VovkZ 23.12.2023 22:11 пишет: Точно перевірили всі місця? сторінка
дякую, 4 і 5 пункти треба подивитись, решту пунктів перевірив або не мій варіант. В принципі, перші три пункти я облазив, це що стосується налаштувань. Ще знайшов dynamic lock в Windows security, але там здається на блокування, а не на sleep. Думав на presence через камеру реагує, не дивлячись на виключені ці налаштування, закрив камеру, не допомогло.
Коротше кажучи, якщо 4 і 5 пункти не допоможуть, то тоді тільки dirty hack із додатком вище, який не дає просто заснути.
VovkZ 23.12.2023 22:11 пишет: Точно перевірили всі місця? сторінка
перевірив 4ий пункт. Після включення через реєстр цю сховану опцію, стояло 2хв як для батареї, так і для кабеля. поставив 30/60хв, не допомогло, через 40 секунд екран потемнів, ще через 10 секунд виключився екран і ноут пішов спати.. при включеному в розетку. Агрррр
5-ий пункт це якщо не буде меню при спробі міняти 4-ий пункт, також мимо..
а так, більше ідей немає..
у людей трабла, що ноут не спить автоматом, а у мене, що я не можу знайти цю кляту галочку в налаштуваннях.
Rucha 23.12.2023 22:05 пишет: Утиліта, поки запущена - комп не засне.
фіг там. засинає, зараза. не допомогла утилітка. запущена, прям по центру екрана вікно. Відійшов на пару хв, вертаюсь - ноут спить. Розбудив, утилітка запущена, але ноуту це до сраки, все одно вирубає комп.
Rucha 24.12.2023 09:50 пишет: Утиліта від адміна запущена?
так, звісно, пробував і під адміном, все одно засинає.
В біосі нічого такого немає?
я не бачив. Однак, думаю, все ж таки це вінда або софт під вінду, бо поки я поруч з компом, просто втикаю в монітор, він не виключає екран. Або камера, або мікрофон, або блутус, хз що ще. Максимум що знайшов - dynamic lock, але там все виключено.
AL® 23.12.2023 20:45 пишет: Потрібна допомога. Проблема: ноут вирубає екран та всю фонову активність буквально через декілька хвилин. Ставлю на копіювання великий файл, і кожен раз приходиться возить пальцем по екрану або тицяти кнопочку, щоб не вирубався.
AL® 23.12.2023 20:45 пишет: Потрібна допомога. Проблема: ноут вирубає екран та всю фонову активність буквально через декілька хвилин. Ставлю на копіювання великий файл, і кожен раз приходиться возить пальцем по екрану або тицяти кнопочку, щоб не вирубався.
от якщо не дивитись на ціну, який ноут краще, P14 чи T14 ?
Наскільки я бачу - різниця тільки в буквочці P/U (при цьому частоти наче однакові), ссд трохи більше (1Тб проти 512Гб), і відяха NVidia. Все інше те ж саме? Thinkpad і там і там.
отож. Майже два тижні з новим ноутом. Вийшло 2к баксів. І.. розчарований трохи. Поруч є Макбук про 14 на м2 про, так він швидше працює. Мишка (тач пад) приємніше у мака. Тут прям деколи возить пальцем декілька разів приходиться поки схватиться. Клава - поки що приблизний паритет. Екран не достатньо яскравий, хоч і олед. Вдень весь час на максимумі яскравості, і це в середині. На вулиці буде не вистачати однозначно.. Але тормознутість може бути через вінду.. бо навіть в провіднику вже не просто по тачпаду тапаю, а вже на окрему хардварну кнопку, а все одно не з першого разу працює... Автономність також не радує - годин 3 , ну максимум 4 тримає при звичайному вебсерфінгу. І це енергоеффективний проц? Але легший. Очікував, що буде важчий. Що ще.. камера попри максимальні хар-ки - така собі.. у мака краще. Розпізнавання обличчя дуже повільне. Мабуть перейду на відбиток все ж таки. Зручно, коли по обличчю само розпізнає який профіль(мій, чи дитини) включати. Але повільний. Коротше кажучи, не вартує він своїх 2к однозначно.
вчора запустив counter-strike.. Ні, я розумію, що ноут не ігровий, але все ж таки думав що посередня іграшка хоча б в fullHD на середніх налаштуваннях норм буде.. але ні, 20-30 f-p-s - грати не можливо. ноут, бляха, за 2к баксів.
