Доброго дня. Обираю гуму 215-55-16, з індексом навантаження 92 - 93. Раніше їздив на 205-60-16. Вирішив обрати ширшу. Але щось з цінами і вибір не дуже великий. Підкажіть що обрати. Їзжджу 50 місто, 50 траса. хочеться по ціні 3-4т.грн.
Fulda Kristall Control HP2 215/55 R16 93H Kleber Krisalp HP3 215/55 R16 93H що буде краще?
Fulda Kristall Control HP2 215/55 R16 93H Kleber Krisalp HP3 215/55 R16 93H що буде краще?
в інших темах пишуть що Kleber Krisalp HP непогана гума. Собі теж таку придивляюся
Місяць тому теж придбав цю модель Kleber.
Доброго дня. Обираю гуму 215-55-16, з індексом навантаження 92 - 93. Раніше їздив на 205-60-16. Вирішив обрати ширшу. Але щось з цінами і вибір не дуже великий. Підкажіть що обрати. Їзжджу 50 місто, 50 траса. хочеться по ціні 3-4т.грн.
Це для Октавії 1.4? А чим їй 205 ширини мало? Ніби машина не важка, 250 км/год не їздить. В мене машина практично така ж то 205 60 16 - якраз те що треба. Не бачу смислу на Октавію брати 215 55 16, вона в цьому розмірі стане жорсткіша і кліренс зменшиться на пів сантиметра. Ще й резина сама получається дорожча.
BFGoodrich G-Force Winter 2, насколько помню - полный аналог Kleber Krisalp HР3...на BFGoodrich G-Force Winter 2 в типоразмере 215/55 R17 проехал прошлый зимний сезон...очень достойные шины!!!! Очень тихие, комфортные, хорошо держат авто на скорости на сухом и мокром асфальте, отлично тормозят, по снегу едут прекрасно, по снежной каше - очень уверенно.
BFGoodrich G-Force Winter 2, насколько помню - полный аналог Kleber Krisalp HР3...на BFGoodrich G-Force Winter 2 в типоразмере 215/55 R17 проехал прошлый зимний сезон...очень достойные шины!!!! Очень тихие, комфортные, хорошо держат авто на скорости на сухом и мокром асфальте, отлично тормозят, по снегу едут прекрасно, по снежной каше - очень уверенно.
так а що краще? Гуд річ? Чи клебер? Чи вони однакові?
так а що краще? Гуд річ? Чи клебер? Чи вони однакові?
читай же ж, уважніше!) BFGoodrich G-Force Winter 2- полный аналог Kleber Krisalp HР3
думаю, что одинаковы...
так для 1.4. Хотілось спробувати щось ширше. Але ціна кусається. На літо буду шукати 215. Не думаю що буде жорсткою, ширина то більша. А зараз таки буду брати 205\60\16. Їзжу зарах на контік TS 870. Зявилось дуже багато інших марок не Мішка, Контік, ГудІар.
Виходить Клебер - БФ Гудріч а хто такий Firestone?
У минулому році були десь адекватні порівняння-тести, а зараз не можу знайти.
Nexen це корейці, які ставлять на Fiat. Firestone це американці, які зараз є частиною Bridgestone. По рейтингам Firestone кращий.
так для 1.4. Хотілось спробувати щось ширше. Але ціна кусається. На літо буду шукати 215. Не думаю що буде жорсткою, ширина то більша. А зараз таки буду брати 205\60\16. Їзжу зарах на контік TS 870. Зявилось дуже багато інших марок не Мішка, Контік, ГудІар.
Колись робив такий перехід на Октавія Тур, то 215-55-16 має більше пляму контакту, краще управління, але більше відчувалась колійність, повернувся на 205-55(літо)/60(зима). Я б на 16 радіусі не радив би, особисто мій досвід. Так ходові в цих Октавій абсолютно різні, хоча я мав Тур 4х4, позаду дворичажна/незалежна підвіска. Якщо треба гарний зацеп - так, це вирішує, по іншим критеріям - не думаю, 205-55-16 ще й дешевша здається
Firestone всегда был подразделением Bridgestone, каким боком здесь Nexen?
Возможно, я не в курсе и времена поменялись?
Ти (не один ) точно "не в курсе", бо аналогічні моделі(навіть назва в них повністю однакова) вже декілька років випускають різні виробники, хоч вони й жодним боком один до одного...
Можу рекомендувати в бюджеті до 4 GOODYEAR ULTRAGRIP ICE 2 205/60 R16 96T XL, мабуть одна з найращих зимових гум. Собі вже вдруге взяв такі шини.
так для 1.4. Хотілось спробувати щось ширше...
Для зими така спроба не дуже...
Збільшена ширина шини збільшує площу контакту резини з дорожнім (частенько слизьким узимку) покриттям. При цьому вага авто остається незмінною, тобто площа контакту збільшується, а навантаження на 1кв.см зменшується. В сухому залишку ви отримаєте погіршення показників гальмування.
Firestone всегда был подразделением Bridgestone, каким боком здесь Nexen?
Возможно, я не в курсе и времена поменялись?
Ти (не один ) точно "не в курсе", бо аналогічні моделі(навіть назва в них повністю однакова) вже декілька років випускають різні виробники, хоч вони й жодним боком один до одного...
тут невеличка плутатнина - Nexen і Roadstone це одне й те саме а що таке Firestone я взагалі не знаю
А що чекати від Hankook Winter I*Cept iZ2 ?
Эта все харашо, замечательно - но...
На скрине, заботливо представленном на всеобщее обозрение, вижу только Roadstone, всегда бывший Nexen-ом, и Nexen, всегда бывший Roadston-ом.