Є підозра, що вибір майже рівноцінний, але треба експертний аналіз. Попередній комплект, Goodyear Ice+ справно відкатав 12 (рекорд?) сезонів, і враховуючи малі пробіги (до 10к в рік) навіть ще має нормальний протектор. Але вже точно час міняти, і до останнього хотів брати мішку. Але тут нове покоління Ice і наче вже і відгуки є на форумі. Різниця в ціні – 700-800 грн на колесі. Є сенс економити?
Використання – 95% місто, попередні рази мав досвід лише з Ice+ і ще Michelin XI3 на шипах. Різниця була майже непомітна, якщо не враховувати шум від мішлена. Ну і хіба на шипах ABS в рази менше вмикався на льоду. Враховуючи теплі зими взагалі думав про єврошини, але логіка підказує, що з можливим мінус 15 це не дуже оптимальний варіант
zelinsky 10.11.2023 14:42 пишет: Є підозра, що вибір майже рівноцінний, але треба експертний аналіз. Попередній комплект, Goodyear Ice+ справно відкатав 12 (рекорд?) сезонів, і враховуючи малі пробіги (до 10к в рік) навіть ще має нормальний протектор. Але вже точно час міняти, і до останнього хотів брати мішку. Але тут нове покоління Ice і наче вже і відгуки є на форумі. Різниця в ціні – 700-800 грн на колесі. Є сенс економити?
Використання – 95% місто, попередні рази мав досвід лише з Ice+ і ще Michelin XI3 на шипах. Різниця була майже непомітна, якщо не враховувати шум від мішлена. Ну і хіба на шипах ABS в рази менше вмикався на льоду. Враховуючи теплі зими взагалі думав про єврошини, але логіка підказує, що з можливим мінус 15 це не дуже оптимальний варіант
По Ice 3 відгуків не може бути по причині того, що ця гума тільки в продажу з 23 року. Ice 2 так, відгуків море. Сам взяв Ice 2 вже вдруге, на попередньому авто дуже сподобалась, 3 покоління не захотів, бо і дорожче і не зрозуміло яке воно. Ще додам, Ice + і Ice 2(3) це зовсім різні гуми.
Disnake 11.11.2023 12:53 пишет: хіба на них ціна однакова? я останні роки мішелін не розглядаю виключно принципово бо за 0,5% кращих характеристик доводиться доплачувати 20+% ціни
Disnake 11.11.2023 12:53 пишет: хіба на них ціна однакова? я останні роки мішелін не розглядаю виключно принципово бо за 0,5% кращих характеристик доводиться доплачувати 20+% ціни
4000 за мішку, 4700 гудйіар
Тожі взагалі нема про що міркувати. От якби було навпаки тоді був би вибір.
Сам розглядаю наразі x-ice, але порівнюю не з GY, а з Bridgestone Blizzak LM005
З досвіду обрав би бріджи (на різних машинах відкатав кілька комплектів dm v2), але підсвідомо відчуваю що мішлен має бути не гірше Принаймі на літо primacy 4, субʼєктивно ідеал за ціна/контроль
З досвіду обрав би бріджи (на різних машинах відкатав кілька комплектів dm v2), але підсвідомо відчуваю що мішлен має бути не гірше Принаймі на літо primacy 4, субʼєктивно ідеал за ціна/контроль
Між брідж і мішлен також взяли б мішлен?
Звісно. Особливо коли вибір між арктикою мішлен і єврозимою брідж.
Прикольно Дивлячись на бічні блоки, думав що цей брідж - скандинавського типу
Заради цікавості глянув цю Мішку в своєму розмірі 205-60-16, виробництво Китай. Я їзжив на китайскій Кумхо, жодних проблем не було, але не думав, що топ бренди свою гуму теж там штампують.
Заради цікавості глянув цю Мішку в своєму розмірі 205-60-16, виробництво Китай. Я їзжив на китайскій Кумхо, жодних проблем не було, але не думав, що топ бренди свою гуму теж там штампують.
У мене мішка ікс айс 3 взагалі Таіланд. Це мабуть ще нижче за Китай. Але гума відмінна.
Прикольно Дивлячись на бічні блоки, думав що цей брідж - скандинавського типу
тут нема питань - брати мішелін, гудійір може і краще але не на 700грн за колесо
Це в якому розмірі? Взагалі, дивна тема...з 2-ма невідомими... Чи то тільки мені здається, що детально обговорювати вибір шини без (хоч приблизного) розуміння розміру колес та на якому авто вони поїдуть - то є норм?
Це в якому розмірі? Взагалі, дивна тема...з 2-ма невідомими... Чи то тільки мені здається, що детально обговорювати вибір шини без (хоч приблизного) розуміння розміру колес та на якому авто вони поїдуть - то є норм?
Atalanta 01.12.2023 16:01 пишет: І як воно цей тиждень в порівнянні зі старим Goodyear Ice+? Відчуття контролю не гірше?
прогавив повідомлення але тепер і часу для оцінки маю більше нарікань - ніяких, коли нормально засипало - і через нечищене подвір'я, і по засніженій набережній - гребла на всі 100%, в занос не зірвало жодного разу. ну але і кермую завжди спокійно, без шашкування і немотивованих обгонів по ожеледиці
але ж яке відчуття спокою за кермом бо з сильним снігопадом і старим (і вже напевно задубілим) goodyear - їхати через усе місто ще та лотерея
і так щоб різниця якась була суттєва - ні, гума як гума, задоволений