egorka 04.01.2024 16:39 пишет: а чому через пару років? Знову іншу автівку вибирати
ну по перше сумно буде без вас всіх )) по друге задовбає мене ведром заливати пальне по третє може ще буде можливо її продати за норм ціну та купити щось свіжіше по 4те я можу помилятись на реношці років 7 їздила і ще б їздила, якщо б мені в бочину не в'їхав америкос на перехресті. Тепер от у мене америкос
так треба частіше заходити на форум а не раз у два роки ну і Пишить нам як Вам Ваш Амерікос
Взагалі не розумію, як оце можна було взяти. Купляв Колеос, так після покупки взагалі нічого не робив до наступного ТО, бо не потрібно було. А тут . В мене на Хюндаї за 12 років менше проблем було. Чого, коли я продаю, таких покупців немає?
вопрос цены. покупаешь дороже и ниц не делаешь покупаешь дешевле и делаешь сам как-бы логично. большинство предпочитают после покупки сделать ТО самому, чтобы не рассказывал продавец
В ответ на: Поки поміняли оливу в двигуні, фільтри+ фільтр салону химчистка бо вже пліснява пішла в салоні пильники-відбійники передніх аморт сальник правої напіввісі пильники ШРКШ правий внутр і зовн кермова рейка поміняємо рідину у варіаторі ТО ГБО, хоч кажуть що робили але треба зробити поміняти радіатор кондиц в салоні і я би ще точечно замазала сколи бо ржавіють і трос замінила на лівій двері більше реально просто нема до чого доколупатись враховуючи знижку яку дали все одно непаганий варіант
Я извиняюсь. но вы написали такой список, и в начале Пока...т.е. для начала, как то непонятно как к этой машине вообще относились( выше писали точно бы какого киа/хюндая за 10К взяли,сели бы и поехали до след.ТО так точно, а тут...
juiT 04.01.2024 22:35 пишет: Взагалі не розумію, як оце можна було взяти. Купляв Колеос, так після покупки взагалі нічого не робив до наступного ТО, бо не потрібно було. А тут . В мене на Хюндаї за 12 років менше проблем було. Чого, коли я продаю, таких покупців немає?
100% я свого 14 річного кашкая за 6200 продав в кращому стані (вірніше у мене тільки одна річ була не зроблена - підвісна напіввісь про що покупцю було повідомлено)
juiT 04.01.2024 22:35 пишет: Взагалі не розумію, як оце можна було взяти. Купляв Колеос, так після покупки взагалі нічого не робив до наступного ТО, бо не потрібно було. А тут . В мене на Хюндаї за 12 років менше проблем було. Чого, коли я продаю, таких покупців немає?
100% я свого 14 річного кашкая за 6200 продав в кращому стані (вірніше у мене тільки одна річ була не зроблена - підвісна напіввісь про що покупцю було повідомлено)
Саме цікаве що в купи-продайці є пристойний на вигляд Корандо, якраз в ціновому діапазоні. А обране було оце...
якби всі були такі розумні, то автобізнесменам не було б заробітку)) вже вибір зроблений авторкою теми, тому не бачу сенсу висловлювати свої припущення і думки з цього приводу... час покаже, а пані відпишеться, якщо захоче про перебів володління авто. П.С. То ж її гроші. Як захотіла, так і витратила
Mr.Di 04.01.2024 19:20 пишет: що мова йде про корча, якого віддали за борги аби хоч би щось отримати
Там би ще подивитись, що там з клапанами, після того як ГБО встановили і підорюю не разу там ніхто нічого не регулював. А ще до варіаторщиків заїхати.
по гбо вжев суботу поїду, дякую.:) варіаторщики- у фіциалів міняють рідину в коробці, кажуть все живе але рідину вчасно приїхали міняти- то це враховується як поїздка до варіаторщика?)
Mr.Di 04.01.2024 19:20 пишет: що мова йде про корча, якого віддали за борги аби хоч би щось отримати
Там би ще подивитись, що там з клапанами, після того як ГБО встановили і підорюю не разу там ніхто нічого не регулював. А ще до варіаторщиків заїхати.
по гбо вжев суботу поїду, дякую.:) варіаторщики- у фіциалів міняють рідину в коробці, кажуть все живе але рідину вчасно приїхали міняти- то це враховується як поїздка до варіаторщика?)
забудьте про варіоторщиків взагалі (тільки якщо заміна оливи та чистка піддона з магнітами але це і офіціали можуть зробити якщо їм прямо це вказати - бо вони при заміні за замовчуванням миття піддону не роблять) ремонти варіатора то є міф, або правильний ремонт буде суттєво дорожче нової коробки (саме нової! а не з розборки яка +/- буде така сама)
egorka 04.01.2024 16:39 пишет: а чому через пару років? Знову іншу автівку вибирати
ну по перше сумно буде без вас всіх )) по друге задовбає мене ведром заливати пальне по третє може ще буде можливо її продати за норм ціну та купити щось свіжіше по 4те я можу помилятись на реношці років 7 їздила і ще б їздила, якщо б мені в бочину не в'їхав америкос на перехресті. Тепер от у мене америкос
так треба частіше заходити на форум а не раз у два роки ну і Пишить нам як Вам Ваш Амерікос
не можу частіше, нерви здають та от жеж всі пишуть що це епік фейл ) поки зайняті хімчисткою, масло міняємо, реставруємо рульову чи що там реставрують. Приємна плавна машинка. Проста як двері, але наступну хочу спробувати таки гібрид. Тільки такий щоб не треба було заряджати з розетки.
якби не читав всю тему з початку то по цьому опису зробив би висновок, що мова йде про корча, якого віддали за борги аби хоч би щось отримати
Та так, тачка - фіаско
та, блін, особливо оце, дуже характеризує стан цього фіаско
В ответ на: ...
Та так, тачка - фіаско
та, блін, особливо оце, дуже характеризує стан цього фіаско
yana_stealthy 04.01.2024 18:35 пишет:
химчистка бо вже пліснява пішла в салоні
до всього того, ще й потопельник схоже
ну який потопельник, де її топити?) машина була сімейним авто в Україні 2 роки рік не їздила бо люди поїхали. Якщо витягнути ремені вони не заплісневілі, тільки задні сидіння та кармани в чохлах передніх сидінь
Alex2064 05.01.2024 07:29 пишет: вопрос цены. покупаешь дороже и ниц не делаешь покупаешь дешевле и делаешь сам как-бы логично. большинство предпочитают после покупки сделать ТО самому, чтобы не рассказывал продавец
нарешті ціна 8500, я думаю враховуючи відгуки на 2х Нісанівських офіц СТО все ж таки непагано.