autoua
Autoua.netФорумВідео наших відеореєстраторів

Чергове вел vs жип. Хто кому буратіна? (4/10)

V.I.P **
С нами с 07.02.2012

Re: Чергове вел vs жип. Хто кому буратіна? [Re: Forth]
      2 октября 2023 в 13:55 Гілками

Forth 02.10.2023 13:46 пишет:

Водій джипа якраз користується полосою по правилам. Спочатку виїхав

Й створив перешкоду транспортному засобу, що рухався головною дорогою, чого не мав робити. Я пропустив зміни у ПДР на цю тему?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Супер писатель! **
17 лет за рулем, Буча
С нами с 15.06.2007

Re: Чергове вел vs жип. Хто кому буратіна? [Re: DKTigra]
      2 октября 2023 в 13:59 Гілками

Це я не про те хто у аварії винен.
Я про те, як незручно зроблені оці полоси і виїзди на них.
Як би у джипа була можливість розігнатися, знайти місце у сусідній полосі і перебудуватися, то ситуації взагалі б не було

Змінено Forth (14:02 02/10/2023)

Дядя Сь **
42 года (23 года за рулем), Киев
С нами с 10.11.2002

2 октября 2023 в 14:10 Гілками

DKTigra 02.10.2023 13:55 пишет:

Й створив перешкоду транспортному засобу, що рухався головною дорогою, чого не мав робити. Я пропустив зміни у ПДР на цю тему?

Ох уж ці свідки "святого прилрітету"

А десь в правилах є "якщо ти на головній - фігач на всі гроші, ні в якому разі не гальмуй"?

Я не одну тисячу км прозі'проїхав. Велик мав з загалом відстані для зупинки

P.S Ще трохи цікавого про прилрітет

Їдеш про головній, праворуч смуга для гт і поворот праворуч

Я їду до розриву у смузі але не можу повернути, бо бидлани їдуть по смузі гт

В кого святий прилрітет - в тих, ХТЗ повертає за пдр чи у бидланів?

V.I.P **
Киев
С нами с 20.09.2001

2 октября 2023 в 14:24 Гілками

Forth 02.10.2023 12:30 пишет:

Якби не було отієї конченої полоси, то джип спокійнесенько собі б вирулив, набрав би швидкість і поїхав би по своїм справам.
Якби отой двоколісний умів користуватися мозком, або сходив на спєц курси як то воно є у байкерів по їзді містом, то він би:
1) не навалював би перед перехрестям, бо це найнебезпечніше місце для двоколісних у місті.
2) Зазделегідь помітив джип який потенційно здатен створити перешкоду.
3) Якщо вже провиткав або не розрахував, то Об'їхав джип з правої сторон, бо там повно місця навіть для мотоцикла.
4) Ну якщо не вмієшь гальмувати без оцих заносів, то не терба ганяти з такою швидкістю взагалі.

чотири пункта для веліка, один для мера (прибрати полосу)
Жип святий

V.I.P **
С нами с 07.02.2012

Re: Чергове вел vs жип. Хто кому буратіна? [Re: Traveler]
      2 октября 2023 в 14:35 Гілками

Traveler 02.10.2023 14:10 пишет:

А десь в правилах є "якщо ти на головній - фігач на всі гроші, ні в якому разі не гальмуй"?

Немає. Але якщо б ти читав, що було написане раніше, то я писав про обоюдку. Але якщо ти в ПДР знайшов норму, що обов'язок зменшувати швидкість при небезпеці/перешкоді відміняє "святий пріоритет", то я був би радий з нею ознайомитись.
В ответ на:

Покажи пункт, який дозволяє виїжджати на головну з другорядної таким чином, щоб ТЗ, що рухались головною, мали можливість зупинитись. У тих ПДР, що відомі мені, є абсолютна протилежна вимога .
В ответ на:

дати дорогу - вимога до учасника дорожнього руху не продовжувати або не відновлювати рух, не здійснювати будь-яких маневрів (за винятком вимоги звільнити займану смугу руху), якщо це може примусити інших учасників дорожнього руху, які мають перевагу, змінити напрямок руху або швидкість;

Проїхав не одну тисячу км, а навіть перший розділ ПДР не прочитав

В бидланів . Життя несправедливе, й тільки камери контролю полоси ГТ допоможуть тобі встановити справедливість у цьому випадку. Але це буде не питання святого пріоритету а їзда по полосі ГТ - навіть зі штрафом в бидлана залишатиметься пріоритет, та й порушив він ПДР не тоді, коли ваші інтереси зіткнулись на повороті, а тоді коли він виїхав у полосу ГТ поза виділеної для того зони.

