В смысле "не думаю"? Я о факте говорю. Что был асфальт, а стала - брусчатка. Конкретно, Проспект Свободы. В 2015 году был асфальтирован. Сейчас как?
Конкретно там завжди була бруківка, тільки на деякій ділянці вона була залита зверху шаром асфальту. Відповідно при ремонті все відновили як і мало бути, бо людям подобається автентичність.
Не завжди. Колись, до бруківки, було болото. Відновити, як мало бути, бо людям подобається автентичність?
А ще колись люди жили в печерах, до чого цей ваш комент? ви любитель болот в центрах міст ? чи з контексту розмови вам незрозуміло який часовий проміжок обговорюється?
... На проспекті Свободи поклали бруківку до війни і ковіду, коли у Льові був туристичний бум. Фотографії російськомовних туристів на фоні бруківки більш естетичні ніж на фоні асфальту, типу можна було друзям сказати, що побував в сердньовічній Європі. Що тут дивного? Нічого особистого, просто цей бізнес приносив гроші: кафєшкі, рєстаранчікі і брушчятка...
Ясно. Всё ради денег. Как мне сказал один во Львове квартиросдатчик, что мы все тут патриоты, но деньги любим, потому переселенцам так дорого и потому, с начала войны, цены взлетели на сьём.
Ясно. Всё ради денег. Как мне сказал один во Львове квартиросдатчик, что мы все тут патриоты, но деньги любим, потому переселенцам так дорого и потому, с начала войны, цены взлетели на сьём.
неймовірно! Туристичне місце обладнують для туристів - "всьо заради грошей!"
Ну, так, заради грошей. Бо ці туристи годують місто і дають його мешканцям роботу. До чого тут переселенців і винайм житла приплітати?
... неймовірно! Туристичне місце обладнують для туристів - "всьо заради грошей!"
Ну, так, заради грошей. Бо ці туристи годують місто і дають його мешканцям роботу. До чого тут переселенців і винайм житла приплітати?
Потому что, там пофиг на язык и место, откуда они приехали. Главное - заработок. Вы воюйте и война из-за вас началась, потому что вы там все на русском разговариваете. А мы тут ,пока денег заработаем.
... неймовірно! Туристичне місце обладнують для туристів - "всьо заради грошей!"
Потому что, там пофиг на язык и место, откуда они приехали. Главное - заработок. Вы воюйте и война из-за вас началась, потому что вы там все на русском разговариваете. А мы тут ,пока денег заработаем.
От сиджу і думаю. А нафіга я віддав купу речей, недешевих і нових, людям зі сходу/півдня в перші місяці війни, навіщо ми прийняли безкоштовно десятки тисяч людей, щоб тепер оці скрєпночелюстні один з другим нас тут лайном вимазували? Так може ви пнх? Нє нравітся одному з другим Львов - так і забудьте, не приїжджайте сюди, валіть до братішек ваших, на схід, там всьо харашо, чи куди хочете, ок?
+100
если бы весна отличалась от лета - можно было бы списать
или опять я что-то збрэхав? может одумаешься?
