В мене балон на 62літри, особово обдаровані заправки до лютого 2022 умудрялись і 64 вдавити, але то було рідкість, але 56-58 було майже нормою, зазвичай з моєю витратою вдавалось проїхати біля 470Км. Десь навесні 2022р став помічати, що "дують" все меньше, зараз вдувають лише 47-48 літрів.І це як на Барсі, так и на UPG та WOG, тож зараз я на одній заправці проїзжаю десь 350-360км. Це тільки в мене такі спостереження, чи загальна тенденція?
Amateur 24.10.2023 16:05 пишет: Ні, зараз мова на про 80%..
В мене балон на 62літри, особово обдаровані заправки до лютого 2022 умудрялись і 64 вдавити, але то було рідкість, але 56-58 було майже нормою, зазвичай з моєю витратою вдавалось проїхати біля 470Км. Десь навесні 2022р став помічати, що "дують" все меньше, зараз вдувають лише 47-48 літрів.І це як на Барсі, так и на UPG та WOG, тож зараз я на одній заправці проїзжаю десь 350-360км. Це тільки в мене такі спостереження, чи загальна тенденція?
бачив розібраним чи по зовнішньому вигляду? спробуй знайти таке саме обладнання у постачальників і роздивись конструкцію - буває що в середині якісь виступи і газолін не зливається без повної розборки. як приклад: пробка піддона іноді на нижній площині, але всередину виступає приварена гайка і при знятті піддона ще 1-2л масла можна на себе вилити (так само може бути в балоні газовому).
Хлопці, дуже дякую вам усім за поради (без тіні іронії) , але я сам неодноразово знімав мульт з цього балону, у намаганнях погнути поплавок, який задіяний лише у вігляді датчику на світлодіоди у салоні, відсікача немає. Тож куди там дістає відбірна трубка я знаю не по чуткам і те, що нічого не стрикочить і не відсікає теж впевнений. В мене є одне припущення - балон стоїть трохи під кутом по горизонтали, бо така конструкція ніши для запаски. Але раніше ж якось "добивали" до 58Л... Тобто ніхто не помітив ніяких змін у наповнювані своїх балонів, я вірно зрозумів?
Amateur 24.10.2023 16:05 пишет: Ні, зараз мова на про 80%..
брсм заливають більше, на UPG, ОККО, WOG - менше, але пробіг плюс-мінус однаковий авантаж теж більше заливає, але і проїзжає трохи більше
спробуй заправитись в тих же мережах, але в інших місцях. я помічав якось на авантажі на бандери і в нас в Ірпені задували різну кількість (але газ той самий, бо витрата була однакова)
так в чому виявилась проблема, чому мало газу входило? У мене інша проблема, балон 48 літрів, відсічка в основному не працює, раз на сто років може на 40-41 літрі відсікти, а в більшості випадків пакує балон до повного, якщо заїхати з пустим балоном (коли навіть спокійним темпом їхати на газі не получається), то 47+- літрів влазить, пакує балон аж поки тиск в самому балоні і в системі заправки не зрівняється, приходиться контролювати вручну (чуть раніше відключити і проїхати трохи після заправки).
HDC1 07.11.2023 14:20 пишет: так в чому виявилась проблема, чому мало газу входило? У мене інша проблема, балон 48 літрів, відсічка в основному не працює, раз на сто років може на 40-41 літрі відсікти, а в більшості випадків пакує балон до повного, якщо заїхати з пустим балоном (коли навіть спокійним темпом їхати на газі не получається), то 47+- літрів влазить, пакує балон аж поки тиск в самому балоні і в системі заправки не зрівняється, приходиться контролювати вручну (чуть раніше відключити і проїхати трохи після заправки).
Зрію лізти у балон, але як час буде, а це скоріш вже навесні. Я особливо не заморочуюсь, але в мене навіть 48 літрів вистачало мотнутися у село, та назад, ще й по Києву покрутитися, але зараз дорога якою раніше їздив зовсім вбита, доводиться їхати обїздом, але це +2х35Км, вистачає майже впритул туди/звідти. На ВОГ намагаюсь зараз не заправлятися, бо ціна там ... Намагаюсь заправлятися на ЮПЖ, але по харківській трасі меня попадаєтся ЮПЖ лише біля повороту на Переяслав, ще й витрата там не сподобалась (здається це якійсь ЮПЖ реселлер, бо заправка якась дуже бомжового вигляду), та у Києві. Є КЛО, але от витрата там зовсім "йой" ..
В балоні був порядок та чистота. Хреново працював заправочний клапан (відсікач), розібрав мульт, робив все у селі на дворі і тут мені "трохи допомогли", "пролітаючи над череповцем" дехто зачипив картонку де був розібраний мульт і я вже не знайшов пружинки відсікача та реактивного клапану. Довелось купити новий мульт за 1200Грн. Вже по своїм міркуванням заблокував відсікач, зараз заправка на рівні 57-58 літрів. От з показчиком рівня ще доведеться попрацювати, бо показує пустий балон, чи то якось не вірно його поставив, але наче ставив у те саме положення, що і був, але подивитися - то теж у село треба з пустим балоном приїхати.