если лизинг, то конечно нужно использовать авто с максимальным комфортом для себя.
но вы же стремитесь в ес? а это - самый выгодный вариант использования машины.
Ми в Україні намагаємось бути жидами - взяти з ЄС тільки саме позитивне, а все інше залишити як є, по-нашому.
А что там позитивного? Ничего! Я вот столкнулся, при выборе теслы они активно скрывают аварии, истории толком нет, пока не заставишь составить договор, тогда правда вылазит. А так части целиком меняются, краска идеально совпадает, вот и европа, в штатах зачастую хоть история есть Циничные провокаторы
А что там позитивного? Ничего! Я вот столкнулся, при выборе теслы они активно скрывают аварии, истории толком нет, пока не заставишь составить договор, тогда правда вылазит. А так части целиком меняются, краска идеально совпадает, вот и европа, в штатах зачастую хоть история есть Циничные провокаторы
Але в Європі все-таки часто роблять на офіційному сервісі, і часто роблять нормально а не ліплять з гівна і палок ( хоча й буває різне). Колись в 2013 році вибирав VW Caddy, заводський пасажир, 2010 року випуску, у одного продавця в Києві було 3 шт, повністю одинакових, пробіги 80, 100, 120К. При візуальному огляді всі 3 виглядали норм, але поїхав на оф сервіс із трьома вінкодами, то по тому що мав пробіг 80 найшли історію із ДТП в передок, із заміною багато чого, в тому числі телевізор. Але зроблено було так що візуально такий "спеціаліст" як я та мій помічник навіть і не помітили. В результаті взяв авто в якому був пробіг 100К, бо там з дефектів тільки стійка стабілізатора грохотала, а в авто із 120К уже було чути звук маховика 2-масового. То я про те що +- свіжі машини і поки вони на гарантії то можна трохи довіряти оф сервісу.
Ось і я колись не помітив, придбав ауді, а менше чем за рік розвал в неї не становився, нічого не змінилось))