Roksimama 23.12.2023 16:28 пишет: Цієї осені в сина спитали скільки йому років (дивлячись в його паспорт)
это простой вопрос . спросить у мелкого, что тебе папа подарил на ДР, а потом проверить у папы - вот это 2 шага от залёта....
Вони не відповідь слухають. Вони сканують реакцію. Я якось на кордоні дуже турбувалася з одного приводу, так мене відправили на повний огляд. Хоча моє хвилювання було зовсім не щодо провозу чогось забороненого.
Антон91 23.12.2023 16:07 пишет: канада слишком дорогая страна
Дорога відносно чого? Жити на халяву можна прямо надворі, миску супу та гамбургер під церквою раз на день отримати. Ночувати на парковці у закутку. А якщо ще піти працювати у якийсь Волмарт на 15-17 баксів, то взагалі винаймеш кімнату, на їжу вистачатиме, купиш якогось корча за 4 тисячі доларів, страховку і будеш жити майже як канадієць у свої 22 роки.
Антон91 23.12.2023 16:07 пишет: да и нет у меня сколько денег летать как у парня выше.
Для чого тобі лЄтать? Тобі ж пляшка вина у Молдові задорого коштує. Лєтают ті, хто на ринку праці себе зміг продати успішно.
у нас мало что дает гарантии, это да:)! Но как справедливо заметили, ничего совместного не нажито, дети так же не совместные....правда если инвалидка забеременеет в браке, то могут быть нюансы, да. НО, нюансов бояться, в Канаду-ЕСию не убегать...
Шлюбний контракт при розлученні через суд можуть признати недійсним, якщо це ставить одного з подружжя в невигідне матеріальне становище. Поперше якщо у жінки інваліда нема гарної спадщини то скоріш за все вона бідна. Подруге та хто погодилася на фіктивний шлюб може бути корисною і при розлученні захотіти більше ніж домовлялися перед одруженням. Потретє якщо не виїзджати то фактично воно на довірі до жінки, якщо щось піде не так посваритися потрапляєш в залежність коли жінка інвалід отримає можливість шантажувати виїздом, вагітністю і виходить шахова вилка: або аліменти на 18 років або при розлученні мобілізація. Крім того через деякий час знов буде потрібна мобілізація, і відстрочку тим у кого жінка інвалід відмінять, або мобілізують по пеззаконню, але обов'язки в шлюбі при цьому залишиться. Дотого ж жінці у якої почуттів до такого нареченого нема може бути вигіднм щоб його мобілізували і вбили щоб успадкувати майно.
v0f41k 23.12.2023 18:21 пишет: До того ж жінці у якої почуттів до такого нареченого нема може бути вигіднм щоб його мобілізували і вбили щоб успадкувати майно.
Сам винуватий. Не треба драконити українських жінок.
Антон91 23.12.2023 16:07 пишет: канада слишком дорогая страна
Дорога відносно чого? Жити на халяву можна прямо надворі, миску супу та гамбургер під церквою раз на день отримати. Ночувати на парковці у закутку. А якщо ще піти працювати у якийсь Волмарт на 15-17 баксів, то взагалі винаймеш кімнату, на їжу вистачатиме, купиш якогось корча за 4 тисячі доларів, страховку і будеш жити майже як канадієць у свої 22 роки.
Антон91 23.12.2023 16:07 пишет: да и нет у меня сколько денег летать как у парня выше.
Для чого тобі лЄтать? Тобі ж пляшка вина у Молдові задорого коштує. Лєтают ті, хто на ринку праці себе зміг продати успішно.
ты прав СТАРИЧОК давно все успешные уехали их забрали работодатели в первый же день войны
Ні, я про те чи зара з бітою? Бо якось не вкладається як можна довірити авто дорожче роздовбаної газенвагелі типу який з бітою кидався на копів? Це щоб потім фуру з товаром викуплятиз арешту? Хоча. За ці роки він мог подорослішати та порозумнішати.
Ні, я про те чи зара з бітою? Бо якось не вкладається як можна довірити авто дорожче роздовбаної газенвагелі типу який з бітою кидався на копів? Це щоб потім фуру з товаром викуплятиз арешту? Хоча. За ці роки він мог подорослішати та порозумнішати.
Не знаю Я чомусь думав що він утік, він мені якийсь ватний показався … по підорашкі да по білопідорашкі катався постійно
ты прав СТАРИЧОК давно все успешные уехали их забрали работодатели в первый же день войны
Толкові роботодавці (як і толкові робітники) - повиїзжали до першого дня війни. Не повірили в шашлики. І не помилились.
мужик ты прав как не кто
а что за герой с битой а то последний раз я здесь был в 2010 на форуме еще когда лачет снимал видео как он подрезает и шашечник, лачета еще не посадили права не забрали? еще помню был не адекватный модер доктор б всех банил
не я не тот у меня ник был мамонт если что)) а что за мужик с битой интересно