11/23 Останній рестайл з курком замість важеля. Весь в пліці. Самий повний з 360 й драйвінг про. Пробігу 20. Мапи наші залиті, андроїд авто/карплей, офлайн-профілі, все працює. За подібні на ріа просять 40. Я розумію, що просять, тому відкритий до діалогу.
...
Які думки щодо наступного?
В мене біполярочка. Або MG Cyberster (хочу взяти на день покататися, бо так собі брати наосліп, а з цим проблема), або плюнити, розпродатися й взяти щось універсальне накшталт Leopard 5/7 (5 потужніший, 7 красивіший)
А що може заставити людину пересісти із BMW ix3 ( німця) на китайця? Цікаво які думки? Є розчарування в якості німця? Чи є впевненість що китаєць те саме бо батарейка все одно китайська? Чисто цікаво, бо оце щось дивився-дивився на тих китайців, але якось сцикотно, то взяв Ioniq 5.
Захворювання міняти авто раз на півроку/рік
в тому-то і справа, шо звичайна бмв але в гарному, збереженому стані, двигун всього 190 к.с дизель, баланс чудовий, розхід, дінамика, відстань.
до речі, на обгонах фур і тихоходів ув'язався за мною i4 m50, пару разів спостерігав за роботою мого автоматичного спойлера, потім дуже ризиковано обійшов і дуже скоро заїхав на зарядку))
капець! "всього!" 190 дизельних коней а пан таки балуваний. І таки електрички обезцінили коняк. вже неважливо скільки їх взагалі. хоча, враховуючи, що в зеленому аду на колі китаєелектричка на 3000 к.с. злила 600-сильному поршу вже не знаєш як його вже все оцінювати чисто по ттх
в тому-то і справа, шо звичайна бмв але в гарному, збереженому стані, двигун всього 190 к.с дизель, баланс чудовий, розхід, дінамика, відстань.
до речі, на обгонах фур і тихоходів ув'язався за мною i4 m50, пару разів спостерігав за роботою мого автоматичного спойлера, потім дуже ризиковано обійшов і дуже скоро заїхав на зарядку))
капець! "всього!" 190 дизельних коней а пан таки балуваний. І таки електрички обезцінили коняк. вже неважливо скільки їх взагалі. хоча, враховуючи, що в зеленому аду на колі китаєелектричка на 3000 к.с. злила 600-сильному поршу вже не знаєш як його вже все оцінювати чисто по ттх
Там треба не на коні, а на масу дивитись) Це як їхати двотонним сувом на 300+ коняк за умовним ярісом по звивистій дорозі.
Nm ни кто не отменял + когда "дырчит" то всегда кажется что быстрее поперло .
...вже не знаєш як його вже все оцінювати чисто по ттх
Та вже ж з висоти певного досвіду можна спробувати оцінити на предмет потенційних емоцій від окремих авто. І тоді вже сирі ттх можуть залишитися навіть осторонь дискусії.
мені точно не почудилось, бмв реально така емоційна і жива, чомусь на ній я не помічаю як опиняюсь на швидкостях 180-200, чомусь вона ідеально керується при цьому, маю на увазі не тільки повертання керма, тиха і дирчіть дуже приємно при наборі важіль у підлогу,хочеться користуватись нею частіще але в місті вже не те, все це губиться і там краща тесла.
обидві ці машини одного року випуску, одну купував нову, наборну по опціях,іншу як філе-о-фіш меню у макдональдсі, не дивлячись.
суто по ттх: - тесла s 09.2015 RWD, 315к.с. 441 моменту,5.8 сек до ста, вага 2112кг - бмв f34 09.2015, AWD, 190к.с., 400 моменту, 7.6 сек до ста, вага 1615-1730 кг
тесла s, кожного дня одеська траса, в село, з села, не те, немає того вогню, немає тої легкості, керованності, утюг який тулить по прямій і при будь якому дозуванні важілем газу починає зупинятись,звісно рекуперація встановлена на мінімум, шкода не можна зовсім вимкнути але тоді вилазять інші моменти.
