Знайомі думають яку машину взяти в районі $30к+- Хочуть бензинову, газ встановлювати не будуть, обов'язково на автоматі. Підібрав їм декілька варіантів: 1. Hyundai Tuscon 2.0 MPI АКПП-6 2. Kia Sportage 2.0 MPI АКПП-6 3. Toyota RAV4 2.0 на варіаторі - це хочуть знайомі 4. VW T-Roc 1.4 TSI АКПП-8
За характеристиками мені більше подобається фолькс, але почитав тут тему що в середині він дубовий і якістю матеріалів не виділяється. Буду вдячний за будь-яку інформацію!
Aziz 21.12.2023 11:39 пишет: Знайомі думають яку машину взяти в районі $30к+- Хочуть бензинову, газ встановлювати не будуть, обов'язково на автоматі. Підібрав їм декілька варіантів: 1. Hyundai Tuscon 2.0 MPI АКПП-6 2. Kia Sportage 2.0 MPI АКПП-6 3. Toyota RAV4 2.0 на варіаторі - це хочуть знайомі 4. VW T-Roc 1.4 TSI АКПП-8
За характеристиками мені більше подобається фолькс, але почитав тут тему що в середині він дубовий і якістю матеріалів не виділяється. Буду вдячний за будь-яку інформацію!
так вони ж рав4 хочуть навіщо їм щось ще радити? типу, який сенс?
Aziz 21.12.2023 11:39 пишет: Знайомі думають яку машину взяти в районі $30к+- Хочуть бензинову, газ встановлювати не будуть, обов'язково на автоматі. Підібрав їм декілька варіантів: 1. Hyundai Tuscon 2.0 MPI АКПП-6 2. Kia Sportage 2.0 MPI АКПП-6 3. Toyota RAV4 2.0 на варіаторі - це хочуть знайомі 4. VW T-Roc 1.4 TSI АКПП-8
так вони ж рав4 хочуть навіщо їм щось ще радити? типу, який сенс?
ну як хочуть, це одне з того що їм сподобалося. Бо вони на ньому їздили в Канаді, де, до речі, й жили останні років 30. Зараз вони навіть не розуміють що то за машини у нас продаються, бо назви інші. Тому хочу покатати їх по салонам і показати що є
Traveler 21.12.2023 11:44 пишет: Хай подивляться Кашкай. Знаю одних, що їхали за туксоном-спортейдж, а поїхали на Кашкаї. Більше сподобалось виконання салону
так там же наче не автомат, а робот? Просто я за нього теж думав, але знаю що знайомі не захочуть робота
Traveler 21.12.2023 11:44 пишет: Хай подивляться Кашкай. Знаю одних, що їхали за туксоном-спортейдж, а поїхали на Кашкаї. Більше сподобалось виконання салону
так там же наче не автомат, а робот? Просто я за нього теж думав, але знаю що знайомі не захочуть робота
Зараз сучасні роботи не такі стращні, як попередні
Мені здається тут T-Roc як раз зайвий, він замалий і дійсно дубовий, це конкурент Toyota Corola Cross більше. Ще новий X-Trail/Qashqai і Renault Koleos можна розглянути.
Mookker 21.12.2023 11:51 пишет: доложить 4 и взять мой форь
дякую, але шукають нову)
новый рав-4 за 30?
Мені здається(?) що за 30 жодного нового пристойного кросовера не знайдуть Я, приблизно таке, навесні вже проходив , хотів теж "за 30к"...та не судилося До речі, Колеос(практично - той же Кашкай, але трохи більший/комфортніший) хай подивляться й у бюджем можна влізти, якщо передньоприводний...
А форік від Мукера - реально крутий вариант, й він же практично новий, зверніть увагу
+1 Це буде трохи більше, десь 31-32, але це точно краще від всього вищепереліченого Якраз не "дубовий" і просторіший від T-Roc І є на залишку: Наприклад тут
Форд Куга За корейцев не скажу, но T-Roc по простору в салоне меньше моего старого фокуса - сзади места нет от слова совсем. У меня "Джук" просторнее будет внутри.
У Кашкая вариатор, который не хотят, а в остальном авто хорошее.