Я про Піксель 7 про вже відчитувався на форумі. Щоб не повторюватись - не раджу тобі з ним зв'язуватися, пожалкуєш сильно
Читаю тему з с22 і не розумію, нафнйхоа за схожі гроші брати китайця?
Камрад, якщо ти саме мені відповів, то я тут тему не читаю, тож додай конкретики;) Я в с22 не Копенгаген, але ж воно флагман, чого там хвилюватись? Китаєць-флагман від Сяомі чи Ванплас теж не викликає побоювань. Інша справа ціна
Traveler 05.11.2023 22:16 пишет: Читаю тему з с22 і не розумію, нафнйхоа за схожі гроші брати китайця?
По тим відгукам, що я читав - з флагманами як було не дуже в Самсунга починаючи з Galaxy S3 (крім нього ще S4 в мене проблемний був), так й залишилось Аккум замалий як на мене, повербанк у подарунок зрозуміло чому
У того ж Пікселя 7 ємність акума на 20% більше, у 7 Про - на 35%.
Цікаво, що на китайцях на 6,7 Снапах проблем з battery drain не виникає
Traveler 05.11.2023 22:16 пишет: Читаю тему з с22 і не розумію, нафнйхоа за схожі гроші брати китайця?
По тим відгукам, що я читав - з флагманами як було не дуже в Самсунга починаючи з Galaxy S3 (крім нього ще S4 в мене проблемний був), так й залишилось Аккум замалий як на мене, повербанк у подарунок зрозуміло чому
Маю старого флагмана Фліп 3. Все норм в цього Самсунга, жодних проблем при тому, що це інноваційна інновація за великим рахунком - розкладачка. Але ж один з останніх снапів - чого там паритись. Акум да, не всім підходить. В цілому той же Поко, тіки вдвічі дорожче. Але розкладати/складати подобається й досі)
juiT 05.11.2023 21:39 пишет: Знаєш в чому проблема? В тому, що для кожного зависання і фрізи, то індивідуальне сприйняття. Я колись на 4пда спорив, що якщо на Сяомі увімкнути управління жестами, то воно все лагає і фризується. На що мені відповіли, то в мене проблеми з телефоном. Але парадокс був в тому, що у дружини був такий самий Сяомі і так само були фрізи. Потім я зрозумів, що користувачі, це тупо рахують нормою користування. Тобто їм пофіг, воно ж не зависає на хвилину, а якесь там підглючування на 1-2 секунду, то нормально. Тому ситий голодного не зрозуміє.
Я цією фічею не користувався, але жодних зависань/фрізів телефон не має. Ні в якому вигляді.
Оце по нашому, я не користуюсь, но 100500% що зависань немає. Особливо вірю, що і фризів також. Вони є, ти просто вважаєш це нормально.
Почитай про любий телефон, скрізь будуть проблеми. Єдине, Самсунга продають мільйони штук, тому немає нічого дивного, що в деяких телефонах брак. Просто надо розуміти який відсоток.
Чого в китаї на першому місці по продажам Айфони? При тому перші три місця. А як же суперпупер продвинуті Нокіа і Моторолла з 100500 патентами? Все дуже просто. Якщо є гроші, купляють Епл. В кого немає, купляють Віво і Хуавей. Далі, стосовно Нокіа і Моторолла, все також дуже просто. Купили ці торгових марки, щоб тюхати ностальгірующім за нокіей і ковбасою за 2.20 свій китайський ширпотріб, в пізнаваємій упаковці для держав снд. Тобто ніякого прорива не було і не буде. Всі ці телефони, одного поля ягоди. Який не купиш, попадеш в сяомі.
Колись був самсунг середньго рівня (щось по типу А34 зараз) - він був сильно гірше Huawei, яким я особисто користувався
Поточний S22+ - не знаю на що скаржитись. По батареъ 0 питань, по швидкодії також - стоїть обмеження швидкодії на рівні 70% і немає питань з лагами
До цьоо був S20 Fe який віддав батькові. Також не було питань по стабільності, швидкодії
juiT 06.11.2023 11:12 пишет: Якщо є гроші, купляють Епл.
Это устаревшее лет на 10 мнение. Уже давно ведроидные телефоны перегнали ифоны как по цене, так и по возможностям, потому если есть деньги, то покупается телефон под задачи и "нравится", а не "эпл"
[цитата="juiT 06.11.2023 11:12 пишет" Далі, стосовно Нокіа і Моторолла, все також дуже просто. Купили ці торгових марки, щоб тюхати ностальгірующім за нокіей і ковбасою за 2.20 свій китайський ширпотріб, в пізнаваємій упаковці для держав снд. Тобто ніякого прорива не було і не буде. Всі ці телефони, одного поля ягоди. Який не купиш, попадеш в сяомі."
