А підкажіть будь-ласка який може бути самий дешевий тариф водафон. Наприклад якщо зараз 120 грн/ місяць чи можливо якось зробити дешевший тариф якійсь. Інтернет взагалі не потрібен тільки дзвінки
У іншого оператора робите заявку на перехід до нього зі своїм номером (можна справитись online). Чекайте 20-30 днів чи скільки там буде до переходу, поки хтось з Водафону не зателефонує з пропозицією залишитись з переходом на спец.тариф. Схема була перевірена пару років тому. Але якщо ніхто не передзвоне за цей період - заявку можна відмінити самостійно (якщо не забути, звісно).
egorka 13.12.2023 19:09 пишет: А підкажіть будь-ласка який може бути самий дешевий тариф водафон. Наприклад якщо зараз 120 грн/ місяць чи можливо якось зробити дешевший тариф якійсь. Інтернет взагалі не потрібен тільки дзвінки
Купить и как можно дольше не пополнять счёт. Предожать выгодный дешёвый тариф ))) Я так со всеми операторами делаю. У меня их три.
egorka 13.12.2023 19:09 пишет: А підкажіть будь-ласка який може бути самий дешевий тариф водафон. Наприклад якщо зараз 120 грн/ місяць чи можливо якось зробити дешевший тариф якійсь. Інтернет взагалі не потрібен тільки дзвінки
Купить и как можно дольше не пополнять счёт. Предожать выгодный дешёвый тариф ))) Я так со всеми операторами делаю. У меня их три.
Дякую, тариф е 120 грн місяць а Мамі треба дешевше, запитаю в неї скільки вона не платить вже. Я так зрозумів що до оператора дзвонити не варто, і казати що Ми хочемо дешевше
не пропусти предложение от водафона типа "год без абонплат" со скидкой. супруге так в прошлом декабре предложили за 360грн, при тарифе 100+ в месяц. но она мужественно с полгода не пополняла)))
Дякую, тариф е 120 грн місяць а Мамі треба дешевше, запитаю в неї скільки вона не платить вже. Я так зрозумів що до оператора дзвонити не варто, і казати що Ми хочемо дешевше
не варто звертатись до оператора. моя мама літня жінка колись у центрі обслуговування питала про щось дешевше, їй просто кинули фразу, нічого немає, якщо не подобається, викиньте картку і не користуйтесь! це був КС, коли у них тариф якось так поступово крок за кроком піднявся десь там із гривень 80 до 175! зараз я перевів і себе і маму на їх тариф "любов до батьків" за 125 грн.
Що в київстарі, що в водафоні алгоритм один - якщо не поповнюєш, мало дзвониш, тобто вже не основний номер, то вони це програмно це фільтрують і пропонують рік без абонплат дешево або наприклад 50 грн/місяць. Типу ну хоч щось.А потім якщо будеш платити кожен місяць, то підкрутять до стандартних тарифів.
я переходив з водафона на лайф то скрипти були десь такі: а давайте такий тариф і ось такий низький тариф, тільки не йдіть. дружину переводив з київстар на лайф. подзвонили з київстара і почали лякати а ви знаєте що у вас буде поганий зв'язок, а ось ви захочете повернутися, а ми вам вже не цей тариф, а вдвічі більший
koritskiy 14.12.2023 11:23 пишет: Що в київстарі, що в водафоні алгоритм один - якщо не поповнюєш, мало дзвониш, тобто вже не основний номер, то вони це програмно це фільтрують і пропонують рік без абонплат дешево або наприклад 50 грн/місяць. Типу ну хоч щось.А потім якщо будеш платити кожен місяць, то підкрутять до стандартних тарифів.
Еще есть такая акция - отправьте нам номер вашей карточки давно не использовавшейся, дадим ей три месяца услуг за копейку. Начислили мне на Light+ 5гиг и прочее, что весьма кстати сейчас
koritskiy 14.12.2023 11:23 пишет: Що в київстарі, що в водафоні алгоритм один - якщо не поповнюєш, мало дзвониш, тобто вже не основний номер, то вони це програмно це фільтрують і пропонують рік без абонплат дешево або наприклад 50 грн/місяць. Типу ну хоч щось.А потім якщо будеш платити кожен місяць, то підкрутять до стандартних тарифів.
Еще есть такая акция - отправьте нам номер вашей карточки давно не использовавшейся, дадим ей три месяца услуг за копейку. Начислили мне на Light+ 5гиг и прочее, что весьма кстати сейчас
це водафон? Який номер карточки і куди відправляти? Чи номер телефона їм треба відправляти?
Alex2064 14.12.2023 09:08 пишет: не пропусти предложение от водафона типа "год без абонплат" со скидкой. супруге так в прошлом декабре предложили за 360грн, при тарифе 100+ в месяц. но она мужественно с полгода не пополняла)))
Месяц назад точно так же продлил тариф на 1год за 360 грн У мамы - номер не пополняется уже месяцев 4-6, пока такого предложения не было. Было в районе 800 грн, но у нее основной - на КС + есть лайф, по-этому не сильно и печет.