autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

авто для маленьких пробігів містом (5/16)

Достоевский **
47 лет (24 года за рулем), Киев
С нами с 30.11.2001

Re: авто для маленьких пробігів містом [Re: tigra]
      17 января 2024 в 18:45 Гілками

tigra 17.01.2024 18:16 пишет:

k.i.a 15.01.2024 16:46 пишет:

бюджет складається з моєї куги + готівка до цільової суми в межах приблизно 30 тис уо

б/у теслу с европы или новую электричку.

Можете порадити повноприводну "б/у теслу с европы или новую электричку" за $30K ?
Чи умову ТС, обво'язковий AWD, не читали як завжди?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
старожил *
С нами с 27.07.2012

Re: авто для маленьких пробігів містом [Re: hollywood]
      17 января 2024 в 18:49 Гілками

hollywood 17.01.2024 18:45 пишет:

tigra 17.01.2024 18:16 пишет:

k.i.a 15.01.2024 16:46 пишет:

бюджет складається з моєї куги + готівка до цільової суми в межах приблизно 30 тис уо

б/у теслу с европы или новую электричку.

Можете порадити повноприводну "б/у теслу с европы или новую электричку" за $30K ?
Чи умову ТС, обво'язковий AWD, не читали як завжди?

Х 90D 2017-2018. Клиренс 210.

Вот 22400$ без стоимости доставки.

Змінено tigra (18:50 17/01/2024)

старый писатель *
35 лет (16 лет за рулем), Тернопіль
С нами с 08.07.2018

Re: авто для маленьких пробігів містом [Re: k.i.a]
      17 января 2024 в 19:01 Гілками

k.i.a 17.01.2024 14:20 пишет:

zumnuj 17.01.2024 13:18 пишет:

egorka 17.01.2024 12:36 пишет:

В ответ на:

...

я мав на увазі що наприклад за неділю проїхав 50 км то може ввімкнутися регенерація, оберти стають більше і треба дочекатися поки вона не закінчиться

Через оцей весь головняк з регегерацією і короткими поїздками, а також клапан ЕГР, який вмирає від коротких холодних пробігів я і продав свого дизелька. Напрягає коли ти приїжджаєш в двір чи до гаража, а тут рега запустилася і ти давай по району на друге коло. Час, пальне, заморока. Повністю розумію авторку теми.

Ви вважаєте те рішення було правильним? як ситуація змінилась з покупкою наступного авто?

В мене було правильним, бо це ще й була зміна пузотерки на паркетник (необхідність кліренсу). Бензинка значно швидше прогрівається двигун, салон відповідно теж. В дизельній джетті тен був, але там салон все одно грівся значно довше якщо по місту, а двигун постійно був недогрітий. Мені таке не подобалося зовсім з точки зору експлуатації.

Хто пише про видалення екології - перепрошую, не мій підхід.

старожил *
С нами с 27.07.2012

17 января 2024 в 19:05 Гілками

По большому счету весь раздел про выбор авто создан от авторов тем, которые просто перекладывают ответственность в выборе авто для себя просто на посторонних людей, у которых разный опыт. Кто-то до сих пор на жигулях, кто-то на дорогих авто, кто-то пешеход итд и такие люди советуют, что выбрать, основываясь на своем опыте или просто фантазиях и разной инфы извне. Каждый судит с своей колокольни и еще спорят друг с другом))

Вот как есть садист и мазохист, которые нашли друг друга и кайфуют, так и тут блаблаблаэксперты в всем на свете раздают советы авторам. Авторы, это ваши деньги, это ваш выбор в жизни, ваш вкус, ваши желания, ваши мечты, ваш будущий опыт наслаждения или е,ли... Как можно кого-угодно подпускать советовать? Тут вроде нет филиала аккредитованных экспертов, одни блаблаблашечки.

Супер писатель! **
50 лет, Киев
С нами с 07.06.2004

18 января 2024 в 13:33 Гілками

Правильно, автор хоче порад. Може у когось був подібний досвід?
Так, був аналогічний. Виросло 3 дітей. Оболонь, школа, музика спорт. Все це на районі. Кожен день, протягом років. Для виконання такої задачі використовувались: спочатку Сценік 1,6 АТ, потім Превіа 2.4 АТ.
Тому, основними критеріями вважаю:
1.Зручний, великий салон
2. Автомат
3. Бензин (дизель на таких пробігах - зайвий головняк).
Раджу авторці купувати Форестер з купи-продайки. Ще й гроші залишаться. Або залишити Кугу до кращих часів. Змінювати дизель на дизель сенсу не бачу

Достоевский **
С нами с 30.11.2001

Re: авто для маленьких пробігів містом [Re: Dmitrik]
      18 января 2024 в 13:47 Гілками

Dmitrik 18.01.2024 13:33 пишет:

Раджу авторці купувати Форестер з купи-продайки. Ще й гроші залишаться. Або залишити Кугу до кращих часів. Змінювати дизель на дизель сенсу не бачу

Форестер - 34К, у авторки - 30К.
Раз так, то я радив дизель лишити, а не змінювати.

