Як спаде спека то приїду до Вас, бо думаю в таку спеку не альо робити хімчистку , ну і був радий знайомству і приемно озвучену ціну за роботу
Дякую Олегу за чудову роботу з сидушками моєї автівки!
Звертайтесь!
Хімічна чистка салону з розбором. Від 2500 грн. Koch, Meguiars... Озонація салону в подарунок.
Київ Олега Кошового 2а(м.Голосіївська) 0968342274 (Viber)
добрий день. Уточніть по часу будь ласка, озонування Honda Pilot 2 скільки займає? То можна авто зранку пригнать ввечері забрати? Чи встигне і обробитись і відстоятись щоб можна було сідать їхати
Дуже , Дуже Дякую за якісну хімчистку моєї Карамельки Ps, Закарпатського в профіль налив
Хімічна чистка салону з розбором. Від 2500 грн. Koch, Meguiars... Озонація салону в подарунок.
Київ Олега Кошового 2а(м.Голосіївська) 0968342274 (Viber)
добрий день. Уточніть по часу будь ласка, озонування Honda Pilot 2 скільки займає? То можна авто зранку пригнать ввечері забрати? Чи встигне і обробитись і відстоятись щоб можна було сідать їхати
Доброго дня. Пару годин потрібно)) Можна. Сідати можна майже відразу. Повністью запах вивітриться десь через 3-4 дні.
Рекомендую! Дуже файно все зробив! Знову як нова )
Звертайтесь!
Звертаюсь! Хочу зробити красоту з Джипастого Патріота. Де, коли і як? Шо почому? Не хотілось би на зиму відкладувати.
Вітаю усіх. Пропоную послуги з поліровки автомобілів, оптіки, любої складності.
Велика подяка Олегу за прямі руки та якісну роботу! Після полірування машинка як нова - ніби тільки що з заводу. Ніколи не думав, що після жосткого лісового трофі і геть поцарапаного гиляками кузова можна зробити таке! Хоч як в дзеркало дивись. Супер! Рекомендую!
Вітаю усіх. Пропоную послуги з поліровки автомобілів, оптіки, любої складності.
Велика подяка Олегу за прямі руки та якісну роботу! Після полірування машинка як нова - ніби тільки що з заводу. Ніколи не думав, що після жосткого лісового трофі і геть поцарапаного гиляками кузова можна зробити таке! Хоч як в дзеркало дивись. Супер! Рекомендую!
Доброго дня! Яка вартість звичайної хімчистки салону і поліровка фар з плівкою на rx350 2006 року.
Працюєм!
Ап.
Добрий день. Скільки коштуватиме полірування кузова Ford Explorer, чорний колір?
Від 4000 грн.
Вчора забрав свого Х3 з полірування кузова. Все супер! Виглядає як нове авто. Пару місць, де не вдалося прибрати подряпини, був попереджений завчасно. Олег, успіху вам!
Добрий день.Цікавить хімчистка салону Пежо 301.Вартість,скільки часу займе?Чи працюєте в вихідні?
Співпрацював з Олегом - все супер, ціна/якість, якої в Києві не знайти. Рекомендую!