ще одне кумедне спостереження з траси, напевно починаючий елетровафліст, прискорився зупинився, думаю,якась перешкода, уважно! а він знову прискорився і зупиняється, обхожу його, він прискоряється і знову зупиняється якийсь обмилок byd, ще людина не розібралась))
звісно рекуперація встановлена на мінімум, шкода не можна зовсім вимкнути але тоді вилазять інші моменти.
Нічого страшного якщо рекуперацію не можна вимкнути повністю. У мене в Ioniq 5 можна її вимктути повністю, всього 5 режимів здається, то поставив на переднайнижчу. Якщо вимкнути повністю рекуперацію то воно якось зовсім непривично, особливо по місту на швидкостях до 80, газ відпустив а воно як їхало так і їде, приторможувати зовсім не збирається. 1 раз попробував так і включив на мінімальну.
Без рекуперації ці корита на 2 з половиною тонни зупиняти ще та задача. І пасажирам постійно літати по салону не надто подобається. Тому нехай краще буде, хоч мінімальна. До неї можна звикнути.
я мав на увазі, вимкнути рекуперацію для їзди по трасі, в місті можна вмикати обратно і вона корисна.
ще таке згадав, фізична кнопка режимів їзди бмв і місце де вона знаходиться, ти максимально зручно, одним натиском вмикаєшь спорт режим і переходишь обратно в комфорт, коли це тобі треба, без екранів, шайб тощо. крута фішка!
із недоліків після користування теслою, приїхав в магазин на бмв, пішов скупився, повертаюсь, машина працює, двері не заблоковані, нічого не пропало, виходить я по звичці зробив все як в теслі, мінімум рухів, а треба глушить, замикать авто))) можливо в нових бїхах не так вже але в моїй ще все по-старому.
хочеться користуватись нею частіще але в місті вже не те
Дуже навіть те, просто треба 3л бенз, а не 2л дизель. Електричка мені заміняє самокат, коли треба в який небудь магаз проїхати чи десь по місцю 1-2 км і жалко ДВЗ туди сюди ганяти. Це є.
згоден, для емоцій треба брати потужний бензин і кататись, дизель по місту таке собі, після електричкі.
із недоліків після користування теслою, приїхав в магазин на бмв, пішов скупився, повертаюсь, машина працює, двері не заблоковані, нічого не пропало, виходить я по звичці зробив все як в теслі, мінімум рухів, а треба глушить, замикать авто)))
З keyless не треба. Можна налаштувати автоматичне замикання. Тільки ключ (або смартфон з ключем) треба брати з собою.
із недоліків після користування теслою, приїхав в магазин на бмв, пішов скупився, повертаюсь, машина працює, двері не заблоковані, нічого не пропало, виходить я по звичці зробив все як в теслі, мінімум рухів, а треба глушить, замикать авто)))
З keyless не треба. Можна налаштувати автоматичне замикання. Тільки ключ (або смартфон з ключем) треба брати з собою.
в мене додаток для бмв перестав працювати((( а автозамикання немає...
Електричка мені заміняє самокат, коли треба в який небудь магаз проїхати чи десь по місцю 1-2 км і жалко ДВЗ туди сюди ганяти. Це є.
Ну чесно кажучи такий собі паршивенький самокат на 1-2 км по-місцю, в магазин буде із Audi E-Tron. Воно ж здоровенне, паркуватись, розїжджатись. Для міста ідеальний підсрачник із тих що бачу/бачив це щось за розмірами як Bolt EV. Воно мале, компактне, шустре, на кілька км ідеально взагалі виконує свою функцію, під магазином паркуватись між машинами і т.д. А от на Ioniq 5 мені якось незручно їхати на пару км.
згоден, для емоцій треба брати потужний бензин і кататись, дизель по місту таке собі, після електричкі.
я інколи юзаю свою вольво. Як же вона важко їде після електрички...))) але хай буде)
мені точно не почудилось, бмв реально така емоційна і жива, чомусь на ній я не помічаю як опиняюсь на швидкостях 180-200, чомусь вона ідеально керується при цьому, маю на увазі не тільки повертання керма, тиха і дирчіть дуже приємно при наборі важіль у підлогу,хочеться користуватись нею частіще але в місті вже не те, все це губиться і там краща тесла.
