А до чого тут мер міста? Це він винен, що колись геологи не додивилися, проектувальники не до проектували, будівельники технологію порушили? Як що головний інженер міста дозволяє будувати Дрім-таун, то ви гадаєте що там по будівельним нормам будувати не дозволено? Так це повинна контролювати прокуратура, а не мер. І в даному випадку вся відповідальність на керівниках метрополітену, які забили на контроль стану тунелів - як що б контролювали, то не прийшлося терміново перекривати рух.
В загальних правилах гри. Головний інженер, проектувальник, комісія дозволили будувати бо знали що безкарність - основна фіча кожного чиновника.
Ну так ця відповідальність не на мері міста. Є технадзор, є транспортна прокуратура
А до чого тут мер міста? Це він винен, що колись геологи не додивилися, проектувальники не до проектували, будівельники технологію порушили?
А мэр всегда нипричем, только вот зачем нам тогда такой мер?
А навіщо тоді нам багато-багато контролюючих органів, НДІ, дирекція метрополітену, технадзор, прокуратура - хай мер один все тягне і за все відповідає. Навіть за того Петра, який 20 років тому, замість 500 - 300 бетон прийняв на будівництво, а різницю в кишеню поклав. Чи за проектувальника того ж самого Дрім-тауна, проект якого явно пройшов не один державний контроль, і на всіх державних рівнях був узгоджений
На скільки я пригадаю, тунель морозили, щоб пройти р. Либідь. І це все було, ще до Кличка, при попопі та азірові
А до чого тут мер міста? Це він винен, що колись геологи не додивилися, проектувальники не до проектували, будівельники технологію порушили? Як що головний інженер міста дозволяє будувати Дрім-таун, то ви гадаєте що там по будівельним нормам будувати не дозволено? Так це повинна контролювати прокуратура, а не мер. І в даному випадку вся відповідальність на керівниках метрополітену, які забили на контроль стану тунелів - як що б контролювали, то не прийшлося терміново перекривати рух.
Часи йдуть, а нічого не змінюється))) Ти що, бюджеті працював/працюєш?)))відкрив одразу два конверти)))
Старий директор компанії, збираючись відійти від справ, викликає до себе свого наступника і каже:
— Ось, візьміть, будь ласка, ці три конверти,
— Навіщо вони?
— Якщо у вашій подальшій роботі будуть якісь труднощі або неприємності, то вам потрібно розкрити ці конверти. Тільки прошу, не більше одного конверта у рік.
— Добре, спасибі вам велике, думаю, що я ними не скористаюся, — самовпевнено говорить наступник.
Не минуло й кількох місяців після того, як спадкоємець став директором компанії, як йому довелося розкрити перший з конвертів. У ньому був аркуш паперу з єдиним реченням: «У разі біди вали все на минулого директора». Новий директор скористався цією порадою, і справи налагодилися.
Пройшов рік, в компанії настали важкі часи, і директор розкрив другий конверт. Там було написано: «Найми нових керівників відділів, а старих звільни». Директор так і зробив.
Через деякий час справи стали зовсім кепські, і директор у розпачі розкрив третій конверт і прочитав: «Візьми три конверти, засунь в них три записки і валі».
На скільки я пригадаю, тунель морозили, щоб пройти р. Либідь. І це все було, ще до Кличка, при попопі та азірові
А при Кличко, хоч одну станцію метро відкрили?
Часи йдуть, а нічого не змінюється))) Ти що, бюджеті працював/працюєш?)))відкрив одразу два конверти)))
Як що провести аналогію - я можу вибрати і купити нову машину для підприємства, але я не можу передбачити, що в ній буде погано спроєктований двигун, чи якісь деталі встановлять пошкодженими, чи ще щось подібне. Як кінцевий користувач - я можу тільки подати на гарантійний ремонт, а проконтролювати процес проектування і збірки - аж ні як. Так і з мером, міськрада на чолі з мером (прошу відмітити - не одноособово мер, а міськрада) визначає на що витрачати гроші, а контролювати і обслуговувати повинні інші, і відповідальність за недогляд теж на них
Як що провести аналогію - я можу вибрати і купити нову машину для підприємства, але я не можу передбачити, що в ній буде погано спроєктований двигун, чи якісь деталі встановлять пошкодженими, чи ще щось подібне. Як кінцевий користувач - я можу тільки подати на гарантійний ремонт, а проконтролювати процес проектування і збірки - аж ні як. Так і з мером, міськрада на чолі з мером (прошу відмітити - не одноособово мер, а міськрада) визначає на що витрачати гроші, а контролювати і обслуговувати повинні інші, і відповідальність за недогляд теж на них
Раз одразу відкрив два конверти час відкривати третій:
Завтра Кабмін скликає комісію щодо ситуації з київським метро, — Шмигаль.
