На 'раз на тиждень' нема змісту брати. Поки дістанеш, розмотаєш, пом помиєш, витреш... вже і стейка перехочеться
Я планую встановити стаціонарно, хоч кухня дуже компактна тому доведеться добре пошукати оптимальне місце...бо, прочитав, що у тефаль підвищені вимоги до розташування та підключення приладу до ел.мережі. Зокрема, щодо підключення, виробник забороняє користуватися подовжувачем(а штатний шнурок там не надто довгий) для під'єднання до мережі. Розкажіть, про свій досвід, дійсно все так жорстко з подовжувачем?
багато роликів в Ютубі то гриль ставлять на дощечку на плиту під витяжку інші просто ставлять де зручно і е розетка, в мене теж невеличка кухня то на плиту буде самий оптимальний варіант і розетка не далеко то шнура вистачить
Rucha 12.12.2023 08:34 пишет: У кого раз на тиждень, у кого 1-3 рази на день.
Ну це на перший час. Потім награєтесь ))
В ответ на: ...
Ну це на перший час. Потім награєтесь ))
Khimik 12.12.2023 09:13 пишет: Плюсую.
На 'раз на тиждень' нема змісту брати. Поки дістанеш, розмотаєш, пом помиєш, витреш... вже і стейка перехочеться
А коли він стоїть на кухні, то мити і витирати не треба?
Я літом практично не використовую. Бо є вуличний гриль, та й спекотно. А в холодну пору року користуємося щодня. Вже ж мали за більше ніж рік награтися. Але так, він має стояти напоготові. Бо лінь.
і шо Ви щодня на ньому готуєте? Просто цікаво. Дякую
А коли він стоїть на кухні, то мити і витирати не треба?
Я літом практично не використовую. Бо є вуличний гриль, та й спекотно. А в холодну пору року користуємося щодня. Вже ж мали за більше ніж рік награтися. Але так, він має стояти напоготові. Бо лінь.
Я вже писала. Ми м*ясоїди, то ж м*ясо щодня. Діти прямо зараз смажать на ньому бургери. Ввечері будуть стейки. Ковбаски сирі теж сьогодні купила. Він дуже економить час, якого в мене зараз бракує.
Ще раз - ви мікрохвильовку миєте після кожного підігріву їжи?
А ви в мікрохвильовку кидаєте їжу прямо на оту скляну карусель і грієте? чи може в тарілці?
Ні, якшо пан любить стейк з позавчорашньою пригорілою риб'ячою шкурою, а потім після нього ще й гріночок на сніданок підсмажити - то можна й не мити звісно.
А ви в мікрохвильовку кидаєте їжу прямо на оту скляну карусель і грієте? чи може в тарілці?
Ні, якшо пан любить стейк з позавчорашньою пригорілою риб'ячою шкурою, а потім після нього ще й гріночок на сніданок підсмажити - то можна й не мити звісно.
Я так розумію мова була про зовнішню частину а не панелі/корито.
А ви не розумієте різницю між приладом "гриль" та його пластинами? Третій раз пишу - пластини миються в ПММ. Гриль нащо мити?!?
Rucha 12.12.2023 14:42 пишет: А ви не розумієте різницю між приладом "гриль" та його пластинами? Третій раз пишу - пластини миються в ПММ. Гриль нащо мити?!?
Ми то розуміємо. Це ось тут треба поянити:
Khimik 12.12.2023 09:13 пишет:
Поки дістанеш, розмотаєш, пом помиєш, витреш... вже і стейка перехочеться
Rucha 12.12.2023 14:42 пишет: А ви не розумієте різницю між приладом "гриль" та його пластинами? Третій раз пишу - пластини миються в ПММ. Гриль нащо мити?!?
Бо якщо читати речення, а не окремі слова, то очевидно, що мова про миття грилю після готування. Тобто тих частин грилю, які після приготування брудні і потребують миття.
І тим текстом автор хотів сказати, що носитися з грилем, який зберігається десь в кладовці, розкладати, готувати, потім мити, сушити пластини, збирати і нести його знов кудись на зберігання - то така собі затія.
