я мав на увазі що наприклад за неділю проїхав 50 км то може ввімкнутися регенерація, оберти стають більше і треба дочекатися поки вона не закінчиться
Через оцей весь головняк з регегерацією і короткими поїздками, а також клапан ЕГР, який вмирає від коротких холодних пробігів я і продав свого дизелька. Напрягає коли ти приїжджаєш в двір чи до гаража, а тут рега запустилася і ти давай по району на друге коло. Час, пальне, заморока. Повністю розумію авторку теми.
Ви вважаєте те рішення було правильним? як ситуація змінилась з покупкою наступного авто?
В мене було правильним, бо це ще й була зміна пузотерки на паркетник (необхідність кліренсу). Бензинка значно швидше прогрівається двигун, салон відповідно теж. В дизельній джетті тен був, але там салон все одно грівся значно довше якщо по місту, а двигун постійно був недогрітий. Мені таке не подобалося зовсім з точки зору експлуатації.
Хто пише про видалення екології - перепрошую, не мій підхід.
По большому счету весь раздел про выбор авто создан от авторов тем, которые просто перекладывают ответственность в выборе авто для себя просто на посторонних людей, у которых разный опыт. Кто-то до сих пор на жигулях, кто-то на дорогих авто, кто-то пешеход итд и такие люди советуют, что выбрать, основываясь на своем опыте или просто фантазиях и разной инфы извне. Каждый судит с своей колокольни и еще спорят друг с другом))
Вот как есть садист и мазохист, которые нашли друг друга и кайфуют, так и тут блаблаблаэксперты в всем на свете раздают советы авторам. Авторы, это ваши деньги, это ваш выбор в жизни, ваш вкус, ваши желания, ваши мечты, ваш будущий опыт наслаждения или е,ли... Как можно кого-угодно подпускать советовать? Тут вроде нет филиала аккредитованных экспертов, одни блаблаблашечки.
Правильно, автор хоче порад. Може у когось був подібний досвід? Так, був аналогічний. Виросло 3 дітей. Оболонь, школа, музика спорт. Все це на районі. Кожен день, протягом років. Для виконання такої задачі використовувались: спочатку Сценік 1,6 АТ, потім Превіа 2.4 АТ. Тому, основними критеріями вважаю: 1.Зручний, великий салон 2. Автомат 3. Бензин (дизель на таких пробігах - зайвий головняк). Раджу авторці купувати Форестер з купи-продайки. Ще й гроші залишаться. Або залишити Кугу до кращих часів. Змінювати дизель на дизель сенсу не бачу
tigra 17.01.2024 19:05 пишет: По большому счету весь раздел про выбор авто создан от авторов тем, которые просто перекладывают ответственность в выборе авто для себя просто на посторонних людей, у которых разный опыт. Кто-то до сих пор на жигулях, кто-то на дорогих авто, кто-то пешеход итд и такие люди советуют, что выбрать, основываясь на своем опыте или просто фантазиях и разной инфы извне. Каждый судит с своей колокольни и еще спорят друг с другом))
Вот как есть садист и мазохист, которые нашли друг друга и кайфуют, так и тут блаблаблаэксперты в всем на свете раздают советы авторам. Авторы, это ваши деньги, это ваш выбор в жизни, ваш вкус, ваши желания, ваши мечты, ваш будущий опыт наслаждения или е,ли... Как можно кого-угодно подпускать советовать? Тут вроде нет филиала аккредитованных экспертов, одни блаблаблашечки.
То всі ці теми і пишуться заради холівару і пустих порад на які ніхто не зверне увагу. Зайдіть в купи/продайку авто, скільки там цих тем : "запропонуйте авто за 5, 8, 10, 15, 20... " ? І що хоч хтось щось придбав? Ні, а темам уже по пів року. Я не розумію як можна так обирати авто? Це що зовсім не мати своєї думки і почуття смаку?
juiT 16.01.2024 00:46 пишет: Чим Куга не влаштовує? Якщо є Куга, то залишити її для пара-тройки разів за місто, або по Україні. А для 2-3км купити якесь легкове авто.
Куга прекрасна і влаштовує усім, крім того, що вона дизельна. Це реально створює проблеми при малих пробігах. Як мінімум те, що я її грію довше, ніж їду. Ну і малі пробігі в такому випадку теж не гуд, то доводиться ще додатково кататись. А це заправка, гроші, час тощо
в форике подогрев всего чего можно, печка начинает дуть быстро))
була в салонах, дивилась на своїх "обранців", примірялась в них з дітьми. 1. зі списку були виключені усі можливі дизельні варіанти 2. зі списку були виключені бензнові моноприводи 3. зі списку були виключені ті, хто не сподобався в приципі 4. зі списку виключений хьюндай: не витримав конкуренції з іншими кандидатими в порівнянні ціна-комплектація-зовнішнісь 5. зі списку виключений субару крострек: не витримав конкуренції з іншими кандидатими в порівнянні ціна-комплектація. 6. сх-30: з водійського крісла - це кохання з першого погляду. без заявки на великий простір для пасажирів і багажник, до яких я звикла. без цього можна жити, але їх немає в наявності з повним приводом 7. сх-5 відповідає заявленим задачам. в суботу тест-драйви
Dmitrik 18.01.2024 13:33 пишет: Правильно, автор хоче порад. Може у когось був подібний досвід? Так, був аналогічний. Виросло 3 дітей. Оболонь, школа, музика спорт. Все це на районі. Кожен день, протягом років. Для виконання такої задачі використовувались: спочатку Сценік 1,6 АТ, потім Превіа 2.4 АТ. Тому, основними критеріями вважаю: 1.Зручний, великий салон 2. Автомат 3. Бензин (дизель на таких пробігах - зайвий головняк). Раджу авторці купувати Форестер з купи-продайки. Ще й гроші залишаться. Або залишити Кугу до кращих часів. Змінювати дизель на дизель сенсу не бачу
благодарю, що підилились своїм досвідом. я рада дізнатись, що не є унікальною у цьому))) я дійсно шукаю подібний досвід інших. хоча б для того, щоб не міняти шило на мило з доплатою. тепер я знаю, що мені підходить автомобіль з бензиновим двигуном і я маю змиритись з ситуацією з акумуляторами. допускаю, що попрощаюсь з проблемами, пов'язаними з сажевим фільтром
щодо форестера: оголошення я подивилась, ми з ним не підходимо один одному.
