мабуть той не частий випадок, коли потрібно прислухатись до більшості)
так зроби голосовалку але моя думка не змінна - при однаковій ціні краще брати бмв ніж дс
В першому повідомленні ж є галасувалка. Ну але для мене теж незрозуміло в чому там питання. Чистокровний преміум-бренд проти штучно створеного, про який за пару років скоріш-за-все забудуть.
тобто бренд бмв виріс сам по собі, а дс виростили в пробірці? що за маячня ну якщо за 15 років не забули не думаю що за 2 забудуть, тим паче що бренд достатньо розкручений і переважно дешевше "конкурентів"
ну якщо за 15 років не забули
за 70, еслишо
Так у тебе U11 чи F48? По моїм враженням U11 в плані комфорту від F48 далеко пішла.
F48 На U11 не їздив, але платформа одна, з технічної частині відмовились від Aisin у сторону 7DCT.
Різниця між F48 та U11 7 років, зовсів різні авто по підвісці, налаштуванням, габаритам, матеріалам та технологіям. Так, платформа одна але поведінка авто різна, є певні особливості платформи, її болячки але автовиробники теж не дурні.
ну якщо за 15 років не забули
за 70, еслишо
так, звісно, мав на увазі активних сучасних продажів
хочу повернутись до своїх "баранів" X1 phev з набором всіх бажаних опцій получається в районі 70к... не мало звісно, але є два але:
1. якщо на сайтах підбору авто поставити критерій мін 300 к.с. (X1 30e 326 к.с.), то дешевшим в цій категорії буде тільки рав 4 за 60к$ в тойотіському топі, хз чи там є адаптивні фари і круїз, не цікавився, бо рав відверто не подобається візуально. далі вже йде DS7 за ті ж 70к і тд.
2. кому треба ті 300кс, відкинемо цей параметр скажуть розумні люди. тоді за 70к вже є таурег базовий, сільвер.
звісно таурег 231 не рівня гібридному X1 326 кс (чи навпаки), але ж таурег крутий (навіть сільвер ІМХО, платінум не розглядаю), для поговорити цікаво послухати аргументи за і проти, також можливо щось альтернативне в цьому бюджеті (бу, не офіційні, Китай, Корея - все табу, чисто електро - табу)
головний критерій для вибору емоції, все решта - другорядне. можливо СХ60 ще, але ж, де мазді до таурега!
Якщо емоції, то сенс дивитись на Туарег??
Ну емоції там можливо як мінімум не гірші (зважаючи на регульовану пневмопідвіску) ніж в передньопривідного гібридного неБМВ: Допомога залу від ТопГір: Зверху Х1, знизу Туарег:
а х1?
Ну емоції там можливо як мінімум не гірші (зважаючи на регульовану пневмопідвіску) ніж в передньопривідного гібридного неБМВ: Допомога залу від ТопГір: Зверху Х1, знизу Туарег:
От хз, я не знаю які емоції можна зловити від Туарега, крім як на бездор його витягти. Кермо ніяке, відхилення туди сюди на 5 см не впливає на траекторію взагалі, кабан вагою 2+ тони. У мене був Тур NF, у рідних зараз останній. Це гарна машина возити колгосп по поганій дорозі, але це авто ну зовсім не про емоції. Х1 у мене залишив приємніші враження, бо він легше і керується майже як хетч на адаптивній підвісці. Але я не памʼятаю яка модифікація була.
а х1?
Ну ми ж не в абсолюті порівнюємо) А з перечислених опцій. На DS я не катався, коментувати не можу.
тут описані овочеві двигуни Х1
а х1?
Ну ми ж не в абсолюті порівнюємо) А з перечислених опцій. На DS я не катався, коментувати не можу.
я теж не катався, вибираю очима, на тестах нічого з переліченого недоступно.
Только denza 7 только хардкор))
головний критерій для вибору емоції, все решта - другорядне.
От серйозно: навіщо питати тоді на форумі? Це під щось раціональне можна було б тут розмірковувати, радити, ламати списи. А емоції - вони ж індивідуальні. Як можна сподіватися, що ноунейм з інтернета матиме такі самі уявлення/критерії отримання емоцій, як твої? Один полюціонує від прискорення 0-100, інший - від шумоізоляції чи м'якості підвіски, третьому важливе насамперед "кермування"... і таких критеріїв безліч, якщо ще починати їх поєднувати в певних комбінаціях.
Туарег машина не для емоцій, навіть порівнюючи його з mazda cx-9 можу сказати - нічого особливого. 231 к.с на дизелі це взагалі не емоції. Мені здається mazda cx60 гарний апарат, сам буду чекати cx80.
До речі, якщо Мазда-60 - варіант, то чому тоді не розглянути X3? Там вже і поздовжній мотор і реальний преміум, бо Мазда все-таки поки-що тільки пробує себе в цьому сегменті ... Як-не крути, то X1 за такі гроші - це компроміс, а Туарег - це інша крайність - ІМХО має сенс тільки якщо треба саме такий розмір і саме такий розхід...
головний критерій для вибору емоції, все решта - другорядне.
От серйозно: навіщо питати тоді на форумі? Це під щось раціональне можна було б тут розмірковувати, радити, ламати списи. А емоції - вони ж індивідуальні. Як можна сподіватися, що ноунейм з інтернета матиме такі самі уявлення/критерії отримання емоцій, як твої?
Тут колись хтось порекомендував прокататись на MX-5 і підказав, що є тест драйв у оф. дилера, якщо попросити. Досі дуже вдячний за цю пораду.
Только denza 7 только хардкор))
прикольне слово)
Туарег машина не для емоцій, навіть порівнюючи його з mazda cx-9 можу сказати - нічого особливого. 231 к.с на дизелі це взагалі не емоції. Мені здається mazda cx60 гарний апарат, сам буду чекати cx80.
емоції - це не тільки прискорення.
До речі, якщо Мазда-60 - варіант, то чому тоді не розглянути X3? Там вже і поздовжній мотор і реальний преміум, бо Мазда все-таки поки-що тільки пробує себе в цьому сегменті ... Як-не крути, то X1 за такі гроші - це компроміс, а Туарег - це інша крайність - ІМХО має сенс тільки якщо треба саме такий розмір і саме такий розхід...
ага, де Х3 - там вже і ХС60, а там вже і GLC і тд... нєа. розмір якраз краще менший для другого авто, просто брати Х1 по ціні туарега - от у чому в мене сумнів