Я про Піксель 7 про вже відчитувався на форумі. Щоб не повторюватись - не раджу тобі з ним зв'язуватися, пожалкуєш сильно
Читаю тему з с22 і не розумію, нафнйхоа за схожі гроші брати китайця?
Я про Піксель 7 про вже відчитувався на форумі. Щоб не повторюватись - не раджу тобі з ним зв'язуватися, пожалкуєш сильно
Камрад, якщо ти саме мені відповів, то я тут тему не читаю, тож додай конкретики;) Я в с22 не Копенгаген, але ж воно флагман, чого там хвилюватись? Китаєць-флагман від Сяомі чи Ванплас теж не викликає побоювань. Інша справа ціна
Глянь ще Nokia X30 або G42 ( дешева і ремонтоздатна ). Чистий Андроїд, 2 чи 3 роки апдейтів.
25+ - не зрозуміло наскільки +, можна замахнутися на Pixel 8.
По тим відгукам, що я читав - з флагманами як було не дуже в Самсунга починаючи з Galaxy S3 (крім нього ще S4 в мене проблемний був), так й залишилось Аккум замалий як на мене, повербанк у подарунок зрозуміло чому
У того ж Пікселя 7 ємність акума на 20% більше, у 7 Про - на 35%.
Цікаво, що на китайцях на 6,7 Снапах проблем з battery drain не виникає
По тим відгукам, що я читав - з флагманами як було не дуже в Самсунга починаючи з Galaxy S3 (крім нього ще S4 в мене проблемний був), так й залишилось Аккум замалий як на мене, повербанк у подарунок зрозуміло чому
Маю старого флагмана Фліп 3. Все норм в цього Самсунга, жодних проблем при тому, що це інноваційна інновація за великим рахунком - розкладачка. Але ж один з останніх снапів - чого там паритись. Акум да, не всім підходить. В цілому той же Поко, тіки вдвічі дорожче. Але розкладати/складати подобається й досі)
Знаєш в чому проблема? В тому, що для кожного зависання і фрізи, то індивідуальне сприйняття. Я колись на 4пда спорив, що якщо на Сяомі увімкнути управління жестами, то воно все лагає і фризується. На що мені відповіли, то в мене проблеми з телефоном. Але парадокс був в тому, що у дружини був такий самий Сяомі і так само були фрізи. Потім я зрозумів, що користувачі, це тупо рахують нормою користування. Тобто їм пофіг, воно ж не зависає на хвилину, а якесь там підглючування на 1-2 секунду, то нормально. Тому ситий голодного не зрозуміє.
Я цією фічею не користувався, але жодних зависань/фрізів телефон не має. Ні в якому вигляді.
Оце по нашому, я не користуюсь, но 100500% що зависань немає. Особливо вірю, що і фризів також. Вони є, ти просто вважаєш це нормально.
Почитай про любий телефон, скрізь будуть проблеми. Єдине, Самсунга продають мільйони штук, тому немає нічого дивного, що в деяких телефонах брак. Просто надо розуміти який відсоток.
Чого в китаї на першому місці по продажам Айфони? При тому перші три місця. А як же суперпупер продвинуті Нокіа і Моторолла з 100500 патентами? Все дуже просто. Якщо є гроші, купляють Епл. В кого немає, купляють Віво і Хуавей. Далі, стосовно Нокіа і Моторолла, все також дуже просто. Купили ці торгових марки, щоб тюхати ностальгірующім за нокіей і ковбасою за 2.20 свій китайський ширпотріб, в пізнаваємій упаковці для держав снд. Тобто ніякого прорива не було і не буде. Всі ці телефони, одного поля ягоди. Який не купиш, попадеш в сяомі.
Колись був самсунг середньго рівня (щось по типу А34 зараз) - він був сильно гірше Huawei, яким я особисто користувався
Поточний S22+ - не знаю на що скаржитись. По батареъ 0 питань, по швидкодії також - стоїть обмеження швидкодії на рівні 70% і немає питань з лагами
До цьоо був S20 Fe який віддав батькові. Також не було питань по стабільності, швидкодії
Чого в китаї на першому місці по продажам Айфони? При тому перші три місця
Ще , на вагах багато їздять Бо це мабуть престижно , мати дороге , та брендове Чи в нас по іншому ?
Вони є, ти просто вважаєш це нормально.
Ну тут тобі точно видніше.
Якщо є гроші, купляють Епл.
Это устаревшее лет на 10 мнение. Уже давно ведроидные телефоны перегнали ифоны как по цене, так и по возможностям, потому если есть деньги, то покупается телефон под задачи и "нравится", а не "эпл"
[цитата="juiT 06.11.2023 11:12 пишет" Далі, стосовно Нокіа і Моторолла, все також дуже просто. Купили ці торгових марки, щоб тюхати ностальгірующім за нокіей і ковбасою за 2.20 свій китайський ширпотріб, в пізнаваємій упаковці для держав снд. Тобто ніякого прорива не було і не буде. Всі ці телефони, одного поля ягоди. Який не купиш, попадеш в сяомі."