Морози пройдуть, зима закінчиться й питання Куги на дизелі вже не так гостро будуть стояти)

Супер писатель! **
50 лет, Боярка
С нами с 13.03.2009

18 января 2024 в 13:50 Гілками

tigra 17.01.2024 19:05 пишет:

По большому счету весь раздел про выбор авто создан от авторов тем, которые просто перекладывают ответственность в выборе авто для себя просто на посторонних людей, у которых разный опыт. Кто-то до сих пор на жигулях, кто-то на дорогих авто, кто-то пешеход итд и такие люди советуют, что выбрать, основываясь на своем опыте или просто фантазиях и разной инфы извне. Каждый судит с своей колокольни и еще спорят друг с другом))

Вот как есть садист и мазохист, которые нашли друг друга и кайфуют, так и тут блаблаблаэксперты в всем на свете раздают советы авторам. Авторы, это ваши деньги, это ваш выбор в жизни, ваш вкус, ваши желания, ваши мечты, ваш будущий опыт наслаждения или е,ли... Как можно кого-угодно подпускать советовать? Тут вроде нет филиала аккредитованных экспертов, одни блаблаблашечки.

То всі ці теми і пишуться заради холівару і пустих порад на які ніхто не зверне увагу.
Зайдіть в купи/продайку авто, скільки там цих тем : "запропонуйте авто за 5, 8, 10, 15, 20... " ? І що хоч хтось щось придбав? Ні, а темам уже по пів року.
Я не розумію як можна так обирати авто?
Це що зовсім не мати своєї думки і почуття смаку?

продавець прохолоди **
53 года (25 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

18 января 2024 в 14:30 Гілками

Я теж не розумію таких тем. Перше це тіпа е 5,6,7,8$ то дайте шо не будь аби їхало а далі неважливо. Хоч би розділяли на ВАГ, японців, французів

IesuiT **
36 лет (18 лет за рулем), Одесса
С нами с 14.10.2011

18 января 2024 в 16:05 Гілками

k.i.a 16.01.2024 09:43 пишет:

juiT 16.01.2024 00:46 пишет:

Чим Куга не влаштовує?
Якщо є Куга, то залишити її для пара-тройки разів за місто, або по Україні.
А для 2-3км купити якесь легкове авто.

Куга прекрасна і влаштовує усім, крім того, що вона дизельна. Це реально створює проблеми при малих пробігах. Як мінімум те, що я її грію довше, ніж їду. Ну і малі пробігі в такому випадку теж не гуд, то доводиться ще додатково кататись. А це заправка, гроші, час тощо

в форике подогрев всего чего можно, печка начинает дуть быстро))

member ****
Киев
С нами с 08.06.2010

18 января 2024 в 16:07 Гілками

була в салонах, дивилась на своїх "обранців", примірялась в них з дітьми.
1. зі списку були виключені усі можливі дизельні варіанти
2. зі списку були виключені бензнові моноприводи
3. зі списку були виключені ті, хто не сподобався в приципі
4. зі списку виключений хьюндай: не витримав конкуренції з іншими кандидатими в порівнянні ціна-комплектація-зовнішнісь
5. зі списку виключений субару крострек: не витримав конкуренції з іншими кандидатими в порівнянні ціна-комплектація.
6. сх-30: з водійського крісла - це кохання з першого погляду. без заявки на великий простір для пасажирів і багажник, до яких я звикла. без цього можна жити, але їх немає в наявності з повним приводом
7. сх-5 відповідає заявленим задачам.
в суботу тест-драйви

member ****
Киев
С нами с 08.06.2010

Re: авто для маленьких пробігів містом [Re: Dmitrik]
      18 января 2024 в 16:15 Гілками

Dmitrik 18.01.2024 13:33 пишет:

Правильно, автор хоче порад. Може у когось був подібний досвід?
Так, був аналогічний. Виросло 3 дітей. Оболонь, школа, музика спорт. Все це на районі. Кожен день, протягом років. Для виконання такої задачі використовувались: спочатку Сценік 1,6 АТ, потім Превіа 2.4 АТ.
Тому, основними критеріями вважаю:
1.Зручний, великий салон
2. Автомат
3. Бензин (дизель на таких пробігах - зайвий головняк).

благодарю, що підилились своїм досвідом. я рада дізнатись, що не є унікальною у цьому)))
я дійсно шукаю подібний досвід інших. хоча б для того, щоб не міняти шило на мило з доплатою.
тепер я знаю, що мені підходить автомобіль з бензиновим двигуном і я маю змиритись з ситуацією з акумуляторами. допускаю, що попрощаюсь з проблемами, пов'язаними з сажевим фільтром

щодо форестера: оголошення я подивилась, ми з ним не підходимо один одному.

