Тема питання не є протизаконною тому прошу не видаляти. У мене втрачений військовий документ. Треба йти в ТЦК відновлювати. Разом з тим на роботі попадаю під бронювання. Але без документу бронь неможлива. Знаю коли піду відновлювати, то відправлять на ВЛК, а після ВЛК єдине що відділяє від мобілізації це одна повістка. Хтось вкурсі наскільки зараз у ТЦК напряг з мобілізаціє що можуть змоблізувати такого як я до того як оформлять бронь?
Просить письмо про бронирование без военника
Зараз немає листів. Компанія відправляє заявку на бронь у ТЦК по електронці. ТЦК підтверджує, тоді роблять бумагу про бронь. Без документу ТЦК повертає весь список.
Зараз немає листів. Компанія відправляє заявку на бронь у ТЦК по електронці. ТЦК підтверджує, тоді роблять бумагу про бронь. Без документу ТЦК повертає весь список.
Тобто без военника?
До такі листи
Хтось вкурсі наскільки зараз у ТЦК напряг з мобілізаціє що можуть змоблізувати такого як я до того як оформлять бронь?
Так ясно що напряг. Чоловік ходив восени міняти ВОС в воєнніку для бронювання. То довелося заради цього вступити в ВНЗ, ходив з наказом з ВНЗ, адвокатом і з листом від генштабу, що він підлягає бронюванню, якби не ВОС. Вийшов з новою ВОС і стресом.
Мій кум також в броні, виписали на дорозі повістку, думав сходить і получить відстрочку. Уже проходить влк
Коллеге на бывшей работе дали письмо от предприятия что он подан в список на бронь. Прошел ВЛК и получил военник. Сразу не призвали.
Тобто без военника?
Так, якщо немає військового документу ніякої броні не буде, і повернуть назад весь список що подало підприємство.
Так, якщо немає військового документу ніякої броні не буде, і повернуть назад весь список що подало підприємство.
Зараз вже не повертають весь список, бронюють тих, у кого документи в порядку, а щодо інших пишуть окремого листа, що не можуть забронювати через документи. Принаймні для критичних підприємств це так.
І копії военника немає? Бо для того, щоб компанія подала тебе на бронювання треба тільки військове звання та номер ВОС з нього. Компанія формує список на бронювання і подає свій пакет документів в міністерство, від якого в неї мобілізаційне завдання, або яке визнало це підприємство критично важливим. Після подачи ще до 2 (двух) місяців будете очікувати відповідь від мінекономіки. Коли прийшла відповідь, підприємство робить витяг з наказу і в 5-ти денний строк має подати ці дані в ТЦК кожного заброньованого співробітника - так відбувається постановка на спецоблік в ТЦК.
За відновленням военника - йти у ТЦК, там направлять на ВЛК, потім сплатиш штраф за втрату документу, донесешь всі документи по освіті/сімейному стану, отримаєш тимчасове посвідчення військовозобов'язаного і, якщо немає 100% відстрочки, на мобілізацію...
P.S: Глянь особисті повідомлення - писав тобі якось
За відновленням военника - йти у ТЦК, там направлять на ВЛК, потім
а якщо навіть отримав бронювання, скажимо, до 10 січня, то 12-го вже прокидаєшся в єМке бо їдеш на штурм
а якщо навіть отримав бронювання, скажимо, до 10 січня, то 12-го вже прокидаєшся в єМке бо їдеш на штурм
Можливо Бронювання отримуєш рівно на 6 місяців. І вже на 4-ому місяці треба "пінать" кадровика, щоб той повторно подав тебе на нове бронювання... І через місяць, якщо немає відповіді, починати активно шукати де "застряг" той запит - в міністерстві, в генштабі чи в мінекономіці...
Можливо Бронювання отримуєш рівно на 6 місяців. І вже на 4-ому місяці треба "пінать" кадровика, щоб той повторно подав тебе на нове бронювання... І через місяць, якщо немає відповіді, починати активно шукати де "застряг" той запит - в міністерстві, в генштабі чи в мінекономіці...
