Буквально парою постів вище нам там пропонують бронювати порти
Українські реалії. В справжніх дальняках все нормально
ну і мені не треба за тиждень маршрут планувати
Саня, вилазь з печери, вхе ніхто не планує маршрути як ДВЗ в 90ті, зарядок різних мереж вздовж траси як гімна. Я користувався однією мережею протягом маршруту європою, і потреби мати акаунт ще одного оператора не виникало. Єдине що поки кульгає - це швидкість зарядки. Решта вже така сама як у ДВЗ. І це на трасі. В місті ДВЗ вже просто рудімент, порівняно з електро.
Воно то канеш рудімент Проте хоч не вимагає на додачу до машини купляти приватний будинок, або паркінг.
Ну і рудімент, як виявляється, на 800 тисяч гривень дешевше ніж аналогічний новомодний електричний пристрій майбутнього і це ще до паркінгу.
ну доказувати, що електрички гогно, просто не маючи умов для їх використання - це наче я б зараз почала хейтити зручність чоловічих трусів чи доцільність засобів для бороди і існування барбершопів)
Як добре, що для рудиментів жодні "умови для використання" не потрібні. І ти все ще можеш зібратися за 10 хв та поїхати на "вечірню каву" куди завгодно.
Як добре, що для рудиментів жодні "умови для використання" не потрібні. І ти все ще можеш зібратися за 10 хв та поїхати на "вечірню каву" куди завгодно.
так я і так і так можу)) в мене навіть газ-бензин є)) і я не хейчу будь що)
так я і так і так можу)) в мене навіть газ-бензин є)) і я не хейчу будь що)
Просто у вас нема того, чим хлопчики міряються зазвичай. Або компенсують, особливо певні дописувачі певної марки
вхе ніхто не планує маршрути
Буквально парою постів вище нам там пропонують бронювати порти
Українські реалії. В справжніх дальняках все нормально
Добре ж, що ми не на українському форумі і обговорюємо абстрактні речі.
[цитата
ти мусиш періодично на болтіку кататися. компенсувати природі свій 6літровий нафтопереробний завод на колесах
та іноді беру.по місту норм возик. правда відчуваєш себе дивно. найголовніше відношення в потоці херовастеньке.всі лізуть,підрізають)навіть на парі БП зупиняли)) все таки велика дорога машина це велика дорога машина)Більше всього бісить це зарядка.у мене розетка на СТО але 7квт.повільно трохи.на ніч не поставити,тому раз в тиждень треба на сто сидіти з болтом))Всетаки великий бензин це кайф.
Нормально до EV відносяться в потоці, не бачу щоб хтось підрізав. Все в порівнянні, я не їздив на 6-метровому 6-літровому RAM, можливо його і бояться підрізати коли їх голова на рівні колесних болтів RAM.
Добре ж, що ми не на українському форумі і обговорюємо абстрактні речі.
Обговорюємо закордонні мережі станцій - погано, давайте про Україну. Обговорюємо Українські реалії цін на електро - погано, давайте як в Європі по їх цінах порівнювати.
Треба щось рішати або з хрестиком, або з трусами
Не бачу сенсу сюди тягнути Європу чи Штати взагалі. Яка нафіг різниця що там. То діаспорі видно скучно закордоном, за ненькою скучають.
Не бачу сенсу сюди тягнути Європу чи Штати взагалі. Яка нафіг різниця що там. То діаспорі видно скучно закордоном, за ненькою скучають.
не заздри ) їм, відірваним від неньки, ой як нелегко без неї.
Всім важко, треба запастись незламністю і терпіти. Такі часи.
ось сьогодні знов їздив 80 км місто-дім, за медичними обмеженнями пасажира авто на двз було зручніше, це було десь 450 грн на бенз, а на електричці десь 25 грн, ось тобі і фактори вибору
Ніяк не збагну про що ця тема? Якщо ти заможна людина - ну там особняк всі-діла, то тоді не потрібна електричка, бо електричка довго заряджається і її купують бідні щоб економити? А якщо лузер без паркомісця, то тоді краще елекрокар, бо на далекі подорожі в Затоку через Буковель всерівно грошей не маєш. Якось так? Чи тут про інше?
Ніяк не збагну про що ця тема? Якщо ти заможна людина - ну там особняк всі-діла, то тоді не потрібна електричка, бо електричка довго заряджається і її купують бідні щоб економити? А якщо лузер без паркомісця, то тоді краще елекрокар, бо на далекі подорожі в Затоку через Буковель всерівно грошей не маєш. Якось так? Чи тут про інше?
Якась пастка-22 виходить якщо нема паркінга - то електричка немає сенсу, а якщо є будинок - то царям жізні теж воно нафік не впало, там крузак має бути, не менше ))) Тема останні 600 сторінок сводиться к тому, що "папкі" самостверджуються, повчаючи унтермешів на електрокарах як вони неправильно живуть
Тема останні 600 сторінок сводиться к тому, що "папкі" самостверджуються, повчаючи унтермешів на електрокарах як вони неправильно живуть
Так а ви чого на цю хрень ведетесь? Тема останнім часом реально виглядає як переписка 7-и класників. Насправді шо тут рахувати. На 1 кВт*год ел. енергії дизель-генератор витрачає 300 мл. солярки. Розхід електрокара скільки там? Ну нехай буде 20 кВт*год. 20*0,3Л = 6 літрів на сотню. Виходить з теперішніми цінами на дизель сенсу пересідати на BEV не багато...
Ну есть же еще богатые ( ок, зажиточные), но экономные. Опять же они и богатые потому, что копеечка к копеечке и долларчки к долларчику и потому собирают состояние. И вот эти и покупают электрички, что б экономно экономить. Даже по трассе им норм, тошни себе да и ладно. 100 км протошнил, 500 грн заработал.
Європейський авторинок за 2 місяці 2026 року у спаді -1% в.т.ч. BEV+15%. Німеччина, де можна нормально "круїзити" на 300-350 км/год BEV +30%. Такщо прохання закрити тему. Х..лі тут думати. Навіть я готовий пересісти, якщо зроблять електричку на механіці і з нормальними стрілковими тахометрами, а не як на останніх BYD BMW...
Європейський авторинок за 2 місяці 2026 року у спаді -1% в.т.ч. BEV+15%. Німеччина, де можна нормально "круїзити" на 300-350 км/год BEV +30%. Такщо прохання закрити тему. Х..лі тут думати. Навіть я готовий пересісти, якщо зроблять електричку на механіці і з нормальними стрілковими тахометрами, а не як на останніх BYD BMW...
+ дизельный мотор
100 км протошнил, 500 грн заработал.
Тоді виходить простіше найняти водія - хай катає Київ-Одеса цілими днями. За один день туди-назад реально? Це скільки виходить? якщо 500 грн/100 км. то десь 4-5 тис. грн в день (якщо хот-доги відняти). Ну нехай ще ЗП водія. Чистими десь біля 30 тис. в міс. В принципі за ці бабки можна в кредит щось нормальне взяти і нормально їздити...
100 км протошнил, 500 грн заработал.
Тоді виходить простіше найняти водія - хай катає Київ-Одеса цілими днями. За один день туди-назад реально? Це скільки виходить? якщо 500 грн/100 км. то десь 4-5 тис. грн в день (якщо хот-доги відняти). Ну нехай ще ЗП водія. Чистими десь біля 30 тис. в міс. В принципі за ці бабки можна в кредит щось нормальне взяти і нормально їздити...
тут другой тип заработка, а именно "сэкономил , считай заработал"