знайшов у себе дома(колись користувався) модем интертелекома хуавей в стандарті 3G працює тільки він залочений. Дивився в інтернеті його можна розлочить але я с цим сам не впораюсь. До кого можна звернутись з цим питанням?
Нестор 03.10.2023 07:03 пишет: знайшов у себе дома(колись користувався) модем интертелекома хуавей в стандарті 3G працює тільки він залочений. Дивився в інтернеті його можна розлочить але я с цим сам не впораюсь. До кого можна звернутись з цим питанням?
В Україні не залишилось операторів до яких можна було би підключити той модем
Нестор 03.10.2023 07:03 пишет: знайшов у себе дома(колись користувався) модем интертелекома хуавей в стандарті 3G працює тільки він залочений. Дивився в інтернеті його можна розлочить але я с цим сам не впораюсь. До кого можна звернутись з цим питанням?
Марна справа інтерлелеком це третя генерація CDMA, с іншими операторами працювати не буде
Как вариант-если кооператив, заинтересовать соседей с председателем чтобы централизованно провести. Мой сам бегает предлагает, но увы в гаражах не бентли с мазераттями. А если от дома не сильно далеко с прямой видимостью, можно радиомост поставить, а то мобильная связь зимой может быть не очень.
Так, звичайно. Можеш ще підключити телефон (модем) з камерою до павербанку, а його вже на зарядку. Тобі буде ще й енергонезалежність на деякий час. Так собі і зробив).
Нестор 02.10.2023 19:25 пишет: В гараже хочу установить IP камеру. Нужно наличие интернета. Модем с сим картой? какой модем выбрать не самый дорогой желательно.