хтось недавно іздив у відпустку заброньованим? що там з нюансами по документах на кордоні? наказ про відпустку довідка щодо згоди керівника про виїзд ок5.ок7 резерв роздруківка
щось ше потрібно?
Були усі ці довідки (у довідці про згоду також описано, з якого року працюю і про посаду,,,). Також мед. страховка та зелена картка на авто.
Відпуску і довідку та резерв питали, перевіряли. Оті OK5 та ok7 не дивились.
(в тому році їздив у "відрядження")
а можно посилання де це все нормативно зазначено...чи краще в прикордонну службу подзвонити
На кордоні посилання одне: прикордонник сам вирішує, пускати чи ні. А осі ці папери допомагають йому прийняти рішення
Наприклад, в тому році: Прикордонник: "Повертайтесь до дому, у вас бронь закінчилась" і вказує мені на дату у довідці від мін, економіки (тоді ще все бумажне було) Я: Ні кажу, не закінчилась і вказую на дату в резерві. Усім з бронью продовжили на 3 місяці постановою каб. міну. Пр. : Я якою постановою? (посміхаючись) Я: Ща, знайду (достаю гугл...) Пр. : Проїджайте....
PS: Також через 2 км після кордону зупинили ще перевіряючи прикордонники і також перевіряли зелену картку.
хтось недавно іздив у відпустку заброньованим? що там з нюансами по документах на кордоні? наказ про відпустку довідка щодо згоди керівника про виїзд ок5.ок7 резерв роздруківка
щось ше потрібно?
Роздруківка влітку нікого особливо не цікавила. Тільки живий додаток Резерв+
щось ше потрібно?
Роздруківка влітку нікого особливо не цікавила. Тільки живий додаток Резерв+
Кожен раз як їду, все по різному. Іноді роздруківку беруть. Іноді кажуть давай підгружай. Я на випадок відсутності інтернету, чи сбоя програми роздрукував і ношу з собою. Головне що вони перше питають - перший раз їдеш, чи ні. Якщо перший то довше перевіряють.
Вітаю! Хто останнім часом їздив - не почали питатись МСТО? Чи не з'явилось нових забаганок при перетині?
Вітаю! Хто останнім часом їздив - не почали питатись МСТО? Чи не з'явилось нових забаганок при перетині?
Цо то є? Для яких автівок? По телеграмам ніби не писали що щось додатково окрім як завжди
Цо то є? Для яких автівок? По телеграмам ніби не писали що щось додатково окрім як завжди
Так, вимога наявності ТО чи не з'явилась для легкових автівок? Та може хто знає на якому пункті зараз простіше пройти (швидше, менша черга)? (буду їхати зі Львова)
Для приватних ТО до Польщі не треба. Лише Румунія та Молдова. Все.
Та може хто знає на якому пункті зараз простіше пройти (швидше, менша черга)? (буду їхати зі Львова)
все це непередбачувано і залежить від багатьох чинників. Краще моніторити через відповідні спільноти в Телезі - ось тут
Залежить в першу чергу від дня тижня та часу доби. Але! Я втрапляв на різні. І коли кажуть що ось он там зараз круто та швидко - не вірте одразу. Колись розвернувся з Крауківці та поїхав на Грушів - сам собі буратина....
Залежить в першу чергу від дня тижня та часу доби. Але! Я втрапляв на різні. І коли кажуть що ось он там зараз круто та швидко - не вірте одразу. Колись розвернувся з Крауківці та поїхав на Грушів - сам собі буратина....
Я знайшов зручний варіант проїзду саме через Краковець: знімаєш якийсь недорогий готель у західній частині Львова, там ночуєш, і о 5:00 виїжджаєш у напрямку Краковця. Черги гарантовано немає.
Та може хто знає на якому пункті зараз простіше пройти (швидше, менша черга)? (буду їхати зі Львова)
Якщо їхати після 21-00 через Шегині, черги не буде, або буде символічна
Щодо перетину кордонк з Польшею: це дійсно залежить від дня тижня, години і КПП. Як правило відписують в Телеграмі про чергу ( ПП Грушів,ПП Краківець, ПП Смільниця...) Особисто я останній раз їздив в грудні на Різвдо на Смільницю(на той час були величезні черги всюди). відстояв 3,5 години. (Це +70 км якщо порівнювати з Краківцем)
Як правило , назад повертаюсь через Краківець.
Хочу їхати в квітні нічого так не хвилює як стан доріг і ями. Надивилась відео типу з Житомирської траси і якось лячно. Що там взагалі на зараз?
Привіт, Таня. До квітня ще далеко. Писали що почнуть ремонти коли буде вище за +10. Тобто можна все полатати та знову розбити за цей час.
Як складеться, то я тут маякну про дорогу
Привіт, Таня. До квітня ще далеко. Писали що почнуть ремонти коли буде вище за +10. Тобто можна все полатати та знову розбити за цей час.
Як складеться, то я тут маякну про дорогу
привіт! пишіть що там як, буду поки моніторити і надіятися на те, що хоч міжнародні магістралі полатають)
Хочу їхати в квітні нічого так не хвилює як стан доріг і ями. Надивилась відео типу з Житомирської траси і якось лячно. Що там взагалі на зараз?
Планую їхати 9 березня. Постараюсь відписатись.
Доповідаю. Київ-Львів написав у сусідній гілці.
Львів - Краковець в цілому проїздна для пузотерки. Але і там ям вистачає. Знов таки підказую - краще у світлу пору доби.
Доїхав без пригод. Кордон був пройдений за 1.5 години. Одразу на територію. 15 хвилин наші до нейтральної. Працювало у наших лише 3 паси. Очікування на нейтральній 45 хвилин. Перевірка у поляків 25 хвилин.
так о котрій були на кордоні?
так о котрій були на кордоні?
Поснідав у Яворіві та поїхав без поспіху. На кордоні був у 9:30