мабуть той не частий випадок, коли потрібно прислухатись до більшості)
так зроби голосовалку але моя думка не змінна - при однаковій ціні краще брати бмв ніж дс
В першому повідомленні ж є галасувалка. Ну але для мене теж незрозуміло в чому там питання. Чистокровний преміум-бренд проти штучно створеного, про який за пару років скоріш-за-все забудуть.
тобто бренд бмв виріс сам по собі, а дс виростили в пробірці? що за маячня ну якщо за 15 років не забули не думаю що за 2 забудуть, тим паче що бренд достатньо розкручений і переважно дешевше "конкурентів"
Paulskit 12.12.2023 10:52 пишет: Так у тебе U11 чи F48? По моїм враженням U11 в плані комфорту від F48 далеко пішла.
F48 На U11 не їздив, але платформа одна, з технічної частині відмовились від Aisin у сторону 7DCT.
Різниця між F48 та U11 7 років, зовсів різні авто по підвісці, налаштуванням, габаритам, матеріалам та технологіям. Так, платформа одна але поведінка авто різна, є певні особливості платформи, її болячки але автовиробники теж не дурні.
хочу повернутись до своїх "баранів" X1 phev з набором всіх бажаних опцій получається в районі 70к... не мало звісно, але є два але:
1. якщо на сайтах підбору авто поставити критерій мін 300 к.с. (X1 30e 326 к.с.), то дешевшим в цій категорії буде тільки рав 4 за 60к$ в тойотіському топі, хз чи там є адаптивні фари і круїз, не цікавився, бо рав відверто не подобається візуально. далі вже йде DS7 за ті ж 70к і тд.
2. кому треба ті 300кс, відкинемо цей параметр скажуть розумні люди. тоді за 70к вже є таурег базовий, сільвер.
звісно таурег 231 не рівня гібридному X1 326 кс (чи навпаки), але ж таурег крутий (навіть сільвер ІМХО, платінум не розглядаю), для поговорити цікаво послухати аргументи за і проти, також можливо щось альтернативне в цьому бюджеті (бу, не офіційні, Китай, Корея - все табу, чисто електро - табу)
головний критерій для вибору емоції, все решта - другорядне. можливо СХ60 ще, але ж, де мазді до таурега!
Paulskit 09.04.2024 15:11 пишет: Якщо емоції, то сенс дивитись на Туарег??
Ну емоції там можливо як мінімум не гірші (зважаючи на регульовану пневмопідвіску) ніж в передньопривідного гібридного неБМВ: Допомога залу від ТопГір: Зверху Х1, знизу Туарег:
Ну емоції там можливо як мінімум не гірші (зважаючи на регульовану пневмопідвіску) ніж в передньопривідного гібридного неБМВ: Допомога залу від ТопГір: Зверху Х1, знизу Туарег:
От хз, я не знаю які емоції можна зловити від Туарега, крім як на бездор його витягти. Кермо ніяке, відхилення туди сюди на 5 см не впливає на траекторію взагалі, кабан вагою 2+ тони. У мене був Тур NF, у рідних зараз останній. Це гарна машина возити колгосп по поганій дорозі, але це авто ну зовсім не про емоції. Х1 у мене залишив приємніші враження, бо він легше і керується майже як хетч на адаптивній підвісці. Але я не памʼятаю яка модифікація була.
Скаут 09.04.2024 15:02 пишет: головний критерій для вибору емоції, все решта - другорядне.
От серйозно: навіщо питати тоді на форумі? Це під щось раціональне можна було б тут розмірковувати, радити, ламати списи. А емоції - вони ж індивідуальні. Як можна сподіватися, що ноунейм з інтернета матиме такі самі уявлення/критерії отримання емоцій, як твої? Один полюціонує від прискорення 0-100, інший - від шумоізоляції чи м'якості підвіски, третьому важливе насамперед "кермування"... і таких критеріїв безліч, якщо ще починати їх поєднувати в певних комбінаціях.
Туарег машина не для емоцій, навіть порівнюючи його з mazda cx-9 можу сказати - нічого особливого. 231 к.с на дизелі це взагалі не емоції. Мені здається mazda cx60 гарний апарат, сам буду чекати cx80.
До речі, якщо Мазда-60 - варіант, то чому тоді не розглянути X3? Там вже і поздовжній мотор і реальний преміум, бо Мазда все-таки поки-що тільки пробує себе в цьому сегменті ... Як-не крути, то X1 за такі гроші - це компроміс, а Туарег - це інша крайність - ІМХО має сенс тільки якщо треба саме такий розмір і саме такий розхід...
Скаут 09.04.2024 15:02 пишет: головний критерій для вибору емоції, все решта - другорядне.
От серйозно: навіщо питати тоді на форумі? Це під щось раціональне можна було б тут розмірковувати, радити, ламати списи. А емоції - вони ж індивідуальні. Як можна сподіватися, що ноунейм з інтернета матиме такі самі уявлення/критерії отримання емоцій, як твої?
Тут колись хтось порекомендував прокататись на MX-5 і підказав, що є тест драйв у оф. дилера, якщо попросити. Досі дуже вдячний за цю пораду.
yura_hn 09.04.2024 22:13 пишет: Туарег машина не для емоцій, навіть порівнюючи його з mazda cx-9 можу сказати - нічого особливого. 231 к.с на дизелі це взагалі не емоції. Мені здається mazda cx60 гарний апарат, сам буду чекати cx80.
vvvolf 10.04.2024 10:23 пишет: До речі, якщо Мазда-60 - варіант, то чому тоді не розглянути X3? Там вже і поздовжній мотор і реальний преміум, бо Мазда все-таки поки-що тільки пробує себе в цьому сегменті ... Як-не крути, то X1 за такі гроші - це компроміс, а Туарег - це інша крайність - ІМХО має сенс тільки якщо треба саме такий розмір і саме такий розхід...
ага, де Х3 - там вже і ХС60, а там вже і GLC і тд... нєа. розмір якраз краще менший для другого авто, просто брати Х1 по ціні туарега - от у чому в мене сумнів