Змінено DKTigra (14:41 02/10/2023)

СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

2 октября 2023 в 14:41 Гілками

DKTigra 02.10.2023 14:35 пишет:

Немає. Але якщо б ти читав, що було написане раніше, то я писав про обоюдку. Але якщо ти в ПДР знайшов норму, що обов'язок зменшувати швидкість при небезпеці/перешкоді відміняє "святий пріоритет", то я був би радий з нею ознайомитись.
В ответ на:

Покажи пункт, який дозволяє виїжджати на головну з другорядної таким чином, щоб ТЗ, що рухались головною, мали можливість зупинитись. У тих ПДР, що відомі мені, є абсолютна протилежна вимога .

В ответ на:

...

В ответ на:

дати дорогу - вимога до учасника дорожнього руху не продовжувати або не відновлювати рух, не здійснювати будь-яких маневрів (за винятком вимоги звільнити займану смугу руху), якщо це може примусити інших учасників дорожнього руху, які мають перевагу, змінити напрямок руху або швидкість;

Проїхав не одну тисячу км, а навіть перший розділ ПДР не прочитав

В бидланів . Життя несправедливе, й тільки камери контролю полоси ГТ допоможуть тобі встановити справедливість у цьому випадку. Але це буде не питання святого пріоритету а їзда по полосі ГТ - навіть зі штрафом в бидлана залишатиметься пріоритет.

Тобто ви їздите таким чином,що ніколи в житті не допустили ситуації, що хтось через ваші дії пригальмував? Свята людина

Супер писатель! **
17 лет за рулем, Буча
С нами с 15.06.2007

Re: Чергове вел vs жип. Хто кому буратіна? [Re: maksym]
      2 октября 2023 в 14:52 Гілками

maksym 02.10.2023 14:24 пишет:

Жип святий

Поки свята інквізіція церкви свідків пріоритету визначає кто святий, а кого в пекло. Я пишу про оточуючу реальність

V.I.P **
С нами с 07.02.2012

Re: Чергове вел vs жип. Хто кому буратіна? [Re: hugo-smk]
      2 октября 2023 в 14:57 Гілками

hugo-smk 02.10.2023 14:41 пишет:

Тобто ви їздите таким чином,що ніколи в житті не допустили ситуації, що хтось через ваші дії пригальмував? Свята людина

Чи робив я свідомо таки дії, щоб хтось через них пригальмував? Ні. Чи були провтики - так, але ж то мої провтики, я не перекладаю за них вину на когось іншого, та не кажу що мої дії відповідали ПДР, а воно якось само або виключно за вини опонента вийшло

СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

2 октября 2023 в 18:02 Гілками

DKTigra 02.10.2023 14:57 пишет:

hugo-smk 02.10.2023 14:41 пишет:

Чи робив я свідомо таки дії, щоб хтось через них пригальмував? Ні. Чи були провтики - так, але ж то мої провтики, я не перекладаю за них вину на когось іншого, та не кажу що мої дії відповідали ПДР, а воно якось само або виключно за вини опонента вийшло

Ну тобто якщо вас догонять в зад при такому "провтику" при влитті в поток, то лише подякуєте опоненту за такий цінний урок ПДР, і ні в якому разі не запитаєте, чому було б не загальмувати вчасно?

V.I.P *
45 лет (26 лет за рулем), Киев
С нами с 25.03.2004

Re: Чергове вел vs жип. Хто кому буратіна? [Re: Andrey-Mil]
      2 октября 2023 в 19:27 Гілками

Ну, я на стороні вело

Їду в свої полосі, нікого не чипаю. Тут джип ...