Спис тобі в забрало, наш скрєпний друже Навіть не надійся, не одумаюсь. Їхав сьогодні в тих районах, трохи кінчика зняв. Я там не так часто буваю, бо живу на протилежному боці від центру, типу, від тебе подалі шоб Я, правда, не настільки талановитий відеомонтажер, щоб так відео спаршивити, завантажуючи на ютуб нещасні 375 мегобайт, тому вже вибачайте, доведеться вам у HD подивитись, але вже як є. Що ж, їхав, і спеціяльно зробив невеличкий гак по Винниці, на яку наш ким чен ир особливо своїм ядом плювався, щоб глянути, як там все погано. Смарфон тримав у руці, бо збирати з фрагментів з реєстратора - то для нашого дружка занадто велика честь. До речі, треба шото рішати з тримачем до мобільного для знімання відео, о, зара на сей трафунок всезнаючу фтую запитаю. Так що дивіться самі:
Їхав 70, довелось перестроїтись в правий ряд, бо мене всі обганяли Звісно, що там неідеальна дорога, навіть коли полатана, і я б їхав зовсім іншою, ну але що робити, якщо в людини мізків менше, ніж в навігатора, тут вже шож
еще раз, персонально и отдельно - есть планы летом-осеню ехать - буду снимать кино еще раз
Тільки повідом, коли, ми спеціально ям накопаємо по твоєму маршруту. Бо Львів тебе не любить
От сиджу і думаю. А нафіга я віддав купу речей, недешевих і нових, людям зі сходу/півдня в перші місяці війни, навіщо ми прийняли безкоштовно десятки тисяч людей, щоб тепер оці скрєпночелюстні один з другим нас тут лайном вимазували? Так може ви пнх? Нє нравітся одному з другим Львов - так і забудьте, не приїжджайте сюди, валіть до братішек ваших, на схід, там всьо харашо, чи куди хочете, ок?
Я братишек этих, как вы говорите, пачками убиваю, ибо в ЗСУ служу и не один год. И кто тут вас лайном вымазывает? Просто коснтатация факта. Вы цены видели на сьём квартир во Львове? И у меня из моей части, сейчас 80 процентов семей во Львове. Никто им там бесплатно жильё не даёт, потому про десятки тысяч бесплатно принятых, ну сильно уж не загибайте. А в 2014 году, когда ко мне в город приехали из Донбасса, в моей второй квартире жили люди оттуда. И брал я с них символическую плату в 500 грн. Моя семья во Львове сейчас платит за двушку 17 тыс. грн. Хозяйка сказала сьезжать, искали квартиру, уже, в среднем, нужно 20 тыс. грн. А восточным регионам просто не повезло, что [*****] с той стороны. Я сейчас сам бомж, ибо мой город, где было три квартиры и дом, оккупирован. И я не ною, воюю. Так что, так как пост был мне адресован, то мне не нужно про ПНХ и про братишек рассказывать. Ибо мне во Львове патриоты в пример приводили, что во Львовской области с 2022 года ни один населённый пункт не захвачен. Есть чем гордиться.
А в 2014 году, когда ко мне в город приехали из Донбасса, в моей второй квартире жили люди оттуда. И брал я с них символическую плату в 500 грн. Моя семья во Львове сейчас платит за двушку 17 тыс. грн. Хозяйка сказала сьезжать, искали квартиру, уже, в среднем, нужно 20 тыс. грн. А восточным регионам просто не повезло, что [*****] с той стороны. Я сейчас сам бомж, ибо мой город, где было три квартиры и дом, оккупирован. И я не ною, воюю. Так что, так как пост был мне адресован, то мне не нужно про ПНХ и про братишек рассказывать. Ибо мне во Львове патриоты в пример приводили, что во Львовской области с 2022 года ни один населённый пункт не захвачен. Есть чем гордиться.
У мене є дуже багато прикладів абсолютно аналогічної ситуації, коли люди просто давали ключі від своїх других квартир, безплатно, коли брали людей прямо до себе в квартири, і це було масове явище. І, раз уже така мова зайшла, досі в вухах стоять слова: "еслі би все наоборот било, ми би вас так нє прінялі". Так що ж, так і будемо судити один про одного за словами чи діями окремих людей, узагальнюючи? Стосовно вартості оренди житла, так по-перше 16000 - це середня ціна 2-кімнатної квартири у Львові, є і дешевші. По-друге, не Львовом же єдиним, є й інші міста, де теж напевно трохи дешевше, на пару-трійку тисяч, той же Франик, Чернівці... По-третє, знаю, що багато різних приміщень відремонтували за той час, чи перепрофілювали в житлові, щоб безкоштовно надавати переселеним особам. Також є державна програма виділення грошей переселеним особам для покупки помешкання, і знаю особисто людей, які цим уже скористалися. Ну і на третьому році повномасштабної війни це таки вже питання до центральної влади, тому що якщо люди здають квартири внайм, за рахунок чого живуть, то їм таки треба за щось жити. Хто тут кому що винен? І на остаток я теж здаю в оренду, тільки комерційну нерухомість. І за всі ці роки не підняв її вартість ні на копійку, навпаки, були місяці, коли знижував, хоча вартість життя скочила вже напевно вдвічі, а оскільки маю проблеми зі здоров'ям, чимало коштів іде на лікування, мені це було таки відчутно.
