однак там без варіантів тільки німецька розкладка..
Різниця QWERTZ та Qwerty в тому, що Y та Z поміняні місцями. Треба дивитись наскільки це критично
наче там не тільки дві букви, там ще й символи на цифрах інші. Не пам'ятаю точно, тому й питаю. Якщо тільки дві букви - ще пів біди, хоче новий ноут і відразу в криворукий сервіс віддавати на зміну клавіш..
Там з символами біда, все вірно.
Особисто я за 17 на ноуті + монітор.
ЭЭЭЭ....а нахрена корпус аж на 17, если всё равно внешний монитор? Под внешний монитор надо брать что-то в районе 14, тогда и основной смысл ноута сохраняется, и удобство станционарной работы на высоте.
ЭЭЭЭ....а нахрена корпус аж на 17, если всё равно внешний монитор? Под внешний монитор надо брать что-то в районе 14, тогда и основной смысл ноута сохраняется, и удобство станционарной работы на высоте.
2 екрана
2 екрана
и оба здоровые? Тоже люблю 2 экрана, но когда есть внешний, "собственный" может быть и 15, и даже 14, т.к. становится чисто вспомогательным.
...
2 екрана
и оба здоровые? Тоже люблю 2 экрана, но когда есть внешний, "собственный" может быть и 15, и даже 14, т.к. становится чисто вспомогательным.
Так, обидва великі ТС не накладав обмеження на розмір ноута
Все не читав, але ))
Минулого року купили 17" Асус типу ігровий. Великий класний екран - 144 Гц, достатньо потужний проц, ССД. Під час блекаутів в режимі польоту більше чотирьох годин дружина креслила в автокаді на ньому без питань.
Чи буде якийсь приріст від встановлення 24Gb пам'яті?
Дивлячись для чого. Але гірше точно не буде)
Запусти за звичайним сценарієм своєї роботи браузер з усіма потрібними вкладками, програми і файли, а потім: >> Диспетчер програм (Ctrl+Alt+Del) >> Процеси >> Пам"ять - та подивись її фактичне завантаження
Щоб не створювати нову тему
Зараз в ноуті 2х8Gb 2400 DDR4
Чи буде якийсь приріст від встановлення 24Gb пам'яті?
Як написали вище гірше точно не стане)). Відкрийте диспетчер завдань і подивіться при навантаженні що там у вас до чого. У мене Dell Latitude 7490 із i5-8350U і 8Gb оперативки. Так от до проца питань нема, навіть кулери не вмикаються майже ніколи, а з оперативкою просто катастрофа. Зараз вже наче вибрав нову, одна планка, 32Gb із частотою 2666 МГц (моя 2400, але такої вже нема). Щось типу такого https://hard.rozetka.com.ua/ua/kingston_fury_kf426s16ib_32/p310063478/ Залишилось розібратись скільки у мене слотів 1 чи 2. А ви 24Gb хочете, це вкинуть 16Gb замість одного слоту на 8? Якщо так, то може і я над таким варіантом задумаюсь, якщо у мене 2 слота. Бо на 16Gb є вибір 2400МГц. Power BI та хром кладуть ноут на лопатки
Запусти за звичайним сценарієм своєї роботи браузер з усіма потрібними вкладками, програми і файли, а потім: >> Диспетчер програм (Ctrl+Alt+Del) >> Процеси >> Пам"ять - та подивись її фактичне завантаження
От як раз перед тим, як питати - дивився. Вчора було 10 з 16
Як написали вище гірше точно не стане)). Відкрийте диспетчер завдань і подивіться при навантаженні що там у вас до чого. У мене Dell Latitude 7490 із i5-8350U і 8Gb оперативки. Так от до проца питань нема, навіть кулери не вмикаються майже ніколи, а з оперативкою просто катастрофа. :
У мене був 7480з 8гб
Я поставив 8+4. Вона в такому режимі працювала в синхронному режимі.
І значно швидше, ніж з 8
Як написали вище гірше точно не стане)). Відкрийте диспетчер завдань і подивіться при навантаженні що там у вас до чого. У мене Dell Latitude 7490 із i5-8350U і 8Gb оперативки. Так от до проца питань нема, навіть кулери не вмикаються майже ніколи, а з оперативкою просто катастрофа. :
У мене був 7480з 8гб
Я поставив 8+4. Вона в такому режимі працювала в синхронному режимі.
І значно швидше, ніж з 8
А ви, коли добавляли ці 4 дивились на параметр таймінгу? У мене наче CL=17 і вибір пам'яті із цим параметром падає в рази І ще радять брати 16+16, ніж 32 однією планкою.
А ви, коли добавляли ці 4 дивились на параметр таймінгу? У мене наче CL=17 і вибір пам'яті із цим параметром падає в рази І ще радять брати 16+16, ніж 32 однією планкою.
Якщо чесно - не парився. Дивився лише схожий за частотою. І то, наче було 4Gb планка на 2400, а 8 добрав 2666
Навіть зберігся скрін
В 7490 2 слоти - можна ставити)
Якщо чесно - не парився. Дивився лише схожий за частотою. І то, наче було 4Gb планка на 2400, а 8 добрав 2666
Навіть зберігся скрін
Має бути налаштування частоти (таймінги - ніт, якщо правильно памʼятаю) ТРеба увімкнути свій 7280 та подивитись)
Як не ігровий, можна взяти з вбудованою відео Кількість користувачів на пам'ять (RAM) не впливає, тому що за ноутом сидить один з них Скільки треба SDD - тут ХЗ, залежгно від того, що треба зберігати. Я думаю 512 буде просто овер дофіга
-----------
Я окремо не зрозумів, а навіщо один ноут? Це ж не зручно. Для навчання я своїм пацанам взяв відносно дешеві десь за 300 євріків кожен, донькі трошки дорожче, десь 600. Разом вважай 1300 на три ноута для навчання. Вистачає з головою. Можна і в штуку вкластися на трьох
------------
Конкретну модель - ну блін. Я просто заходив туди, де до фіга моделей і нормальні фільтри. Шукав що підходить, потім шорт ліст йшов мацати в магаз на предмет якості. Тим більше в одному корпусі може бути 100+ конфігурацій
Навіть зберігся скрін
Має бути налаштування частоти (таймінги - ніт, якщо правильно памʼятаю) ТРеба увімкнути свій 7280 та подивитись)
Одного ноута буде достатньо, я і дружина майже весь час за робочими, мені тільки інколи потрібно вінда для тимчасових справ, а так робочого ноута вистачає. До того ж, у дітей є планшети. Коротше кажучи, краще один нормальний, ніж три "такі собі".
Проц - i5-i7, мінімум 11 генерації, серії U (хіба що буде якийсь акційний дешевий варіант i7-i9 H)
Для навчання і "нічого важкого" достатньо i3
Пам'ять - мінімум 16гб, краще 32гб ддр5
Ну таке, що ти будеш з 32 робити - я ХЗ. Ну чесно, 16 - то теж до фіга
Екран спустили до 15-16", антиблік або матовий.
Норм, я вже живу майже два роки так
Відяха взагалі не важлива, навряд чи в нормальний ноут відверте гнівно всунуть, навіть інтегрованої має вистачити і для відтворення 4к@hevc DTS HDR 10+ чи Dolby vision відео, так?
Інтегрована
Із плюшок - підсвітка клави, зчитування пальця, норм камера, мікрофон та звук. Також блутус 5.+ і вайфай 6+ повинні бути.
Як на мене пох
Хотів початково близько 1к євро, наразі зрозуміло, що треба до 1.5к євро піднімати.
Не знаю, в мене починається з 600, дивився на ek.ua