V.I.P *
С нами с 25.03.2004

Re: Чергове вел vs жип. Хто кому буратіна? [Re: S0L]
      2 октября 2023 в 19:28 Гілками

Я думаю, вам варто було б вчиттася в іншій автошколі

СуперСтар *
Киев
С нами с 15.06.2008

2 октября 2023 в 19:30 Гілками

hugo-smk 02.10.2023 18:02 пишет:

Ну тобто якщо вас догонять в зад при такому "провтику" при влитті в поток, то лише подякуєте опоненту за такий цінний урок ПДР, і ні в якому разі не запитаєте, чому було б не загальмувати вчасно?

Спросить всегда можно.
Тебе ответят, с бумажками от эксперта, что скорость была в пределах, торможение начато вовремя и путь соответствует.
Но все таки въехал, потому что кто то тупак, не способный оценивать окружающую ситуацию?

V.I.P *
С нами с 25.03.2004

Re: Чергове вел vs жип. Хто кому буратіна? [Re: sarbkiev]
      2 октября 2023 в 19:32 Гілками

Питання лише в тому, що надання переваги це "дати дорогу — вимога до учасника дорожнього руху не продовжувати або не відновлювати рух, не здійснювати будь-яких маневрів (за винятком вимоги звільнити займану смугу руху), якщо це може примусити інших учасників дорожнього руху, які мають перевагу, змінити напрямок руху або швидкість;"

Це не було виконано і стало причиною ДТП

V.I.P **
С нами с 07.02.2012

2 октября 2023 в 19:58 Гілками

Запитаю, але яким чином це зниме мою частину провини, навіть якщо він не загальмував вчасно? Я мав його пропускати - само собою, він мав тормозити як з'явилась перешкода - само собою.

А ти завжди наслідки того, що сам натворив (один чи спільними зусиллями з кимось іншим), намагаєшся з себе розкидати на інших?

Змінено DKTigra (20:01 02/10/2023)

V.I.P *
Киев
С нами с 04.09.2003

2 октября 2023 в 20:06 Гілками

Якби не було отієї конченої полоси, то джип спокійнесенько собі б вирулив, набрав би швидкість і поїхав би по своїм справам.
Якби отой двоколісний умів користуватися мозком, або сходив на спєц курси як то воно є у байкерів по їзді містом, то він би:
1) не навалював би перед перехрестям, бо це найнебезпечніше місце для двоколісних у місті.
3) Якщо вже провиткав або не розрахував, то Об'їхав джип з правої сторон, бо там повно місця навіть для мотоцикла.
4) Ну якщо не вмієшь гальмувати без оцих заносів, то не терба ганяти з такою швидкістю взагалі.

++++
Качество видео, конечно, так себе.
Но из того, что вижу, возможно ошибаюсь: фикс без тормозов + пустая черепная коробка.
В здравом уме тормозить надо было еще за кадром, а тот активно педалировал.

СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

2 октября 2023 в 21:29 Гілками

DKTigra 02.10.2023 19:58 пишет:

Запитаю, але яким чином це зниме мою частину провини, навіть якщо він не загальмував вчасно? Я мав його пропускати - само собою, він мав тормозити як з'явилась перешкода - само собою.

А ти завжди наслідки того, що сам натворив (один чи спільними зусиллями з кимось іншим), намагаєшся з себе розкидати на інших?

Ні, я розумію,що реальне життя дуже сильно відрізняється від отих літер в правилах. І треба з розумінням ставитись до інших учасників дорожнього руху і до того,що ледь не в половині випадків перелаштування в умовах активного трафіку, авто позаду буде пригальмовувати,або хоча б не набирати швидкість

V.I.P **
С нами с 10.09.2003

Re: Чергове вел vs жип. Хто кому буратіна? [Re: HC-man]
      2 октября 2023 в 22:42 Гілками

HC-man 02.10.2023 20:06 пишет:

++++
Но из того, что вижу, возможно ошибаюсь: фикс без тормозов + пустая черепная коробка.

мысль про фикс новая.
на внедорожнике дятел классический.

