А 149грн чи скільки там за підписку без реклами для кількох девайсів - то дорого зараз? 1.5 пачки цигарок зараз)
То не просто для девайсів, а аккаунтів. А девайсів під цима аккаунтами - може бути дуже багато. У мене в сімейній підписці 4 аккаунти та близько 20 девайсів різних.
...
Плачу 150 грн місяць за сімейну преміум підписку на ютуб і ютуб мьюзік і вся сімʼя не має проблем ані з рекламою, ані з музикою. Невже це великі гроші?
знаєте, воно-то наче й не великі гроші, якщо чисто ютуб взяти. Але ж окрім ютуба є куча іншого. Підписка гугл-диск, бо фоточки. Тут прийшла оплата за обслуговування карти, близько 6 сім-карт, інтернет, комуналка (в тому числі уже не просто за воду, а і за обслуговування), онлайн школа, оффлайн школа, ой, ще за підписку карт в машині потрібно заплатити, воно ж наче й не великі кошти...
і таких прикладів туча, якось прикидував, більше 2 тищ грн кожен місяць - чисто підписки та періодичні оплати (не рахуючи комуналку). І це тільки підписки!
Ну так як парить кількість підписок, треба від них відмовлятися і не користуватися сервісом. Чи як за сімку не заплатиш, то зв'язку ж зовсім не буде,а ютуб можна спробувати надурити і норм? Еге ж
Не так. Представь, что связь у тебя абсолютно бесплатная, но перед исходящим звонком тебе крутят рекламу, а если разговор дольше 10 минут, то каждые 10 минут тебе крутят рекламу. Мобильная связь - это нетфликс: не платишь - не смотришь
...
знаєте, воно-то наче й не великі гроші, якщо чисто ютуб взяти. Але ж окрім ютуба є куча іншого. Підписка гугл-диск, бо фоточки. Тут прийшла оплата за обслуговування карти, близько 6 сім-карт, інтернет, комуналка (в тому числі уже не просто за воду, а і за обслуговування), онлайн школа, оффлайн школа, ой, ще за підписку карт в машині потрібно заплатити, воно ж наче й не великі кошти...
і таких прикладів туча, якось прикидував, більше 2 тищ грн кожен місяць - чисто підписки та періодичні оплати (не рахуючи комуналку). І це тільки підписки!
Ну так як парить кількість підписок, треба від них відмовлятися і не користуватися сервісом. Чи як за сімку не заплатиш, то зв'язку ж зовсім не буде,а ютуб можна спробувати надурити і норм? Еге ж
Не так. Представь, что связь у тебя абсолютно бесплатная, но перед исходящим звонком тебе крутят рекламу, а если разговор дольше 10 минут, то каждые 10 минут тебе крутят рекламу. Мобильная связь - это нетфликс: не платишь - не смотришь
Модель монетизації пофіг. Хоча ти зря оце написав в пабліку візьмуть і реалізують. Сутність в тому, що за використання послуги треба платити. Переглядом реклами чи грошима, на твій вибір.
А 149грн чи скільки там за підписку без реклами для кількох девайсів - то дорого зараз? 1.5 пачки цигарок зараз)
я вище писав, 300/350 грн на рік , місце в сімейний підписці
Треба бути перебірливим) Мене особисто реклама не парила, а от фонове відтворення - так) З підписок - YouTube, iCloud та шаровий SweetTV
а что за подписка на шаровый свиттв?
Треба бути перебірливим) Мене особисто реклама не парила, а от фонове відтворення - так) З підписок - YouTube, iCloud та шаровий SweetTV
Добавив у адблокплюс - Adblock Warning Removal List, попустило. на телефоні ревансед. Погано, що ручками треба оновлювати.
Модель монетизації пофіг. Хоча ти зря оце написав в пабліку візьмуть і реалізують. Сутність в тому, що за використання послуги треба платити. Переглядом реклами чи грошима, на твій вибір.
Як бмв просив гроші кожного місяця за підігрів сидінь? )
Так можна не купувати БМВ. А в іншому - за всі послуги потрібно платити. Єдиний виняток для мене - студенти. Але для них у багатьох компаній є спеціальні пропозиції.
был такой вариант. на второй год система сказала, что больше на одну и ту же карту не даст. надо сейчас проверить, может что-то изменилось
Сцк, у меня нету на телефоне рекламы на Ютуб. Вообще. Что с включеннЫм Адгуард, что без. И никто не может объяснить в чём дело.
То не просто для девайсів, а аккаунтів. А девайсів під цима аккаунтами - може бути дуже багато. У мене в сімейній підписці 4 аккаунти та близько 20 девайсів різних.
Тим більше) витратити купу часу, щоб облюбити систему за кілька копійок😅
Сорри, что не совсем по теме, но близко. Всегда философски относился к рекламе, привычка. Но в последнее время просто взбесила реклама одного китайского интернет магазина из 4-х букв. Это просто капец, какой-то. Она всплывает ежеминутно и ежесекундно везде. Реклама от Гугла и Вайбера. Причем сплошь и рядом всплывающее окно не имеет крестика закрытия, а вот это вот клацание ответа на дурацкий вопрос "А чЁ вам не нравится эта реклама?" ни на что не влияет. У меня просто стоит изначально AdBlock, но он не влияет. Пробовал наугад несколько блокаторов - пофиг. Может, посоветуете что-то эффективное?
Пробовал наугад несколько блокаторов - пофиг. Может, посоветуете что-то эффективное?
ютуб смотрю только брейвом, иногда на десктопе подвисает на пару секунд и нужно кликнуть "пропустить" но саму рекламу не показывает. На андроиде работает идеально.