Якщо ж вернутися до теми цього топіка, то почала його людина, яка явно має якусь особисту неприязнь до львів'ян, і вирішила вилити на нас свого яду, розказавши нам, які ми тупі, що вибираємо Садового, і так далі, можна почитати стартовий пост. Якось буваючи в інших містах я собі такого не дозволяв, бо це справа тих людей, які там живуть. А той ще й прибрехав, розказуючи про жахливі ями, яких не було. Не подобається місто - завжди можна його об'їхати третьою дорогою, як і ніхто не заставляє в ньому нікого жити.
.... Якщо ж вернутися до теми цього топіка, то почала його людина, яка явно має якусь особисту неприязнь до львів'ян, і вирішила вилити на нас свого яду, розказавши нам, які ми тупі, що вибираємо Садового, і так далі, можна почитати стартовий пост. Якось буваючи в інших містах я собі такого не дозволяв, бо це справа тих людей, які там живуть. А той ще й прибрехав, розказуючи про жахливі ями, яких не було. Не подобається місто - завжди можна його об'їхати третьою дорогою, як і ніхто не заставляє в ньому нікого жити.
відповім саме тобі - ти на себе багато перетягнув я починав цей топік через жахиві ями по тому маршруту, куди мене вів навігатор але тобі захотілось виставити мене брехуном тобто навіть мого останнього відео (будь якої якості бо я не фільм-мейкер) тобі було не показово, я мабуть сам те намалювал у пайнті
бо якби то було один раз, то таке, але кожен раз одне й те саме - то вже питання до мера, а не то тебе особисто
все для себе я цю тему закрив і якщо так трапиться, що знов поїду, то нічого знімати не буду
пс. на відео вище я бачив залатану дорогу у кращому стані, ніж коли я їхав у березні, це факт але то шматок дороги на 3 хвилини, коли моє кіно майже на півгодини та ще й трошки більше за протяжністю
відповім саме тобі - ти на себе багато перетягнув я починав цей топік через жахиві ями по тому маршруту, куди мене вів навігатор але тобі захотілось виставити мене брехуном тобто навіть мого останнього відео (будь якої якості бо я не фільм-мейкер) тобі було не показово, я мабуть сам те намалювал у пайнті
бо якби то було один раз, то таке, але кожен раз одне й те саме - то вже питання до мера, а не то тебе особисто
все для себе я цю тему закрив і якщо так трапиться, що знов поїду, то нічого знімати не буду
пс. на відео вище я бачив залатану дорогу у кращому стані, ніж коли я їхав у березні, це факт але то шматок дороги на 3 хвилини, коли моє кіно майже на півгодини та ще й трошки більше за протяжністю
Ну що ж, давай закриємо тему. Проїхав я ділянку, на яку конкретно ти найбільше плювався. Оцю:
Я ж теж не молодий хлопчик, якому нічим зайнятися. Склалась нагода, був в тому районі, що трапляється не так часто. Проїхав її швидко, бо дорога полатана, їхав 70-80, тому це і зайняло в рази менше часу, ніж у твоєму відео. Так, і я про це згадував раніше в цій темі, ранньою весною, на багатьох вулицях асфальт сходить разом із снігом. А протягом декількох тижнів-місяця часу усе латають, і далі люди спокійно їздять. Ні, у нас не ідеальні дороги, ніхто з цим не сперечається. Але, знову ж, як було сказано раніше в темі, вони зараз найкращі за, ну принаймні, останні років 20, і вляпатись колесом у яму, не рахуючи отієї ранньої весни, не так уже й