обидві ці машини одного року випуску, одну купував нову, наборну по опціях,іншу як філе-о-фіш меню у макдональдсі, не дивлячись.
суто по ттх: - тесла s 09.2015 RWD, 315к.с. 441 моменту,5.8 сек до ста, вага 2112кг - бмв f34 09.2015, AWD, 190к.с., 400 моменту, 7.6 сек до ста, вага 1615-1730 кг
тесла s, кожного дня одеська траса, в село, з села, не те, немає того вогню, немає тої легкості, керованності, утюг який тулить по прямій і при будь якому дозуванні важілем газу починає зупинятись,звісно рекуперація встановлена на мінімум, шкода не можна зовсім вимкнути але тоді вилазять інші моменти.
Ну как по мне, то ключевое тут "RWD, 315к.с. 441 моменту,5.8 сек до ста" у меня такая первая была на которой я почти три года отъездила, сейчас AWD, 670л.с. 750 момента и 3.2 секунды до ста. Рекуперация это ну просто любовь), что в городе, что на трассе - тут понятно как кому но у меня всегда максимальная и я от нее кайфую), 200 я не знаю где ездить), на моих дальняках ну максимум 140 на Румынском автобане , прекрасно машина себя за городом чувствует, простые и легкие обгоны на любых скоростях итд, крайний раз на бензиновый межгород гоняла на Инфинити КуХ60 - отстой и не едет, перед тем опять таки на дальнячокок на малолитражке с 5.0 Койотом) - аналогичная ситуация, проскакивал не большей межгород Киев - Каменец-Подольский - Киев на плагин - гибридном Е-троне ну вообще полное дно.
П.С. Вы не любите кошек - вы просто не умеете их готовить(с) ну какое дизельное БМВ)?
Електричка мені заміняє самокат, коли треба в який небудь магаз проїхати чи десь по місцю 1-2 км і жалко ДВЗ туди сюди ганяти. Це є.
Ну чесно кажучи такий собі паршивенький самокат на 1-2 км по-місцю, в магазин буде із Audi E-Tron. Воно ж здоровенне, паркуватись, розїжджатись. Для міста ідеальний підсрачник із тих що бачу/бачив це щось за розмірами як Bolt EV. Воно мале, компактне, шустре, на кілька км ідеально взагалі виконує свою функцію, під магазином паркуватись між машинами і т.д. А от на Ioniq 5 мені якось незручно їхати на пару км.
При всій повазі, це питання відпадає, коли сідаєш в болт і в етрон. Абсолютно різні по рівню і комфорту авто. Етрон не ідеальний, але от видно, що машину робили люди, які щось в цьому розуміють. Туди б ще 3л дизель
ключевое тут "RWD, 315к.с. 441 моменту,5.8 сек до ста" у меня такая первая была на которой я почти три года отъездила, сейчас AWD, 670л.с. 750 момента и 3.2 секунды до ста. Рекуперация это ну просто любовь), что в городе, что на трассе - тут понятно как кому но у меня всегда максимальная и я от нее кайфую), 200 я не знаю где ездить
пропорціонально нічого не зміниться, якщо порівнювати вашу сучасну теслу з м3 або 340і. я не розумію нашо розгін 3,2 сек шоп шо? от рекуперація інша справа, ти єю не керуєшь, воно само лінійно зупиняє авто, мені це заважає на трасі, наприклад, в тайкані вона працює краще, там рекуперирує авто коли ти тормозишь, а коли ні, протягує і ти типу котишься. на трасі я б вимикав рекуперацію повністю або хотілося б, щоб вона працювала, як у порше. 200 нема де їздить? я ж не кажу постійно так тримати, але на обгонах і гарних участках дороги легко, з останнього, тернопіль - ХМ, окружна ХМ, нова вінницька траса, прямі по одеській, я і на теслі часто 180 їду від віти поштової до глевахі))