Я, як ностальгуючий за ковбасою, купив собі Моторолу, все правда. Єдине не розумію до чого тут ширпотріб. Аналогічний Самсунг Фліп 5 вийшов пізніше, а Епл ще не випустив. Згоден, що зараз вибирається під задачі + подобається.
GreenMile 06.11.2023 14:16 пишет: Это устаревшее лет на 10 мнение.
Я більше вірю цифрам, а не "гаражним" байкам. в 2022 році Айфони були на 4 місці. Странно, так? Тупі китайці переплачують за бренд. Стосовно Самсунг.
В ответ на: У всьому світі лідером за проданими смартфонами стала Samsung: за попередніми даними, вона реалізувала 260,9 млн пристроїв, ринкова частка склала 21,6%.
Тому і не дивно, що з такої кількості телефонів, є брак. При тому, судячи по відгукам, це одиничні випадки.
Якщо є гроші, купляють Епл. В кого немає, купляють Віво і Хуавей.
Ййой! Ті, хто має гроші, купує те, що хоче: треба - епл, треба - кнопкову нокію. Ті, хто не має грошей, купують епл в кредит, щоб продемонструвати, ніби у них є гроші Чоловіче, ну попустись, ну смішно ж
Ті, хто має гроші, купує те, що хоче: треба - епл, треба - кнопкову нокію. Ті, хто не має грошей, купують епл в кредит, щоб продемонструвати, ніби у них є гроші Чоловіче, ну попустись, ну смішно ж
Що смішного? Хто немає грошей, купують сяомі також в кредит, ще автомобілі купують в кредит, прикинь, і таке буває? Також, ні разу не зустрічав, хто замість Айфона купив Нокію на кнопках. Чого тоді китайці купують Айфон, а не Сяомі? При тому купують не слабо так.
Якість странні люди, як тільки річ заходить за Айфон чи Самсунг, одразу набігає купка людей із плакатами Нокія і Моторолла. Та починають доказувати, які всі лохи і потрібно купляти китайця за 6 тис грн, бо "тоже самое, только дешевле". Бо десь там читав, що вже 10 років підряд, а може і 15 років, Самсунг робить лажу в S серії, і нічого не змінилось, а лохи просто цього не бачать, тому і далі продовжують купляти нормальні телефони, а не китайські, які через рік хочеться викинути. Самсунг настільки хренові телефони, що займають перше місце з продажу телефонів, без китайського ринку.
Якість странні люди, як тільки річ заходить за Айфон чи Самсунг, одразу набігає купка людей із плакатами Нокія і Моторолла. Та починають доказувати, які всі лохи і потрібно купляти китайця за 6 тис грн, бо "тоже самое, только дешевле".
Странні люди, це ті хто в топіку про смарт на Адроїд починають радити купляти Епл, бо так роблять китайці.
Ті, хто має гроші, купує те, що хоче: треба - епл, треба - кнопкову нокію. Ті, хто не має грошей, купують епл в кредит, щоб продемонструвати, ніби у них є гроші Чоловіче, ну попустись, ну смішно ж
Що смішного? Хто немає грошей, купують сяомі також в кредит, ще автомобілі купують в кредит, прикинь, і таке буває? Також, ні разу не зустрічав, хто замість Айфона купив Нокію на кнопках. Чого тоді китайці купують Айфон, а не Сяомі? При тому купують не слабо так.
Якість странні люди, як тільки річ заходить за Айфон чи Самсунг, одразу набігає купка людей із плакатами Нокія і Моторолла. Та починають доказувати, які всі лохи і потрібно купляти китайця за 6 тис грн, бо "тоже самое, только дешевле". Бо десь там читав, що вже 10 років підряд, а може і 15 років, Самсунг робить лажу в S серії, і нічого не змінилось, а лохи просто цього не бачать, тому і далі продовжують купляти нормальні телефони, а не китайські, які через рік хочеться викинути. Самсунг настільки хренові телефони, що займають перше місце з продажу телефонів, без китайського ринку.
Друже, прочитай назву теми і перше повідомлення автора: андроїд за приблизно25 к і не самсунг. Це ти сюди з порадами самсунга і епла прийшов, всупереч темі, нє? При чому не аргументованими технічними порадами, а типу "не можуть 75% виборців помилятися".