просто. Вісімка, звісно, не показник, а на мерсі у мене 225/40-18 спереду і 255/35-18 ззаду. Ніяких проблем з шинами чи дисками від постійних покатеньок Львовом я не мав ні разу. І якогось дискомфорту теж. Так, бруківка, так вібростенд, ну але не подобається бруківка - ніхто не заставляє по ній їздити, як і не подобається Львів - ніхто не заставляє тут жити, ми ж дорослі люди і кожному своє. Але в чому була ситуація. "Високий київський гість", проїжджаючи чотирма вулицями Львова, вирішив розказати львів'янам, на підставі цих вулиць, які вони зазомбовані тупаки і всяке таке. Уяви собі, що я би приїжджав щороку до Києва, але виключно на Борщагівку, і судив по ній про весь Київ. І на підставі цих суджень розказував киянам, хто вони такі і як їм жити. Чи не рекомендували б мені кияни прогулятися одним із відомих маршрутів? Так от, навігатор веде тебе кожного разу через район Зайчики (львів'яни знають), промку і купу гаражів, і Рясне-1 та Рясне-2. Це все така львівська борщагівка. Там теж потихеньку дороги роблять, але далеко не так активно, як в більш інших частинах міста.
А брехуном минулого року я тебе не намагався виставити, а довів, що це так, коли проїхав усім названими тобою вулицями одразу після тебе, і багатьма іншими, показавши на відео всю неправдивість твоїх слів. Тут уже вибачай, але ти забалакався.
Снова попал во Львов. Без мата эти дороги дорогами назвать нельзя. И я вот задаю вопрос тем, кто говорит, не нравится, не приезжайте:"А не пробовали, просто мера своего трясти, чтоб он дороги делал, а не рассказывать, что лучше не приезжать?" Я такой же налогоплательщик как и все. И именно во Львове, подвеску всю убивать.
прикольно а то я уж сам в себе начал сомневаться....
"А не пробовали, просто мера своего трясти, чтоб он дороги делал
А як виглядає "тряска мера"?
А як виглядає "тряска мера"?
Ну пусть ворует дальше. Страдайте.
Снова попал во Львов. Без мата эти дороги дорогами назвать нельзя. И я вот задаю вопрос тем, кто говорит, не нравится, не приезжайте:"А не пробовали, просто мера своего трясти, чтоб он дороги делал, а не рассказывать, что лучше не приезжать?" Я такой же налогоплательщик как и все. И именно во Львове, подвеску всю убивать.
Возмущение понятно. Сам во Львове часто бывал до войны. Предпочитал машину оставлять на платной стоянке и передвигаться на местном такси. Но покажи мне город в Украине, пусть не с идеальными дорогами, хотя бы как в столице на 3+.
Дороги погані, оце віз дружину після легкої операції, то особливо це зауважив. Ну але, зважаючи на обставини, мабудь це прийнятно...
Возмущение понятно. Сам во Львове часто бывал до войны. Предпочитал машину оставлять на платной стоянке и передвигаться на местном такси. Но покажи мне город в Украине, пусть не с идеальными дорогами, хотя бы как в столице на 3+.
Харків і Дніпро до війни. Біла Церква норм.
Спостерігаю, що пустила коріння мода обганяти трамвай зліва. Сьогодні по Личаківській тричі в різний час таке було, машини не мажорні. Що за нові недоторкані? З іншої сторони, навіщо по майже порожній вулиці трамвай повзе до 20км/год і кілометр тримає потік?
може не місцеві і не знають що справа машина проходить? Бо багато де візуально здається що там не вистачить місця пролізти