Я, як ностальгуючий за ковбасою, купив собі Моторолу, все правда. Єдине не розумію до чого тут ширпотріб. Аналогічний Самсунг Фліп 5 вийшов пізніше, а Епл ще не випустив. Згоден, що зараз вибирається під задачі + подобається.
Это устаревшее лет на 10 мнение.
Я більше вірю цифрам, а не "гаражним" байкам. в 2022 році Айфони були на 4 місці. Странно, так? Тупі китайці переплачують за бренд. Стосовно Самсунг.
У всьому світі лідером за проданими смартфонами стала Samsung: за попередніми даними, вона реалізувала 260,9 млн пристроїв, ринкова частка склала 21,6%.
Тому і не дивно, що з такої кількості телефонів, є брак. При тому, судячи по відгукам, це одиничні випадки.
Вони є, ти просто вважаєш це нормально.
Ну тут тобі точно видніше.
Звісно що видніше, бо не люблю на чорне казати біле, тільки тому, що я власник. Тим паче, я через це вже проходив на двух смартфонах, з різної партії.
Якщо є гроші, купляють Епл. В кого немає, купляють Віво і Хуавей.
Ййой! Ті, хто має гроші, купує те, що хоче: треба - епл, треба - кнопкову нокію. Ті, хто не має грошей, купують епл в кредит, щоб продемонструвати, ніби у них є гроші Чоловіче, ну попустись, ну смішно ж
Ті, хто має гроші, купує те, що хоче: треба - епл, треба - кнопкову нокію. Ті, хто не має грошей, купують епл в кредит, щоб продемонструвати, ніби у них є гроші Чоловіче, ну попустись, ну смішно ж
Що смішного? Хто немає грошей, купують сяомі також в кредит, ще автомобілі купують в кредит, прикинь, і таке буває? Також, ні разу не зустрічав, хто замість Айфона купив Нокію на кнопках. Чого тоді китайці купують Айфон, а не Сяомі? При тому купують не слабо так.
Якість странні люди, як тільки річ заходить за Айфон чи Самсунг, одразу набігає купка людей із плакатами Нокія і Моторолла. Та починають доказувати, які всі лохи і потрібно купляти китайця за 6 тис грн, бо "тоже самое, только дешевле". Бо десь там читав, що вже 10 років підряд, а може і 15 років, Самсунг робить лажу в S серії, і нічого не змінилось, а лохи просто цього не бачать, тому і далі продовжують купляти нормальні телефони, а не китайські, які через рік хочеться викинути. Самсунг настільки хренові телефони, що займають перше місце з продажу телефонів, без китайського ринку.
Якість странні люди, як тільки річ заходить за Айфон чи Самсунг, одразу набігає купка людей із плакатами Нокія і Моторолла. Та починають доказувати, які всі лохи і потрібно купляти китайця за 6 тис грн, бо "тоже самое, только дешевле".
Странні люди, це ті хто в топіку про смарт на Адроїд починають радити купляти Епл, бо так роблять китайці.
Странні люди, це ті хто в топіку про смарт на Адроїд починають радити купляти Епл, бо так роблять китайці.
Ще странні, ті хто не вміють читати, або читають по своєму і видають це за правду.
Ті, хто має гроші, купує те, що хоче: треба - епл, треба - кнопкову нокію. Ті, хто не має грошей, купують епл в кредит, щоб продемонструвати, ніби у них є гроші Чоловіче, ну попустись, ну смішно ж
Що смішного? Хто немає грошей, купують сяомі також в кредит, ще автомобілі купують в кредит, прикинь, і таке буває? Також, ні разу не зустрічав, хто замість Айфона купив Нокію на кнопках. Чого тоді китайці купують Айфон, а не Сяомі? При тому купують не слабо так.
Якість странні люди, як тільки річ заходить за Айфон чи Самсунг, одразу набігає купка людей із плакатами Нокія і Моторолла. Та починають доказувати, які всі лохи і потрібно купляти китайця за 6 тис грн, бо "тоже самое, только дешевле". Бо десь там читав, що вже 10 років підряд, а може і 15 років, Самсунг робить лажу в S серії, і нічого не змінилось, а лохи просто цього не бачать, тому і далі продовжують купляти нормальні телефони, а не китайські, які через рік хочеться викинути. Самсунг настільки хренові телефони, що займають перше місце з продажу телефонів, без китайського ринку.
Друже, прочитай назву теми і перше повідомлення автора: андроїд за приблизно25 к і не самсунг. Це ти сюди з порадами самсунга і епла прийшов, всупереч темі, нє? При чому не аргументованими технічними порадами, а типу "не можуть 75% виборців помилятися".