«Через дії чи бездіяльність міської влади виникла загроза затоплення та руйнування тунелів «синьої» гілки столичного метро. Це безпосередньо впливатиме на безпеку киян», — заявив прем'єр.
Хоча, як його знесуть, поставлять Верещук, як на мене це ще гірше…
Ну так ця відповідальність не на мері міста. Є технадзор, є транспортна прокуратура
Хто/що то є?
здається такі об'єкти як метро фінансуються зовсім не з міського бюджету. це інший рівень.
Ну не купить, а нанять команду которая тебе это авто сделает и будет обслуживать. И каждый тебе рассказывает, что остальные неумехи, а вот они ухх как все сделают. А когда приходит пора отвечать, то оказывается виноват механик, которому указания давали сверху. Рада вроде как у нас тоже правильного цвета в этом сезоне? Что никак не мешает.
А до чого тут мер міста? Це він винен, що колись геологи не додивилися, проектувальники не до проектували, будівельники технологію порушили?
Нафіг не потрібен. І його провина в цій аварії очевидна. Про проблеми метро добре відомо вже давно. І усі оцінки і висновки є. І прогнози що наступна біда очікується ще на одній проблемній ділянці на цій же гілці. Але замість того, щоб виділяти кошти на ремонти і хоч щось корисне зробити з тунелями метро (та і інших проблем у міській інфраструктурі безліч) гроші міського бюджету тринькаються на малювання велодоріжок, облаштування отих мінікіл, побудову шкідливих острівців безпеки, будівництво зʼїзду з нового недобудованого мосту "у нікуди" та ним подібні прожекти. Тим часом міське господарство потихеньку розвалюється. Зараз сталася катастрофа у метро, наступні на підході.
здається такі об'єкти як метро фінансуються зовсім не з міського бюджету. це інший рівень.
Не знаю як зараз, але за совітів будівництво київського метрополітену фінансувалось як раз з міського бюджету.
Нафіг не потрібен. І його провина в цій аварії очевидна. Про проблеми метро добре відомо вже давно. І усі оцінки і висновки є. І прогнози що наступна біда очікується ще на одній проблемній ділянці на цій же гілці. Але замість того, щоб виділяти кошти на ремонти і хоч щось корисне зробити з тунелями метро (та і інших проблем у міській інфраструктурі безліч) гроші міського бюджету тринькаються на малювання велодоріжок, облаштування отих мінікіл, побудову шкідливих острівців безпеки, будівництво зʼїзду з нового недобудованого мосту "у нікуди" та ним подібні прожекти. Тим часом міське господарство потихеньку розвалюється. Зараз сталася катастрофа у метро, наступні на підході.
Саме так.
Но плитка и развязки, на том же минском массиве, важнее, ибо явно прибыльные.
Мабуть це самий страшний кошмар любого мера. Але Віталій справиться, може намалює ще велодоріжок від теремків до либідської.)
Про лісову помовчавши ти хо,п'ятий рік жаби квакають
Проблема не в метро. Проблема у державній владі і керівниках державних установ за останні 30 років Украіни. Мова не йде про будівництво державних проектів ( олігархи можуть для бізнеса собі дозволити). Проблема у мостах, атомних і електростанціях, у укрзалізниці, у тепломережах, у закладах освіти і здоровья, які побудували наші батьки, а ми не можемо навіть цього підтримувати. Це тільки початок, в подальшому зі всім цим, вже швах, а буде як з авіацією на росііі...
А до чого тут мер міста?
І в даному випадку вся відповідальність на керівниках метрополітену, які забили на контроль стану тунелів - як що б контролювали, то не прийшлося терміново перекривати рух.
Метрополітен - комунальне підприємство. Підпорядковується виконавчому органу київської міської ради - КМДА. Хто очолює КМДА?
Брагінський - член комісії Київської міської ради з питань транспорту, зв'язку та реклами. Депутат від політичної партії УДАР. Хто очолює УДАР?
І дійсно, до чого ж...
Ту ділянку будували ще раніше. Кран на "Деміївській" впав у січні 2006 року, у листопаді 2008 року втопили проходницький щит між Либідською та Деміївською.