вчора запустив counter-strike.. Ні, я розумію, що ноут не ігровий, але все ж таки думав що посередня іграшка хоча б в fullHD на середніх налаштуваннях норм буде.. але ні, 20-30 f-p-s - грати не можливо. ноут, бляха, за 2к баксів.
а не леново, ніколи знову, як кажуть.
До чого тут леново? Леново проц виробив? Чи ти реально думаєш, що, скажимо, асус з таким самим процем дав би тобі 60 s?
До чого тут леново? Леново проц виробив? Чи ти реально думаєш, що, скажимо, асус з таким самим процем дав би тобі 60 f.p.s?
ні, з точно такими хар-ами такого приросту однозначно не було б, але ж і ціна за асус була б не 2к. Враховуючи ті штуки, що я вказав вище, що тачпад такий собі, камера повільна, також додам про звук "плоский" (знову ж таки, порівнюючи з мак-бук), то реально прозріваю, за що тут я заплатив 2к..
До чого тут леново? Леново проц виробив? Чи ти реально думаєш, що, скажимо, асус з таким самим процем дав би тобі 60 f.p.s?
ні, з точно такими хар-ами такого приросту однозначно не було б, але ж і ціна за асус була б не 2к.
Тоді до чого був пасаж про CS? Ти ще раз перечитай свій перший пост!
AL® 15.01.2024 14:08 пишет:
Враховуючи ті штуки, що я вказав вище, що тачпад такий собі, камера повільна, також додам про звук "плоский" (знову ж таки, порівнюючи з мак-бук), то реально прозріваю, за що тут я заплатив 2к..
Трушні користувачи першим ділом вимикають тачпад та більше про нього не згадують, бо трекпоінт вирішує! Як це "камера повільна"? Не вистачає f-p-s? Звук на ноуті з такою товщиною - завжди компроміс, але з допомогою еквалайзера можна його суттєво покращити.
от якщо не дивитись на ціну, який ноут краще, P14 чи T14 ?
Наскільки я бачу - різниця тільки в буквочці P/U (при цьому частоти наче однакові), ссд трохи більше (1Тб проти 512Гб), і відяха NVidia. Все інше те ж саме? Thinkpad і там і там.
отож. Майже два тижні з новим ноутом. Вийшло 2к баксів. І.. розчарований трохи. Поруч є Макбук про 14 на м2 про, так він швидше працює. Мишка (тач пад) приємніше у мака. Тут прям деколи возить пальцем декілька разів приходиться поки схватиться. Клава - поки що приблизний паритет. Екран не достатньо яскравий, хоч і олед. Вдень весь час на максимумі яскравості, і це в середині. На вулиці буде не вистачати однозначно.. Але тормознутість може бути через вінду.. бо навіть в провіднику вже не просто по тачпаду тапаю, а вже на окрему хардварну кнопку, а все одно не з першого разу працює... Автономність також не радує - годин 3 , ну максимум 4 тримає при звичайному вебсерфінгу. І це енергоеффективний проц? Але легший. Очікував, що буде важчий. Що ще.. камера попри максимальні хар-ки - така собі.. у мака краще. Розпізнавання обличчя дуже повільне. Мабуть перейду на відбиток все ж таки. Зручно, коли по обличчю само розпізнає який профіль(мій, чи дитини) включати. Але повільний. Коротше кажучи, не вартує він своїх 2к однозначно.
мої враження співпадають з нещодавно опублікованим оглядом від ITC на схожий ноут. Тож повторюсь ще раз, дуже розчарований, що відвалив таку купу грошей за посередній ноут.
мої враження співпадають з нещодавно опублікованим оглядом від ITC на схожий ноут. Тож повторюсь ще раз, дуже розчарований, що відвалив таку купу грошей за посередній ноут.
Ти погнався типу за брендом ThinkPad, а також за компактним корпусом. Компактність вилилась у порізаний проц і вбудовану графіку, а також у слабку систему охолодження. Тепер намагаєшся на цій вбудованій графіці запускати ігри і дивуєшся чому вони норм не йдуть. Ноут купується під якісь конкретні задачі, або як цей, для повсякденного використання для робочих задач та перегляду відосіків на ютюбі. Під ігри потрібен інший формат ноута, з дискретною відеокартою та нормальним охолодженням, вага відповідно буде 2+ кг + БЖ ще грам 500-700 в залежності від моделі.