В мене питання. А навіщо джобцентру «видавати» тобі квартиру і 2000 на меблі, коли тебе «припишуть» і тобі є де жити?
смотри в Германии все квартиры сдаються пустые без мебели, у меня друг с девушкой так поехал ему и дали еще 2000 евро на мебель
І шо, їх теж хтось «приписав»? А так, так, багато чула про німецьку шару-халяву. Навіть забагато.
да у них росдтвеник был там. без прописки бушь жить в лагере для беженцев
То ти теж собі можеш німця знайти
мы не в теме "про это" свои влажные фантазии можешь оставить при себе) ну раз ты с Киева то обрати внимание на Слугу Народа там все такие как ты))
Цієї осені в сина спитали скільки йому років (дивлячись в його паспорт)
это простой вопрос . спросить у мелкого, что тебе папа подарил на ДР, а потом проверить у папы - вот это 2 шага от залёта....
Вони не відповідь слухають. Вони сканують реакцію. Я якось на кордоні дуже турбувалася з одного приводу, так мене відправили на повний огляд. Хоча моє хвилювання було зовсім не щодо провозу чогось забороненого.
без прописки бушь жить в лагере для беженцев
а чем плох этот лагерь? кормят, поят, коммуналки нет развлечения сам найдёшь жизнь-мечта
То ти теж собі можеш німця знайти
мы не в теме "про это" свои влажные фантазии можешь оставить при себе) ну раз ты с Киева то обрати внимание на Слугу Народа там все такие как ты))
А чого ти стартуєш? Слушна порада була. Це ж легко, сам писав. А так, то ж Європа. Чи ти не толерантний?
пока выживаю работаю на фрилансе делая шаблоны для Вордпреса но хватает только на еду и аренду
А що тобі ще для щастя треба? А, ну да, на вино молдавське не вистачає
канада слишком дорогая страна
Дорога відносно чого? Жити на халяву можна прямо надворі, миску супу та гамбургер під церквою раз на день отримати. Ночувати на парковці у закутку. А якщо ще піти працювати у якийсь Волмарт на 15-17 баксів, то взагалі винаймеш кімнату, на їжу вистачатиме, купиш якогось корча за 4 тисячі доларів, страховку і будеш жити майже як канадієць у свої 22 роки.
да и нет у меня сколько денег летать как у парня выше.
Для чого тобі лЄтать? Тобі ж пляшка вина у Молдові задорого коштує. Лєтают ті, хто на ринку праці себе зміг продати успішно.
у нас мало что дает гарантии, это да:)! Но как справедливо заметили, ничего совместного не нажито, дети так же не совместные....правда если инвалидка забеременеет в браке, то могут быть нюансы, да. НО, нюансов бояться, в Канаду-ЕСию не убегать...
Шлюбний контракт при розлученні через суд можуть признати недійсним, якщо це ставить одного з подружжя в невигідне матеріальне становище. Поперше якщо у жінки інваліда нема гарної спадщини то скоріш за все вона бідна. Подруге та хто погодилася на фіктивний шлюб може бути корисною і при розлученні захотіти більше ніж домовлялися перед одруженням. Потретє якщо не виїзджати то фактично воно на довірі до жінки, якщо щось піде не так посваритися потрапляєш в залежність коли жінка інвалід отримає можливість шантажувати виїздом, вагітністю і виходить шахова вилка: або аліменти на 18 років або при розлученні мобілізація. Крім того через деякий час знов буде потрібна мобілізація, і відстрочку тим у кого жінка інвалід відмінять, або мобілізують по пеззаконню, але обов'язки в шлюбі при цьому залишиться. Дотого ж жінці у якої почуттів до такого нареченого нема може бути вигіднм щоб його мобілізували і вбили щоб успадкувати майно.
До того ж жінці у якої почуттів до такого нареченого нема може бути вигіднм щоб його мобілізували і вбили щоб успадкувати майно.
Сам винуватий. Не треба драконити українських жінок.
може бути вигіднм щоб його мобілізували і вбили щоб успадкувати майно.
да уж мрачно там у вас в России всё .
канада слишком дорогая страна
Дорога відносно чого? Жити на халяву можна прямо надворі, миску супу та гамбургер під церквою раз на день отримати. Ночувати на парковці у закутку. А якщо ще піти працювати у якийсь Волмарт на 15-17 баксів, то взагалі винаймеш кімнату, на їжу вистачатиме, купиш якогось корча за 4 тисячі доларів, страховку і будеш жити майже як канадієць у свої 22 роки.
да и нет у меня сколько денег летать как у парня выше.
Для чого тобі лЄтать? Тобі ж пляшка вина у Молдові задорого коштує. Лєтают ті, хто на ринку праці себе зміг продати успішно.
ты прав СТАРИЧОК давно все успешные уехали их забрали работодатели в первый же день войны
ты прав СТАРИЧОК давно все успешные уехали их забрали работодатели в первый же день войны
Толкові роботодавці (як і толкові робітники) - повиїзжали до першого дня війни. Не повірили в шашлики. І не помилились.
...
Антоніо ти?:))) Перевозофф?:))) Прошу адмінів не банити земляка
це не він, Антоніо на фурі їздить з котом
з бітою?
Так Це той що з бітою
...
це не він, Антоніо на фурі їздить з котом
з бітою?
Так Це той що з бітою
Ні, я про те чи зара з бітою? Бо якось не вкладається як можна довірити авто дорожче роздовбаної газенвагелі типу який з бітою кидався на копів? Це щоб потім фуру з товаром викуплятиз арешту? Хоча. За ці роки він мог подорослішати та порозумнішати.
...
з бітою?
Так Це той що з бітою
Ні, я про те чи зара з бітою? Бо якось не вкладається як можна довірити авто дорожче роздовбаної газенвагелі типу який з бітою кидався на копів? Це щоб потім фуру з товаром викуплятиз арешту? Хоча. За ці роки він мог подорослішати та порозумнішати.
Не знаю Я чомусь думав що він утік, він мені якийсь ватний показався … по підорашкі да по білопідорашкі катався постійно
Толкові роботодавці (як і толкові робітники) - повиїзжали до першого дня війни. Не повірили в шашлики. І не помилились.
мужик ты прав как не кто
мужик ты прав как не кто
а что за герой с битой а то последний раз я здесь был в 2010 на форуме еще когда лачет снимал видео как он подрезает и шашечник, лачета еще не посадили права не забрали? еще помню был не адекватный модер доктор б всех банил
интересно что у вас здесь поменялось
а то последний раз я здесь был в 2010 на форуме
а чей ты клон?
...
з бітою?
Так Це той що з бітою
не я не тот у меня ник был мамонт если что)) а что за мужик с битой интересно