Достоевский **
47 лет (24 года за рулем), Киев
С нами с 30.11.2001

Re: Чергове вел vs жип. Хто кому буратіна? [Re: nosatiy]
      3 октября 2023 в 00:24 Гілками

nosatiy 02.10.2023 22:42 пишет:

HC-man 02.10.2023 20:06 пишет:

++++

мысль про фикс новая.
на внедорожнике дятел классический.

Це не фікс, касету видно неозброєним оком, а спереду ще й диск гальмівної

Райдер завтикав консерву, в якій людина-водій відчуває себе безпечно, тому й робить такі дива

V.I.P **
С нами с 07.02.2012

3 октября 2023 в 02:03 Гілками

hugo-smk 02.10.2023 21:29 пишет:

Ні, я розумію,що реальне життя дуже сильно відрізняється від отих літер в правилах. І треба з розумінням ставитись до інших учасників дорожнього руху і до того,що ледь не в половині випадків перелаштування в умовах активного трафіку, авто позаду буде пригальмовувати,або хоча б не набирати швидкість

Коли дуже сильно відрізняється - призводить до ДТП, розбиратися за яким будуть не по понятіям про "реальне життя", а по тим буковкам. Для чого натягувати вину в дтп на власні сприйняття реального життя, як ти сам написав дуже відрізняється від буковок?

Цікаво - як у твоєму реальному житті сприймається перелаштування у полосу й зупинка відразу після того у полосі? Теж з розумінням?

Ти плутаєш добру волю (розуміння) з обов'язком. Ніхто тобі розуміння не винен (а ПДР - винен). Тебе можуть впустити з другорядної, пригальмовуючи й опціонально просигналізувати фарами, й це буде ото саме "розуміння". А коли ти свідомо хочеш випхатись поперед всіх не зважаючи на ПДР - то це звичайне бидляцтво, яке у випадку ДТП з подивом зіткнеться з якимись нереальними буковками Як й перелаштовуватись таким чином як ти написав.

Не вимагай від інших більше, ніж вони тобі винні. Поставились із розумінням - ну то є аварійка, щоб подякувати, наступного разу може й ти із розумінням впустиш когось. А може й ні - це вже буде залежити виключно від твоєї доброї волі.

Змінено DKTigra (02:09 03/10/2023)

СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

3 октября 2023 в 11:50 Гілками

DKTigra 03.10.2023 02:03 пишет:

hugo-smk 02.10.2023 21:29 пишет:

Коли дуже сильно відрізняється - призводить до ДТП, розбиратися за яким будуть не по понятіям про "реальне життя", а по тим буковкам. Для чого натягувати вину в дтп на власні сприйняття реального життя, як ти сам написав дуже відрізняється від буковок?

Цікаво - як у твоєму реальному житті сприймається перелаштування у полосу й зупинка відразу після того у полосі? Теж з розумінням?

Ти плутаєш добру волю (розуміння) з обов'язком. Ніхто тобі розуміння не винен (а ПДР - винен). Тебе можуть впустити з другорядної, пригальмовуючи й опціонально просигналізувати фарами, й це буде ото саме "розуміння". А коли ти свідомо хочеш випхатись поперед всіх не зважаючи на ПДР - то це звичайне бидляцтво, яке у випадку ДТП з подивом зіткнеться з якимись нереальними буковками Як й перелаштовуватись таким чином як ти написав.

Не вимагай від інших більше, ніж вони тобі винні. Поставились із розумінням - ну то є аварійка, щоб подякувати, наступного разу може й ти із розумінням впустиш когось. А може й ні - це вже буде залежити виключно від твоєї доброї волі.

Постійно проїжджаю по маршруту Велика Васильківська-Саксаганського-Антоновича. Проїхати там по правилам і не роблячи "перелаштування у полосу й зупинка відразу", не вдається майже ніколи. Тому там свідомо порушую правила, але з розумінням ставлюсь до інших учасників ДР, а не лупашу їх , бо по правилах буду я правий)

Autoua.netФорумВідео наших відеореєстраторів
Додаткова інформація
0 користувачів і 7 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  LordAmid, AlMat, BorisB, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 16910

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія