Порадьте недорогі китайські затички у вуха з блутузом. Підключення до Redmi Note 11 pro. В інтернеті оглядів дужо а хочеться взти щось недороге і працююче. Дякую!
Якщо просто послухати аудіо, lenovo lp5, за свою ціну Якщо потрібно з шумодавом (якісна розмова), зовсім інша цінова категорія.
С беспроводной зарядкой вакуумные Redmi Buds 3 Pro не вакуумные QCY T8 (+) с автопаузой при снятии
по якості звучання дуже подобаються Soundcore Anker Life P2. Заряду вистачає на 40 годин (це з кейсом, без кейсу десь годин на 6-8)
QCY T13 Lenovo не треба
Взяв 3 роки найдешевше, що на той момент було на Розетці - QCY T1 TWS, задача була - витримати робочий тиждень вдома на карантині. Як не дивно, вони живі досі і нормально працюють та тримають батарею (у колеги схожі протрималися місяць). Говорити на вулиці в них можна, але співрозмовнику треба мати гарні вуха. В приміщені або машині - гуд.
Головний мінус для мене - вони дуже часто підключаються до телефону, коли знаходяться на зарядці в боксі, особливо класно, коли це відбувається вже під час розмови.
Я вчора бачив затички за 90 000. Так що слово «бюджетні» для мене вже не таке однозначне))
Я вчора бачив затички за 90 000. Так що слово «бюджетні» для мене вже не таке однозначне))