да, будущее наших детей не простое, малой у меня свободолюбивые, не просто ему будет. стукачество будет все больше. начнут чипы вживлять, при рождении, тогда и контролировать легче. не только скорость контролировать, а в целом.
Не буде чіпів - це позавчорашній день. Провів тиждень з китайськими колегами, вони кажуть - побутова злочинність (і всіляке інше "свободолюбіє") в них там лишилася хіба що в селах на півночі, бо у всіх більш-менш цивілізованих містах тотальний фейсконтроль і від моменту прояву свободолюбія до арешту проходить зовсім небагато часу - а про адміністратівку й годі казати, блокануть вхід до метро та супермаркету, приміром - і сам повзеш із штрафом та покаянням, аби розблокували. Жах, куди воно все котиться...
тобто тобі китайський цифровий концлагерь виглядає як щось, до чого треба прямувати? Ти оце серйозно?
Китайський цифровий концлагерь я привів як приклад того, як ВЖЕ обійшлися без "чипування", тільки й того. До чого треба прямувати - вирішить мудрий нарід.
Китайський цифровий концлагерь я привів як приклад того, як ВЖЕ обійшлися без "чипування", тільки й того. До чого треба прямувати - вирішить мудрий нарід.
Мудрий нарід хоче одного - щоб не було корупції. Але щоб кум Коля міг порєшать...
Абрвалг 19.01.2024 14:14 пишет: не поверишь, но думаю, что многим это ОК...
брррр... сподіваюсь що все ж не більшості.. хоча з огляду на багацько факторів... може і да. Ну що ж - буду отим странним дідом на віддаленій фермі котрим дітей лякають
брррр... сподіваюсь що все ж не більшості.. хоча з огляду на багацько факторів... може і да. Ну що ж - буду отим странним дідом на віддаленій фермі котрим дітей лякають
и бункер выкопай, тушенки туда нанеси и прочего. на случай конца света, если он раньше , чем ты станешь дедом, не случится .
Nofate 19.01.2024 14:22 пишет: як ВЖЕ обійшлися без "чипування",
китайский вариант идеального общества это очень дорого даже скандинавы его не тянут, что уже говорить про остальную европу и недоевропу .
Є американський. Там є спеціально виділені резервації для людей, які не бажають ніяких правил. Поліція тільки на перестрілки приїзжає, і то не на всі, і не швидко. Бонус, там житло істотно дешевше.
Drunkard 19.01.2024 18:21 пишет: Є американський. Там є спеціально виділені резервації для людей, які не бажають ніяких правил. Поліція тільки на перестрілки приїзжає, і то не на всі, і не швидко. Бонус, там житло істотно дешевше.
ну там и негров недавно на деревьях вешали под музыку, свободная страна, весёлые праздники, чё. если ты не негр конечно . правда щас немного всё поменялось, но это временно....
Монастир. Треба засновувати свій монастир. Змішаний, само собою. І бажано на острові, оточеному з усіх боків акулами Але острів достатньо великий треба, щоб було де на V8 поїздити, та. Роузі Ленд
Монастир. Треба засновувати свій монастир. Змішаний, само собою. І бажано на острові, оточеному з усіх боків акулами Але острів достатньо великий треба, щоб було де на V8 поїздити, та. Роузі Ленд
О, от бачу, ти знаєш жизнь
Чому краще жити біля моря? Бо ти оточений довбойобами лише з трьох сторін
Никак не могу понять это оправдание. Типа на 100 хочется спать, шо прям сил нету, а придавил газюльку до 150 и сон как рукой сняло?
Не. Придавил до 170, и адреналин уснуть не дает.
А если серьезно, то, с учетом возросшего аппетита новой тачки, я сейчас стараюсь держать "крейсер" в районе 150 км/ч, вполне адекватная скорость, чтобы достаточно быстро добраться до цели, и при этом держать расход в пределах 10 литров.
Заранее хочу сказать всем "адептам ПЭДЭДЭ" - у меня на дороге подход простой: я не мешаю вам тошнить (никогда не вишу на и никого с левого ряда не гоняю), вы не мешаете мне ехать, все "принципиально-правильные" могут сразу отправляться вслед за русским кораблём.
Когда Украина станет нормальной страной, ты очень быстро перестанешь так себя вести. 3-4 штрафа по 200€, потеря всех балов, лишение прав, пересдача.
Интересно, а от Испании до русского корабля далеко?
А если серьезно, то, с учетом возросшего аппетита новой тачки, я сейчас стараюсь держать "крейсер" в районе 150 км/ч, вполне адекватная скорость, чтобы достаточно быстро добраться до цели, и при этом держать расход в пределах 10 литров.
Заранее хочу сказать всем "адептам ПЭДЭДЭ" - у меня на дороге подход простой: я не мешаю вам тошнить (никогда не вишу на и никого с левого ряда не гоняю), вы не мешаете мне ехать, все "принципиально-правильные" могут сразу отправляться вслед за русским кораблём.
Когда Украина станет нормальной страной, ты очень быстро перестанешь так себя вести. 3-4 штрафа по 200€, потеря всех балов, лишение прав, пересдача.
Интересно, а от Испании до русского корабля далеко?