з мережі бере 20 квт/год в машину потрапляє десь 16-17.
фігаж себе у тебе потужність доступна, щоб взяти 20кВт треба тягнути з мережі більше 100 ампер струму хіба шо по 3 фазам, все одно багато і круто.
з мережі бере 20 квт/год в машину потрапляє десь 16-17.
фігаж себе у тебе потужність доступна, щоб взяти 20кВт треба тягнути з мережі більше 100 ампер струму хіба шо по 3 фазам, все одно багато і круто.
може не дуже зрозуміло написав, це я не в моменті беру 20, а з мережі зарядка візьме 20 за приблизно 6 годин, а в батарею авто потрапить лише 16-17.
втрати при АС зарядці будуть обовязково. переважно в інверторі автомобіля на перетворення АС в ДС, і ще на роботу системи охолодження крутить насос. у мене втрати при зарядці потужності від 3 квт 12%. при меншій потужності втрати суттево більші.
HDC1 а расскажите немного про вашего Болта) того что ЕУВ, у него ТН есть сколько он реально проезжает на заряде летом и зимой, на препятствие я так понимаю останавливается передним ходом, места сзади прилично больше чем у ЕВ или больше маркетинг, какие вообще у них отличия значительные?
Технічно EV, EUV - обидва без теплового насосу, гріють взимку теном. Гріє салон відмінно, тени там десь 5-7 кВт, 5 кВт точно бачив на табло. Батарейку відповідно вони зїдають потроху. Батарейки й інше в них однакові. EUV таки має більше місця, ззаді в ширину помітно. По довжині то в обох нормально на довгоногих пасажирів. Запас ходу теж +- одинаковий, але на EUV по трасі не їздив, думаю по трасі він буде на 20-40 км менше їхати. На EV в теплу погоду по місту і до 500 км запас ходу був, при погоді в районі 5-10 тепла то в районі 360-400. Взимку при -18 то до 240 км, там ще й підігрів батарейки зїдав. По трасі на EV при температурі 12+- градусів мав 410 км при швидкості 95, в сиру погоду було 360 км при температурі 8 градусів. У мене на EV весь сезон витрата більша ніж в жінки на EUV через агресивніший стиль їзди, за винятком 3 зимових місяців коли жінка на більше EUV гріється а я по льоду тапку гладжу. Технічна різниця між ними - крім того що EUV на якихось 15 +- см довший і каплю ширший (більше роздутий і за рахунок цього чуть більше місця всередині), то є різниця в підвісці - EUV має більший кліренс на пару см, також підвіска більш мяка, технічно там інші пружини та амортизатори. Якщо шукати для покупки то ціни відрізняються не сильно на перший погляд, але EV досить багато в хороших комплектаціях, а от EUV в основному ідуть бубен, а якщо не бубен то або сильно бита, або ціна ... EUV думав мені зайде, але не зайшов, може через комплектацію, а може тому що паркетники недолюблюю. EUV бубен, навіть мертвих зон в дзеркалах нема, ні камери 360, ні адаптивного круіза, ні підігрівів. EV в максимальній ( чи то передмаксимальній комплектації), і їх таких багато, і в нас і на аукціоні, а от EUV якісь голодранські. Але от собі можливо буду іншу електричку брати, а то 2 Болти якось скучно, хотів би щоб жінці EV залишився, а вона хоче на EUV. Якщо дивитись EUV в макс комплектації, то там уже можливо й на пару гривень получиться Equinox і переплата може бути варта того. Чи взагалі інший бренд.
Посмотрела по ним инфу, так без покращення не обошлось))) в первом поклонении желтые подворотники были а с обновлением их не стало(, вы у себя не переделывали их?
В общем все, вступил в секту. Уже попробовал метнуться "на море". 390 км, одна остановка на еду/кофе/туалет, через 240км , за 30 минут залилось с 26 до 87% 43.9 кВч. При круизе на 120 и довольно частых опережениях расход 20 кВт на сотню. Т.е до 500км с одной остановкой вполне комфортно ехать. Думаю мне хватит.
В общем все, вступил в секту. Уже попробовал метнуться "на море". 390 км, одна остановка на еду/кофе/туалет, через 240км , за 30 минут залилось с 26 до 87% 43.9 кВч. При круизе на 120 и довольно частых опережениях расход 20 кВт на сотню. Т.е до 500км с одной остановкой вполне комфортно ехать. Думаю мне хватит.
кірдик батарейці буде якщо постійно так заряджати
Я "на море" раза 4 в год езжу. А так дома заряжается 1.7 кВт в час до 80%.
а я на море не был столько, сколько война идет. в этом году собрался, так эпидемия ...
доречі якщо заряджатись такою малою потужністю, то втрати будуть більші ніж наприклад при 3.6 квт.
...
доречі якщо заряджатись такою малою потужністю, то втрати будуть більші ніж наприклад при 3.6 квт.
заряджаюсь 5А не помічав, що є втрати коли треба, ставлю більше, но зараз вистачає і навіть є запас
...
заряджаюсь 5А не помічав, що є втрати коли треба, ставлю більше, но зараз вистачає і навіть є запас
Вони то є, бо автомобіль під час зарядки трохи в збудженому стані, такий собі холостий хід, і він є що при струму 2А зарядки що при струмі 16А зарядки. От на 5А думаю треба помітно більше електрики залити ніж при 12-16А.
взимку гріє батарею, в жару, охолоджує салон, що вона робить зараз я навіть не уявляю. платіжка за місяць вже 2 місяць поспіль 1500 грн плюс мінус, тому шо воно там втрачає, я навіть не звертаю уваги. по вихідних висить на шнурку. втрати не помітні в моєму випадку.
на всяк випадок, скинув на заводські налаштування, витерло геть все, з помітного, всі позначки обмеження швидкості тепер европейські, не американські ну і вчив авопілот їздити заново.
Поставив низьку рекуперацію, з метою профілактики гальмам і меньшого навантаження на батарейку.
машина їздить щодня і покищо проблем не було, крім пробитого колеса, щоб зняти ковпачки ніпелів Tesla, прийшлось гріти, крутити, досить напрягтись, щоб не пошкодити з'єднання з датчиками тиску і не перерозбирати все. В кого такі стоять, краще позбутися їх. Матеріал схожий на сілумін, після зими взялось як холодною сваркою.
Що я зробив з скріплячою ходовою)) за яку мені нарахували 2 косаря зелених. Спереду поміняв 4 нижніх важиля і стійки стаба. В машині тихо. Амортизатори, виявилось, стоять більштайн. Ходовка тиха і упруга. По бапках,