izon 10.12.2023 23:49 пишет: мне лично, после стационарного гриля удобнее всего готорить на ДеЛонги.
Все эти программы Тефаля - не более чем маркетинговые уловки.
Навыки и термощуп - рулят.
Зі справжнім експертом - не посперечаєшся Ти ж, мабуть, мав досить тривалий досвід користування Тефалем з автоматичними програмами, що зробив категоричний висновок про "маркєтінговиє уловкі"? Яку саме модель тефаля юзав?
У мене тефаль років 2, мабуть. Може, більше. ХЛ. Всі програми працюють нормально. Курка, риба, сосиски, котлети - все виходить ок. А стейки я на ньому не смажу. Програма відпрацьовує правильно, прожарка така як треба. Але сам стейк на смак ніби підварений. Не знаю як пояснити, але не то пальто. (( Якби знав - не купував би, бо брав саме для стейків.
Caonima 11.12.2023 01:45 пишет: У мене тефаль років 2, мабуть. Може, більше. ХЛ. Всі програми працюють нормально. Курка, риба, сосиски, котлети - все виходить ок. А стейки я на ньому не смажу. Програма відпрацьовує правильно, прожарка така як треба. Але сам стейк на смак ніби підварений. Не знаю як пояснити, але не то пальто. (( Якби знав - не купував би, бо брав саме для стейків.
а саме то пальто(не варене), у вас на чомусь, окрім сабжу, виходило, як треба? На сковороді, газовому/вугільному грилі?
Caonima 11.12.2023 01:45 пишет: У мене тефаль років 2, мабуть. Може, більше. ХЛ. Всі програми працюють нормально. Курка, риба, сосиски, котлети - все виходить ок. А стейки я на ньому не смажу. Програма відпрацьовує правильно, прожарка така як треба. Але сам стейк на смак ніби підварений. Не знаю як пояснити, але не то пальто. (( Якби знав - не купував би, бо брав саме для стейків.
Про стейки таке читав що звичайний гриль не так смажить як гриль Еліт. У Еліта все Ок зі стейками
Сосиски из фарша - это котлеты. Да и фарш тоже бывает - куриный, рыбный, говяжий, свининой и микс
вот поэтому не заморачиваемся, а просто врубаем мануал на максимум, и спокойно жарим без заморочек.
А вручную, типа все вышеперечисленное жарится одинаково? На автомате все "заморочки" сводятся к выбору нужной программы. Вручную-же надо самостоятельно составить алгоритм жарки каждого вида фарша и мониторить температуру. А всего-то навсего надо один раз прочитать инструкцию..
ну, от не все так однозначно ...цей продаван обіцяє таке:
В ответ на: Буде 2 роки. Перший рік звертаєтесь до мене. Другий рік до тефаль.
кінець цитати))
Головне, в то повірити
ок. А скинь ссилку в приватні на того продавана. Бо знайшов одного зі Львову, Сергій звати то у нього 6500 на сьогодні і рік гарантії і 2 тижня на повернення. Ну і рейтинг біль 500 купівль у нього. Висилае наложеним. Може це він?
Поясните, что вы имеете ввиду под "программы не сработали"? Положили мясо - достали рыбу. Или положили говяжий стейк, дождались окончания работы всех цветов, получили подошву, а ожидали Rare?
кладешь сосиски, гриль рапортует, что готово, а они еще сырые. и надо в мануальном режиме доводить.
У меня оптигриль последние несколько лет в 99% случаев используется для грилевых колбасок (сырых, фарш которые), на колбасной программе готовятся отлично, просто вынимать надо уже когда велл дан пропиликает полностью. Колбаски из холодильника, перед жаркой полчаса-час просто лежат нагреваются при комнатной температуре. Но если влом ждать и кидлать прямо из холодильника (особенно толстые колбаски), даю подсказку - там есть отдельная кнопка со снежинкой для замороженных продуктов, она увеличивает время готовки
ivlike 11.12.2023 15:34 пишет: кто-то любит более поджареное, кто-то менее. если бы программы все учитывали )
Вообще-то учитывают, для этого есть индикация степеней готовности Кто любит менее - вынул раньше на "медиум", остальные дожариваются дальше. Хотя в случае колбас свиные в любом случае надо только до "велдан" доводить.
ну, от не все так однозначно ...цей продаван обіцяє таке:
В ответ на: Буде 2 роки. Перший рік звертаєтесь до мене. Другий рік до тефаль.
кінець цитати))
Головне, в то повірити
ок. А скинь ссилку в приватні на того продавана. Бо знайшов одного зі Львову, Сергій звати то у нього 6500 на сьогодні і рік гарантії і 2 тижня на повернення. Ну і рейтинг біль 500 купівль у нього. Висилае наложеним. Може це він?
Ні, то інший. З цим теж спілкувався, цей хоч чесно каже, гарантійку не заповнюю/чеки не даю, гарантія офіційна - але тільки на словах)... суть одна - ніякої там гарантії нема. 2.5к - не та різниця у ціні, щоби так ризикувати із складним електроприладом...
особисто для мене, стейки з гриля виявились в рази смачніші ніж шашлик чи стейки з мангалу... + швидкість проготування, це взагалі кайф...
ковбаски, риба, гриби, перець, картопля слайсами... також дуже смачно виходять... хочу докупити пластини для бельгійських вафель... ніяк руки не доходять...
особисто для мене, стейки з гриля виявились в рази смачніші ніж шашлик чи стейки з мангалу... + швидкість проготування, це взагалі кайф...
ковбаски, риба, гриби, перець, картопля слайсами... також дуже смачно виходять... хочу докупити пластини для бельгійських вафель... ніяк руки не доходять...
дякую за відгук розміру поверхні вистачає? чи не хочеться XL?