k.i.a 18.01.2024 16:07 пишет: була в салонах, дивилась на своїх "обранців", примірялась в них з дітьми. 1. зі списку були виключені усі можливі дизельні варіанти 2. зі списку були виключені бензнові моноприводи 3. зі списку були виключені ті, хто не сподобався в приципі 4. зі списку виключений хьюндай: не витримав конкуренції з іншими кандидатими в порівнянні ціна-комплектація-зовнішнісь 5. зі списку виключений субару крострек: не витримав конкуренції з іншими кандидатими в порівнянні ціна-комплектація. 6. сх-30: з водійського крісла - це кохання з першого погляду. без заявки на великий простір для пасажирів і багажник, до яких я звикла. без цього можна жити, але їх немає в наявності з повним приводом 7. сх-5 відповідає заявленим задачам. в суботу тест-драйви
сх-5 - не так сподобався? лише відповідає задачам? мені, коли рік тому обирав(до речі із схожими параметрами, тільки на заміну диз.універсалу) Сх-5 дуже сподобалась, теж з першого погляду ...тест-драйв тільки посилив ті відчуття, але не можу порівняти із сх-30, бо тоді їх зовсім не було. Від покупки Сх-5 зпинило тільки зависока(для мене) ціна максимальної комплектації, брати середню чи передмакс. комплектацію, вважав недоречним, бо бачив кращі альтернативи за меньшу вартість.
Traveler 18.01.2024 16:19 пишет: З такими пробігами потрібні повноприводні авто???
ну, давай ще, по 5-му колу перетирати це питання ТС хоче повний, я ії добре розумію(бо в мене повний з теж малими пробігами, й я щасливий, що таки взяв повний, як хотів ), навіщо 10-й раз нав'язувати своє їмхо
CX-5 хороша машина. Мабуть, одна з небагатьох, про яку добре відгукується навіть той, хто обрав щось інше) Якщо підходить за внутрішніми розмірами, то гідне авто. Чекаємо вражень від тест драйву.
сх-5 - не так сподобався? лише відповідає задачам? мені, коли рік тому обирав(до речі із схожими параметрами, тільки на заміну диз.універсалу) Сх-5 дуже сподобалась, теж з першого погляду ...тест-драйв тільки посилив ті відчуття, але не можу порівняти із сх-30, бо тоді їх зовсім не було. Від покупки Сх-5 зпинило тільки зависока(для мене) ціна максимальної комплектації, брати середню чи передмакс. комплектацію, вважав недоречним, бо бачив кращі альтернативи за меньшу вартість.
сх-5 сподобався. але меньше, ніж сх-30. сх-5 турінг і сх-30 екзекьютів приблизно однакові по вартості. сх-30 за ці гроші дає суттєво більше і просто більше запав у душу саме за рахунок внутрішнього оздоблення.
сх-5 сподобався. але меньше, ніж сх-30. сх-5 турінг і сх-30 екзекьютів приблизно однакові по вартості. сх-30 за ці гроші дає суттєво більше і просто більше запав у душу саме за рахунок внутрішнього оздоблення.
6. сх-30: з водійського крісла - це кохання з першого погляду. без заявки на великий простір для пасажирів і багажник, до яких я звикла. без цього можна жити, але їх немає в наявності з повним приводом 7. сх-5 відповідає заявленим задачам. в суботу тест-драйви
Вважай, що в Мазді CX-5 майже нема повного приводу. Нє, ну на папірі він є, звичайно. Зовсім немає ніяких налаштувань аби заблокувати хоча-б на 50% муфту. Працює як йому заманеться. Тестував з Forscaner/ELS27 я рідко бачив блокування 50%. На оффроуді на мить блокує і через секунду відпускає до 10%, потім знову блокує і відпускає. Тобто на задне колесо приходить усього 5% моменту в середньому. Я геть не розумію такої логики.
6. сх-30: з водійського крісла - це кохання з першого погляду. без заявки на великий простір для пасажирів і багажник, до яких я звикла. без цього можна жити, але їх немає в наявності з повним приводом 7. сх-5 відповідає заявленим задачам. в суботу тест-драйви
Вважай, що в Мазді CX-5 майже нема повного приводу. Нє, ну на папірі він є, звичайно. Зовсім немає ніяких налаштувань аби заблокувати хоча-б на 50% муфту. Працює як йому заманеться. Тестував з Forscaner/ELS27 я рідко бачив блокування 50%. На оффроуді на мить блокує і через секунду відпускає до 10%, потім знову блокує і відпускає. Тобто на задне колесо приходить усього 5% моменту в середньому. Я геть не розумію такої логики.
Хз как там в нынешней СХ5 ПП работает, опыт есть только с самой первой СХ5, но даже если как описано, то как часто при совании по городу надо блокировать муфту на 50%? тех 10% на заднее колесо достаточно чтобы выехать из сугроба, а большего ТС и не надо.