Але якщо мета доколупатися до слова "гриль" в контексті миття, то най буде
а шо тут пояснювати? Я не мию після кожного використання. Ясно, шо риба-курка - то пригоряє і треба. А всякі бутери-сендвічі - тільки крихти змести. Стейк - так же в більшості випадків залишки можна просто стерти паперовим рушником.
особисто для мене, стейки з гриля виявились в рази смачніші ніж шашлик чи стейки з мангалу... + швидкість проготування, це взагалі кайф...
ковбаски, риба, гриби, перець, картопля слайсами... також дуже смачно виходять... хочу докупити пластини для бельгійських вафель... ніяк руки не доходять...
дякую за відгук розміру поверхні вистачає? чи не хочеться XL?
Розміру вистачає. XL, напевно, підійде тому у кого велика сім’я або полюбляє міцно попоїсти... Якщо є місце на кухні та є де його зберігати, то можна і XL взяти, зайвим не буде, особиливо, якщо друзі прийдуть в гості...
если речь идет о том, что "есть ли, где хранить", то нет смысла вообще покупать. это та вещь, которая должна постоянно стоять на рабочей поверхности кухни, а если этот гриль убирать, то просто не будете никогда пользоваться им.
У мене на кухні, на поверхні, стоїть лише кавомашина... все інше прибирається і на користування це ніяк не впливає...
Khimik 12.12.2023 15:16 пишет: а шо тут пояснювати? Я не мию після кожного використання. Ясно, шо риба-курка - то пригоряє і треба. А всякі бутери-сендвічі - тільки крихти змести. Стейк - так же в більшості випадків залишки можна просто стерти паперовим рушником.
А я не прибираю брудні девайси на зберігання. Тож мені просто треба меньше хвилини піти і принести чистий гриль, поставити на поверхню і увімкнути. Я його, доречі, ставлю на варочну поверхню під витяжку. А вона мені потрібна в повсякденному житті без гриля на ній.
Я вже писала. Ми м*ясоїди, то ж м*ясо щодня. Діти прямо зараз смажать на ньому бургери. Ввечері будуть стейки. Ковбаски сирі теж сьогодні купила. Він дуже економить час, якого в мене зараз бракує.
если речь идет о том, что "есть ли, где хранить", то нет смысла вообще покупать. это та вещь, которая должна постоянно стоять на рабочей поверхности кухни, а если этот гриль убирать, то просто не будете никогда пользоваться им.
У мене на кухні, на поверхні, стоїть лише кавомашина... все інше прибирається і на користування це ніяк не впливає...
кому як зручно, хто як звик...
мы пользуемся этим грилем каждый день минимум по 2 раза. если бы убирали - то просто не использовали бы совсем.
Няких проблем. Пластини чудово миються в ПММ. Весь сік, жир витікає в піддон, який також миється в ПММ.
дякую якщо би зараз купував, яку би модель тефаля обрав би, враховуючи свій досвід користування?
В мене 712. Повністю задовольняє. Але зараз можливо взяв би новішу - 750 чи 760 (там має бути окрема програма для свинини, бо на 712 свинину треба готувати на програмі "сосиски". Не знаю, чи є якась різниця між "сосисками" на 712 та "свининою" на 750/760).
...як з'ясував, згідно описам, програма "Свинина" є тільки в 760-й(XL), а в 750-й все та ж сама - "сосиски".
Дякую. Ти пиши рецепти. Що маринувати , що ні.
Я ж тут, на чужині, зовсім береги поплутала. Беру вже мариновані стейки/філє/м*ясо і смажу. Тут це чомусь дешевше ніж купити м*ясо, спеції і робити самій. Або сирі ковбаски. Навіть бургери дітям купуємо вже готові, лише кетчуп/гірчицю вилий, збери докупи і запхни в гриль. Мариную овочі перед смаженням хвилин 30-50 в соєвому соусі плюс приправи. Але овочі мало хто їсть. Це коли чекаємо гостей-веганів.