да я откуда знаю тот номер с Боярки завезли под Ржищев, два дня подержали и под Запорожье перекинули тут был клич купить все что сможем от рюкзака до ...
про подобное прочитанное в инете я бы тоже сказал, что вранье...
так ти взнай раз предяви кидаєш. тільки конкретно вч. а то як не запитаєш або злив або просто мовчить
так мне проще его дочку найти и запросить весь список купленного по монобанке
хотя.... чего это я опять в очередной раз лезу в верхние материи.... у вас ведь все правильно, а от народа одно вранье.... и выдают вам все в полном объеме, и никто ничего не должен покупать.... вот только реалии кардинально другие это может по контракту или какие элитные... а простым....
зы. ну да - вот приснилось мне и решил басню рассказать.... от нечего делать... а так - да, все отлично...
Ты врешь, консерва Все сейчас выдают, и кормят нормально, за год ни одного запита по еде.
... це в якій частині таке?
зараз все добре з забезпеченням. усім вистачає. усього. навіть видають і спальники і карімати і чоботи резинові і ввз навіть. колись були проблеми і то...
Угу. Позавчора був. Берц необхідного розміру не має, футболок не має, курток не має. Хочешь ,можеш взяти шапку, бронік і каску. Зато, кому положено, уже собі все набрали, дома лежить. Вдруг москаль прийде. ))) Або віддам друзям/сусідам/дітям. Бо мені ж положено. Мені не важко, я пішов, собі берци придбав. Але так не має бути.
Нє ну чо, он сонечки без мавки влучати не влучають, так що не треба тут, немає всього!
В учебці видали все дешманське, крім зимового взуття, шапки і зимової куртки. В частині видали ще раз, все якісне і нове.із того що не подобається - підсумок під магазини радянського типу. Зато автомат новенький. Ясєн красєн, що якщо хочеш удобства, то докупаєш собі все що душа бажає, але необхідний мінімум держава забезпечує.
Нє ну чо, он сонечки без мавки влучати не влучають, так що не треба тут, немає всього!
є таке у нас половина талани не носить. хочуть лове і тд хоча як на мене талани - норм. але просити на таке ... ну хз. мені такі "збори" не подобаються
є таке у нас половина талани не носить. хочуть лове і тд хоча як на мене талани - норм. але просити на таке ... ну хз. мені такі "збори" не подобаються
Подозреваю на боевых в окопах у пехоты, штурмовиков, тех же снайперов которые на пузе перемещаются и отнюдь не по паркету - комплект формы может наглухо убиваться за несколько дней.
Подозреваю на боевых в окопах у пехоты, штурмовиков, тех же снайперов которые на пузе перемещаются и отнюдь не по паркету - комплект формы может наглухо убиваться за несколько дней.
звідки ви цю інфу що у піхоти (яка як правило не вилазить з бліндажа 90 % часу) і тд прямо форма "наглухо убиваться за несколько дней" під бронею чи без? це ж скільки треба повзати що б прямо "знищити" комплект форми
Я штани видані (такі собі) зносив менше трьох місяців. Але були цілі. Маю фото останій їх день. Амуніція не вся супер, але я здивований якістю. Думав буде значно гірше. З часом розумієш що куди кому. Докупається/міняється.
Згадав - навушники не дали. Дуже рекомендую. Також ніж.
Але в армії все від людей залежить. Наш старшина два дні їздив по іншим частинам щоб знайти талани 47 розміру. В бойовій частині допомагали як знайти речі, так і списати. Від трусів до зброї.
Не кажу що не може бути, але не чув таких фактів.
ти знову несеш якусь маячню.
... це в якій частині таке?
зараз все добре з забезпеченням. усім вистачає. усього. навіть видають і спальники і карімати і чоботи резинові і ввз навіть. колись були проблеми і то...
Угу. Позавчора був. Берц необхідного розміру не має, футболок не має, курток не має. Хочешь ,можеш взяти шапку, бронік і каску. Зато, кому положено, уже собі все набрали, дома лежить. Вдруг москаль прийде. ))) Або віддам друзям/сусідам/дітям. Бо мені ж положено. Мені не важко, я пішов, собі берци придбав. Але так не має бути.
Хто ж винний, що начальник речової служби накосячив та недоотримав на всіх та в потрібних розмірах?
В учебці видали все дешманське, крім зимового взуття, шапки і зимової куртки. В частині видали ще раз, все якісне і нове.із того що не подобається - підсумок під магазини радянського типу. Зато автомат новенький. Ясєн красєн, що якщо хочеш удобства, то докупаєш собі все що душа бажає, але необхідний мінімум держава забезпечує.
підсумок, дивись, не прогуляй - потім здавати доведеться
...молодший син носить мої (демісезоні) берці, бо видали нові, а в мене ще старі в нормальному стані Коли був у відпустці, жив у старшого сина, облишив дома фліску - невістка носить, радіє - мені приємно
А нащо брати нові, якщо старі в нормальному стані? На це, держава витрачає гроші, яких і так не багато.
...Стаття 23. Фінансування та матеріально-технічне забезпечення національного спротиву 1. Фінансування та матеріально-технічне забезпечення національного спротиву здійснюються за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України...
Тобто моя мати, маючи маленьку пенсію, віддає гроши на те, щоб хтось, щось не дарив аби кому.
це гніла маніпуляція, навіть не звертаю увагу
...
Ти маєш претензії до військовослужбовця, що він отримав те, до йому положено за законом?
Да я маю претензії. Бо більше ніж 25 років я військовослужбовець і ніколи не розумів, нащо, всі гребуть, аби було, та потім роздають всім знайомим. А коли приходять ті, кому потрібно, вже не має, бо вигрібли.
свої претензії можеш затусувати собі в дупу, тому, що вони не за адресою. Чисто інформативно - лейтенантські погони я отримав 33 роки тому
... свої претензії можеш затусувати собі в дупу, тому, що вони не за адресою. Чисто інформативно - лейтенантські погони я отримав 33 роки тому
Мне [*****] когда ты получил свои погоны. А раз переходишь в режим "засунуть в дупу", то надо было тебе самостоятельно погоны туда засунуть свои. Ибо вот такие и живут, по инерци с совка. Мир весь поменялся. вы с ним не поменялись и за ним не успеваете.
... свої претензії можеш затусувати собі в дупу, тому, що вони не за адресою. Чисто інформативно - лейтенантські погони я отримав 33 роки тому
Мне [*****] когда ты получил свои погоны. А раз переходишь в режим "засунуть в дупу", то надо было тебе самостоятельно погоны туда засунуть свои. Ибо вот такие и живут, по инерци с совка. Мир весь поменялся. вы с ним не поменялись и за ним не успеваете.
А жигули твои успевают
В поликлинике людей в военной форме пропускают без очереди...
Цивільні поліклініки не потрібні військовим Є для цього відомчі мед заклади
Ну хз. Я всі аналізи і т.д. - в звичайних медзакладах, куди дали направлення. Так, без черги, достатньо просто сказати - я з влк.
Цивільні поліклініки не потрібні військовим Є для цього відомчі мед заклади
так то воно так, але інколи військові таки лікуються в районних поліклініках. але коли ж ті живі черги зникнуть? реально атавізм якийсь.