В кого які думки? Про яку головну була мова? Звук на мінімум, хтось там сигналів сильно гучно
А у опонента світлофор відсутній чи яка там організація дорожнього руху?
По Тростянецькій світлофор, далі він перетинає трамвайні рейки і пропускає зустрічний транспорт, потім я зі своїм поворотом праворуч
Він вже їде прямо,а ти повертаеш. тобто згідно сусіднього топіка - винен ти, бо змінив смугу руху.
Той випадок коли ТС нема за що лошити. Навіть правило 3Д виконав. Єдине мабуть за ФА-ФА позаду.
Він вже їде прямо,а ти повертаеш. тобто згідно сусіднього топіка - винен ти, бо змінив смугу руху.
По такій логіці він і зустрічним не має поступатись, бо вже їде прямо Я ніяк не міг зрозуміти, де він та регульованому перехресті головну взяв
Я так розумію, що межі перехрестя закінчуються там, де він здійснив зупинку, по правилам його лівий поворот саме там закінчується?
Той випадок коли ТС нема за що лошити. Навіть правило 3Д виконав.
як це нема? став посеред дороги, веде "светские беседы" заважає іншим.
Добре що без ДТП. Нажаль більшість думає, що якщо я їду прямо - то я на головній
Добре що без ДТП. Нажаль більшість думає, що якщо я їду прямо - то я на головній
Там і думки особливо не спостерігається Спочатку пас сказав, що водій правий, потім в нього головна, а на завершення зелений світлофор
Классика жанра. Повторение соседней темы: бессмысленная смена полос на перекрестке. Одной полосы мало, надо две, а лучше три. У жлоба есть потребность нacpaть на ближего, и с этим ничего не поделаешь. ТС, отнесись с пониманием, видишь, у людей потребности.
Повернуть из крайней левой в крайнюю левую (пустую), и ни с кем не столкнуться - это слишом просто. Там в правой полосе есть другие участники, надо обязательно ехать туда, чтоб пoднacpaть.
Шоб не створювати нову тему , залишу тут ( тема проїзд перехрестя )
Классика жанра. Повторение соседней темы: бессмысленная смена полос на перекрестке.
А ПДР - не в курсі про це й беззмістовно приписує зайняти праву полосу (насправді - рекомендує, а не зобов'язує, якщо мова йде про населений пункт, але то вже нюанси)
11.2. На дорогах, які мають дві і більше смуг для руху в одному напрямку, нерейкові транспортні засоби повинні рухатися якнайближче до правого краю проїзної частини, крім випадків, коли виконується випередження, об'їзд або перестроювання перед поворотом ліворуч чи розворотом.
Классика жанра. Повторение соседней темы: бессмысленная смена полос на перекрестке. Одной полосы мало, надо две, а лучше три. У жлоба есть потребность нacpaть на ближего, и с этим ничего не поделаешь. ТС, отнесись с пониманием, видишь, у людей потребности.
Повернуть из крайней левой в крайнюю левую (пустую), и ни с кем не столкнуться - это слишом просто. Там в правой полосе есть другие участники, надо обязательно ехать туда, чтоб пoднacpaть.
повчання з перекриттям дороги - ця прям турбота про ближнього?
А ПДР - не в курсі про це й беззмістовно приписує зайняти праву полосу (насправді - рекомендує, а не зобов'язує, якщо мова йде про населений пункт, але то вже нюанси)
ПДР не прописывают занимать правую полосу уже во время левого поворота или на перекрестке. Можно немножко потерпеть.
Повторение соседней темы: бессмысленная смена полос на перекрестке.
Немає ніякого повторення В даному випадку в топікастера пріоритет
Немає ніякого повторення В даному випадку в топікастера пріоритет
Специально для тебя: повторение в том, что есть жлобы, которым одной полосы мало.
Специально для тебя: повторение в том, что есть жлобы, которым одной полосы мало.
Ну таке Як на головній - маю право
До речі, я складні перехрестя, де іноді треба не просто змінити ряд, а і навіть повністю перетнути рядів так 4
Я так в Белграді місяц тому проїзжав. І нічого ---------
Але я вже знаю, в німечині так не буває. Там усюди порядок і поважні бюргері точно знають, як треба жити в інших країнах
ПДР не прописывают занимать правую полосу уже во время левого поворота или на перекрестке. Можно немножко потерпеть.
Де ти знайшов, що та вимога рухатись ближче до правого краю не працює в якихось спеціальних місцях, де не заборонено перелаштування?
Я не уявляю що то за перехрестя, і де та Тростянецька, але якщо і ТС, і опонент, їхали на зелений, то опонент просто втиканув. На таких перехрестях мабуть варто робити асинхронні світлофори і без "картонок", тоді буде легше орієнтуватись.
Я не уявляю що то за перехрестя, і де та Тростянецька, але якщо і ТС, і опонент, їхали на зелений, то опонент просто втиканув. На таких перехрестях мабуть варто робити асинхронні світлофори і без "картонок", тоді буде легше орієнтуватись.
Да не надо ничего усложнять. Поворачиваешь налево, пропускаешь всех встречников. А "я еду прямо, значит я главный" лечится взносами в бюджет.