
схоже тесловоди с 2+ моторами, це майбутні пілоти ф1 чи може винищувачів, мабуть тренуються до перевантажень.
Правильна Тесла має 3 мотори
Взагалі правильна електричка має 4 мотори, по одному на кожне колесо, як в Rivian, а 2-моторна Тесла це для бідних автоюашників.
...
Взагалі правильна електричка має 4 мотори, по одному на кожне колесо, як в Rivian, а 2-моторна Тесла це для бідних автоюашників.
А є ще задньопривідна ,для кого вона навіть страшно подумати….
4 інвертора, 4 ротора, 4 статора, якщо один тогось цей вой, відмовив, їде той ридван?
так. все на тумблерах. і тут у двз перевага.
А є ще задньопривідна ,для кого вона навіть страшно подумати….
дивно що гусари не написали - для бмвістів.
4 інвертора, 4 ротора, 4 статора, якщо один тогось цей вой, відмовив, їде той ридван?
А чого воно має відмовити? Це ж такі елементи які просто так не здихають. Хіба можливо якісь нюанси в конкретній машині, без поняття. Знаю що в сусіда була така машина, дуже довга, розвертатись в двір незручно було, мучився десь майже рік, і десь недавно продав.
А чого воно має відмовити? Це ж такі елементи які просто так не здихають. Хіба можливо якісь нюанси в конкретній машині, без поняття. Знаю що в сусіда була така машина, дуже довга, розвертатись в двір незручно було, мучився десь майже рік, і десь недавно продав.
Менше деталей, менша вирогідність поломки, можливо сунутись буде, но це буде аварійний режим, ну і двигуни в колесах, цікаво як вирішили з непідресореними масами. Класична схема - задній привід