Так вже начебто бронь видають "до завершення періоду воєнного стану", а не на 6 місяців.
І копії военника немає? Бо для того, щоб компанія подала тебе на бронювання треба тільки військове звання та номер ВОС з нього. Компанія формує список на бронювання і подає свій пакет документів в міністерство, від якого в неї мобілізаційне завдання, або яке визнало це підприємство критично важливим. Після подачи ще до 2 (двух) місяців будете очікувати відповідь від мінекономіки. Коли прийшла відповідь, підприємство робить витяг з наказу і в 5-ти денний строк має подати ці дані в ТЦК кожного заброньованого співробітника - так відбувається постановка на спецоблік в ТЦК.
За відновленням военника - йти у ТЦК, там направлять на ВЛК, потім сплатиш штраф за втрату документу, донесешь всі документи по освіті/сімейному стану, отримаєш тимчасове посвідчення військовозобов'язаного і, якщо немає 100% відстрочки, на мобілізацію...
P.S: Глянь особисті повідомлення - писав тобі якось
Немає копії. Там складна історія. Коли прописувався у Києві, то виписався у своєму місті. По дорозі вкрали документи. Пішов у Київ ТЦК, заповнив якусь анкету, сказали що запросять інфу у моєму попередньому ТЦК і зроблять воєннік. Позвонять коли забрати. Так 7 років і не звонять. Є два варіанти або воєннік лежитьь у них, або вони згубили мою внкету і мене немає у їх базі взагалі. З приводу мобілізації, то наскільки я знаю нен так все критично що гребуть усіх хто прийшов. Друзі вже давно оновили дані, пройшли ВЛК, вже пів року тихо. Питання як з цим у Києві?
Також знаю один випадок коли чоловікові дали мобілізаційну повістку, потім прийшло бронювання і повістку анулювали.
За відновленням военника - йти у ТЦК, там направлять на ВЛК, потім
Ну зараз процес здається більш-менш налагодився, адле да, за пару тижнів до закінчення броні, поки не прийшла нова співробітники стараються меньше бувати у публічних місцях...
Так...Можливі варіанти. На роботі у хлопця треба було актуалізувати военнік, щоб і надалі отримувати бронь. Він пійшов до ТЦК, направили на ВЛК, трошки проходження ВЛК заняло часу із-за роботи, отримав висновок ВЛК і оскількі дія броні у нього вже закінчилась буквально за 3 дні від отримання висновку, а нову ще не оформили, йому намагались вручити зразу в ТЦК повістку на відправку в частину! Зі скандалом хлопця вдалося вивести з ТЦК, прийзджав сам начальник нашего відділу військового обліку з представником внутрішньої служби безпеки.. І якщо б хлопцю невдалося вчасно подзвонити про допомогу, то вже б ї поїхав
Додаток 1 до Порядку бронювання військовозобов'язаних за списком військовозобов'язаних під час дії воєнного стану (https://ips.ligazakon.net/document/view/kp230076?an=6) Там подаються особисті дані (ПІБ, народження), ВОС, ТЦК де підприємство, ТЦК де стоїть на обліку.
Якщо на обліку є, але квитка нема (загубив), то імхо можна в списки податися і бронь отримати. Якщо на обліку не стояти - то ні.
При візиті до ТЦК відразу вас відправлять на проходження ВЛК на це максимум дадуть від тижня до місяця. Після проходження ВЛК вам видадуть нові документи військовозабовязаного та поспілкувавшись з адекватним офіцером і пояснивши що в організаціі будете в броні вам випишуть повістку на візит через місяць - вирішите питання з бронью буде все ок- не вирішите - поідете в начальний центр
Мій кум також в броні
В броні - це заброньований? Є витяг з наказу Мінекономіки? Бо все решта - не бронь.