Мене зимовий Goodyear завжди приваблював крутим співвідношенням ціна-якість.
А какую модель зимней ты брал? Может, себе попробовать?
Є досвід з Ice2 і Performance+ на 4 різних авто. Зараз вже оновлення є, Ice3 і Performance 3, з ними досвіду немає. Але саме Ice2 можу рекомендувати для 95% випадків, з виключенням якщо будеш регулярно їздити швидко (160+) і по сухому. Все ж скандинавка, є певні компроміси. Але з точки зору поводження на снігу я в ній супер впевнений, дуже зрозуміла і адекватна поведінка.
Только что делал заказ, менеджер сказал, что контик 21 года, предложил купить Michelin X-Ice Snow. Это тоже "еврозима"? Кто что за нее знает?
Є досвід з Ice2 і Performance+ на 4 різних авто. Зараз вже оновлення є, Ice3 і Performance 3, з ними досвіду немає. Але саме Ice2 можу рекомендувати для 95% випадків, з виключенням якщо будеш регулярно їздити швидко (160+) і по сухому. Все ж скандинавка, є певні компроміси. Але з точки зору поводження на снігу я в ній супер впевнений, дуже зрозуміла і адекватна поведінка.
Підтримую, GOODYEAR UltraGrip Ice 2 просто суперова гума.
Зи Бачив, що з'явилась Ice 3, але знову взяв вже перевірену Ice 2.
Только что делал заказ, менеджер сказал, что контик 21 года, предложил купить Michelin X-Ice Snow. Это тоже "еврозима"? Кто что за нее знает?
Це скандінавського типу, розроблена типу для Канадського клімату. По оглядах в топ-5 по всіх дисциплінах сухий, мокрий асфальт, сніг, лід. Goodyear ICE3 дуже схожий малюнок саме на X-Ice Snow. Собі взяв саме Michelin, - решив спробувати замість шипованих кумхо. В моєму розмірі 205/55/16 виробництво Канада.
Обирав між Goodyear ICE3 <> Michelin X-Ice Snow, виграв мішлен 1. ціна, на 1к дешевше 2. GY Ice3 реальних відгуків немає - це перший сезон буде для цієї моделі. 3. GY Ice2 в своєму розмірі не знайшов, так би напевно брав саме їх.(також гарні відгуки / результати тестів)
P.S. До цього були виключно шиповані, тому перейти з гвіздків, на єврозима типу GY Performance3, суто психологічно не зміг.
про Ice та Ice2 можу підтвердити - гума суперова, на льду скандинавка буває і краще але на снігу/глибокому снігу/снігу з льодом та навіть мокрій дорозі, тобто якщо брати в усіх дисциплінах комплексно - мені дуже подобалась
...
Така пропозиція - це з досвіду минулих зим?
Товарищ, вероятно, хотел предложить остаться на "лете".
Ну я зрозумів, що мінімум треба скандинавську гуму, а оптимально шиповану.
Ну сам я езжу на шиповке, с января 2014 года она у меня стоит, при этом остаток не меньше 7 мм, сносу нет и по состоянию еще нормальная, хотя много шипов вылетело уже, конечно Но сейчас бы брал скандинавку, так как за городом зимой очень мало езжу, и то по пригороду Киева Например, Continental Viking Contact 7, Nokian Hakkapeliitta R3, Michelin X-Ice 3 Мягкая прошлая зима, как по мне, не повод покупать еврозиму, Киев все же не Одесса При околонулевой температуре на мостах продуваемых утром частенько гололед может быть И уж в любом случае точно не всесезонку
...
Товарищ, вероятно, хотел предложить остаться на "лете".
Ну я зрозумів, що мінімум треба скандинавську гуму, а оптимально шиповану.
Ну сам я езжу на шиповке, с января 2014 года она у меня стоит, при этом остаток не меньше 7 мм, сносу нет и по состоянию еще нормальная, хотя много шипов вылетело уже, конечно Но сейчас бы брал скандинавку, так как за городом зимой очень мало езжу, и то по пригороду Киева Например, Continental Viking Contact 7, Nokian Hakkapeliitta R3, Michelin X-Ice 3 Мягкая прошлая зима, как по мне, не повод покупать еврозиму, Киев все же не Одесса При околонулевой температуре на мостах продуваемых утром частенько гололед может быть И уж в любом случае точно не всесезонку
та це суто філософія - у всіх різні маршрути, я собі теж тіки скандинавку ставлю бо постійно нариваюсь то на лід, то на нечищені заміськи дороги (або чищені до льоду а не асфальту) - а декому це взагалі не трапляється або важливіше навалювати по сухому а пару раз за зиму можна і проповзти складний шматок - тут єврозима краще суттєво, бо на скандинавці 140 - макс (ну можна звичайно і вище номінальних 160 - але то вже збочення)
Сегодня купил комплект TS 870 ХL, уже стоит на машине.
а який розмір й на якій машині?
а який розмір й на якій машині?
"Куга", 225/60 R18.
Я уже много лет руководствуюсь правилом: летом ездим на "Мишке", зимой на "контике".
Если пользоваться данным правилом...но в бюджетном варианте, то летом на Тигаре, зимой на Гиславеде...
Не рано? Літо при такій температурі все ще працює краще.
Согласен, что можно было немного подождать, но я и так вчера убил на монтаж двух машин часа 3, и с каждым днем очереди будут все печальнее. Тем более, "еврозима" - это, таки не "липучка". Я, обычно, всегда переобуваюсь в районе 20-х чисел октября, дабы не попасть на тотальный дурдом. А предварительной записи на том "Вианоре", где я храню колеса, к сожалению, нет.
В прошлую субботу как раз проехался 160+ по харьковской трассе, и таки почувствовал, что еду на "зиме", не скажу, что критично, но немного "плавала". Все-таки, ты был прав: +16..+20, это немножко не тот температурный режим, даже для "еврозимы". Но тут не угадаешь.
Только позавчера обратил внимание, что на "Джуке" таки уже 870й "WinterContact", так что затупил безбожно, можно было топик и не создавать.