я скаржився на поганий звязок (голосовий) в роумінгу
Уже давно обратил внимание на ухудшение качества голосовой связи независимо от оператора, страны и пр.
Це робиться автоматично при перевантаженні в зоні роботи БС і не залежить від оператора. Притому тут грають в двох. БС абонета А та БС абонета Б Якщо у обох включений VoLTE - все буде ідеально
я скаржився на поганий звязок (голосовий) в роумінгу
Уже давно обратил внимание на ухудшение качества голосовой связи независимо от оператора, страны и пр.
Це робиться автоматично при перевантаженні в зоні роботи БС і не залежить від оператора. Притому тут грають в двох. БС абонета А та БС абонета Б Якщо у обох включений VoLTE - все буде ідеально
Я вже з пів року помітив, що мобільний Інтернет став обмеженим. Коли я в місті, Київ різні райони, то голосові дзвінки в різні месенджери не проходять. Хоч в мене тариф з безлімітним інтернетом, оператор КС. А дзвонять мені з підключення до фіксованого інтернету, тобто мобільного оператора с того боку нема. Коли я в зоні підключення вайфай, все походить на ура.
_Pasha_ 04.10.2023 15:20 пишет: Я вже з пів року помітив, що мобільний Інтернет став обмеженим. Коли я в місті, Київ різні райони, то голосові дзвінки в різні месенджери не проходять. Хоч в мене тариф з безлімітним інтернетом, оператор КС. А дзвонять мені з підключення до фіксованого інтернету, тобто мобільного оператора с того боку нема. Коли я в зоні підключення вайфай, все походить на ура.
99% це проблема апарату. Треба перевірити цю сімку в іншому телефоні і якщо повториться - сформулуювати скаргу в СС з реакцією