А ведь это возможность за относительно не большие деньги купить шикарный автомобиль. Зачем покупают Фабии и прочие недоавто малолитражного класса класса в салонах когда можно купить такие авто как BMW X5 E70, Mercedes W221, Audi Q7 и все это в бюджете до 20000$ Почему же все таки массово не скупают 10 летние премиум автомобили при такой привлекательной цене?
Хто бота згубив?
Хто бота згубив?
ну нашо ти так? потенційно тема десь на 500 повідомлень. вже було сто разів. було б 101й
бойко би розповів про те що преміум старий на старому автоматі не їде як його фокус на мкпп,
Паулскіт відмітив би, що старий перміум в основному на задньому або повному приводі з головним задній...і це класно (тут важко не погодитись),
markush розповів би про запчастини їх вартість і про каталожні номери
ну я б там булькнув би про ГБО, яке круто ставилося на розподілене впорскування, а на сучасних двигунах з цим печаль
Було б цікаво, а ти все зіпсував
просто канікули закінчилися
о, таки апну тему бота. сьогодні спілкувався з сусідом, який є водієм керівника в одному з великих мережевих підприємств. так от, його керівник є фанатом 140 кабана. В автопарку купа авто (це не рахуючи комерційного транспорту), але "шеф" тащиться від кабанідзе. І от прийшов час капіталити його двигун (5,0). і тут проблема - купити деякі запчастин на цей двигун важко. Нема навіть на заводі мерседес якось нарили запчастин і таки вже перебирають. І тут я спитав пробіг. Виявилося, що мерс америкос (купувався нульовим в 90-их) і проїхав вже 800 тисяч...міль! тобто майже 1,3 млн. км до капіталки. Він ще не був на колінах. Просто вирішили довести до стану нового.
коротше, кабан це прикольно і капець як надійно, але його утримувати в стані нового зараз коштує приблизно як утримувати марсохід
Сидів в тому кабані - ергономіка - жах. Незручна посадка, незручне крісло, величезний руль, все квадратне і униле. Це просто предмет ностальгії...
Сидів в тому кабані - ергономіка - жах. Незручна посадка, незручне крісло, величезний руль, все квадратне і униле. Це просто предмет ностальгії...
На свое время он был агІнь. Но его время ушло. Думаю через лет 25-30 те кому сейчас 10 лет , сядут в нынешние, по нашим меркам современные и отличные машины и скорее всего так же скажет, что "...і униле".
На свое время он был агІнь. Но его время ушло. Думаю через лет 25-30 те кому сейчас 10 лет , сядут в нынешние, по нашим меркам современные и отличные машины и скорее всего так же скажет, что "...і униле".
нынешние не доживут до такого возраста. Посмотрите на тот же нынешний s-класс. Все электронное, нежное, с кучей софта... Оно и неактуально станет лет через 5, и поддерживать смысла не будет
Ну тепер не тільки механіки будуть заробляти, а й толкові електрики/програмісти)) Утримувати буде ще дорожче
Так і є. Тому ті, хто нормально переносять кризу середнього віку - купляють новий мерс, а коли виходить наступний - продають і знову беруть новий і насолоджуються благами прогресу
Ну тепер не тільки механіки будуть заробляти, а й толкові електрики/програмісти)) Утримувати буде ще дорожче
Ну тому нарід в Європі і бʼється за авто нульових-десятих, коли і споживання було вже норм, і нормами ще не душили і експлуатація не вимагала суперзнань. Хонди уфо. з руками відривають, гольфи 4-5, італійців дешевих. Вже рік братові міату nc купити не можу)
Я дуже хочу W221 ,от дуже подобається і ніякий здоровий глузд і розкази "бивалих" що це грошовий пилотяг мене не зупинять. Як тільки порозпродую свої авто відразу куплю і все побоку
Я дуже хочу W221 ,от дуже подобається і ніякий здоровий глузд і розкази "бивалих" що це грошовий пилотяг мене не зупинять. Як тільки порозпродую свої авто відразу куплю і все побоку
Можна себе відчути паном Буквально сьогодні бачив водія в цьому кузові на номерах КА, повільно їхав з відкритим вікном і поважним обличчям, явно увійшов в образ поважної персони і пофіг що там вже щось дрибізжало
Оно и неактуально станет лет через 5, и поддерживать смысла не будет
А чего с ним через 5 лет случится? Колеса квадратными станут?
Так і є. Тому ті, хто нормально переносять кризу середнього віку - купляють новий мерс, а коли виходить наступний - продають і знову беруть новий і насолоджуються благами прогресу
Или ездят ежемесячно на СТО за новыми апдейтами софта.
Оно и неактуально станет лет через 5, и поддерживать смысла не будет
А чего с ним через 5 лет случится? Колеса квадратными станут?
сучасні двигуни не здатні проїхати 1,3 млн км до капіталки. інше питання - кому це потрібно? в рік середні накати 20ткм, то навіть за 10 років - це лише 200 ккм (ну хай 250 при 25к в рік). А це по силам більшості авто з адекватно надутими двигунами
Посмотрите на тот же нынешний s-класс. Все электронное, нежное, с кучей софта...
С таким успіхом можна і на телефон подивитись. Не те що раніше, дисковий, на шнурку, без електрики дзвонить. Або велосипед, Аіст, або Салют, проїхав 20 км і ноги отпали. Ще жигуль, поки у Львів доїхав, два рази карбюратор перебрав.
Посмотрите на тот же нынешний s-класс. Все электронное, нежное, с кучей софта...
С таким успіхом можна і на телефон подивитись. Не те що раніше, дисковий, на шнурку, без електрики дзвонить. Або велосипед, Аіст, або Салют, проїхав 20 км і ноги отпали. Ще жигуль, поки у Львів доїхав, два рази карбюратор перебрав.
все верно. У меня до сих пор лежат рабочие телефоны, которым по 15 лет. Достал и юзаешь. А более свежие смарты давно превратились в тыкву из-за старого софта. Недавно достал, думал использовать по работе, а фиг там. Велик? Аист и через 10 лет будет скрипеть и ехать, а электробайк с его батареей? Жигуль - да, карб тоже на трассе перебирал, было дело. Но они до сих пор на дорогах. А даже w220 уже редко встретишь.
Потому примеры неудачны.
все верно. У меня до сих пор лежат рабочие телефоны, которым по 15 лет. Достал и юзаешь. А более свежие смарты давно превратились в тыкву из-за старого софта. Недавно достал, думал использовать по работе, а фиг там. Велик? Аист и через 10 лет будет скрипеть и ехать, а электробайк с его батареей? Жигуль - да, карб тоже на трассе перебирал, было дело. Но они до сих пор на дорогах. А даже w220 уже редко встретишь.
Потому примеры неудачны.
Толку з цих девайсів, якщо ними користуватись не можливо сьогодні, а не 10-20 років назад.
Толку з цих девайсів, якщо ними користуватись не можливо сьогодні, а не 10-20 років назад.
В мене також лежить Нокіа 2009 року, але діставати не доводилося і навіть не впевнений що вона підтримує сучасні сім карти