Дядя Сь **
41 год (22 года за рулем), Киев
С нами с 10.11.2002

18 января 2024 в 16:19 Гілками

З такими пробігами потрібні повноприводні авто???

igg 1
V.I.P **
60 лет (38 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

18 января 2024 в 16:21 Гілками

k.i.a 18.01.2024 16:07 пишет:

була в салонах, дивилась на своїх "обранців", примірялась в них з дітьми.
1. зі списку були виключені усі можливі дизельні варіанти
2. зі списку були виключені бензнові моноприводи
3. зі списку були виключені ті, хто не сподобався в приципі
4. зі списку виключений хьюндай: не витримав конкуренції з іншими кандидатими в порівнянні ціна-комплектація-зовнішнісь
5. зі списку виключений субару крострек: не витримав конкуренції з іншими кандидатими в порівнянні ціна-комплектація.
6. сх-30: з водійського крісла - це кохання з першого погляду. без заявки на великий простір для пасажирів і багажник, до яких я звикла. без цього можна жити, але їх немає в наявності з повним приводом
в суботу тест-драйви

сх-5 - не так сподобався? лише відповідає задачам?
мені, коли рік тому обирав(до речі із схожими параметрами, тільки на заміну диз.універсалу) Сх-5 дуже сподобалась, теж з першого погляду ...тест-драйв тільки посилив ті відчуття, але не можу порівняти із сх-30, бо тоді їх зовсім не було. Від покупки Сх-5 зпинило тільки зависока(для мене) ціна максимальної комплектації, брати середню чи передмакс. комплектацію, вважав недоречним, бо бачив кращі альтернативи за меньшу вартість.

igg 1
V.I.P **
60 лет (38 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: авто для маленьких пробігів містом [Re: Traveler]
      18 января 2024 в 16:24 Гілками

Traveler 18.01.2024 16:19 пишет:

ну, давай ще, по 5-му колу перетирати це питання
ТС хоче повний, я ії добре розумію(бо в мене повний з теж малими пробігами, й я щасливий, що таки взяв повний, як хотів ), навіщо 10-й раз нав'язувати своє їмхо

Змінено igg (16:28 18/01/2024)

member ****
Киев
С нами с 08.06.2010

Re: авто для маленьких пробігів містом [Re: Traveler]
      18 января 2024 в 16:25 Гілками

Traveler 18.01.2024 16:19 пишет:

як то кажуть, у кожного своя шиза.
от такий у мене пунктік. на моноприводі вже більше 10 років не їздила, вже забула як воно

старожил ***
34 года (14 лет за рулем), Вышгород
С нами с 28.12.2013

18 января 2024 в 16:32 Гілками

CX-5 хороша машина. Мабуть, одна з небагатьох, про яку добре відгукується навіть той, хто обрав щось інше) Якщо підходить за внутрішніми розмірами, то гідне авто. Чекаємо вражень від тест драйву.

member ****
Киев
С нами с 08.06.2010

Re: авто для маленьких пробігів містом [Re: igg]
      18 января 2024 в 16:33 Гілками

igg 18.01.2024 16:21 пишет:

мені, коли рік тому обирав(до речі із схожими параметрами, тільки на заміну диз.універсалу) Сх-5 дуже сподобалась, теж з першого погляду ...тест-драйв тільки посилив ті відчуття, але не можу порівняти із сх-30, бо тоді їх зовсім не було. Від покупки Сх-5 зпинило тільки зависока(для мене) ціна максимальної комплектації, брати середню чи передмакс. комплектацію, вважав недоречним, бо бачив кращі альтернативи за меньшу вартість.

сх-5 сподобався. але меньше, ніж сх-30. сх-5 турінг і сх-30 екзекьютів приблизно однакові по вартості. сх-30 за ці гроші дає суттєво більше і просто більше запав у душу саме за рахунок внутрішнього оздоблення.

IesuiT **
36 лет (18 лет за рулем), Одесса
С нами с 14.10.2011

18 января 2024 в 16:34 Гілками

k.i.a 18.01.2024 16:33 пишет:

igg 18.01.2024 16:21 пишет:

сх-5 сподобався. але меньше, ніж сх-30. сх-5 турінг і сх-30 екзекьютів приблизно однакові по вартості. сх-30 за ці гроші дає суттєво більше і просто більше запав у душу саме за рахунок внутрішнього оздоблення.

прекрасный выбор

Достоевский **
С нами с 30.11.2001

18 января 2024 в 16:43 Гілками

в суботу тест-драйви

Вважай, що в Мазді CX-5 майже нема повного приводу. Нє, ну на папірі він є, звичайно.
Зовсім немає ніяких налаштувань аби заблокувати хоча-б на 50% муфту. Працює
як йому заманеться. Тестував з Forscaner/ELS27 я рідко бачив блокування 50%. На оффроуді на мить блокує і через секунду відпускає до 10%, потім знову блокує і відпускає.
Тобто на задне колесо приходить усього 5% моменту в середньому.
Я геть не розумію такої логики.

V.I.P ***
41 год (24 года за рулем),
С нами с 17.02.2009

Re: авто для маленьких пробігів містом [Re: hollywood]
      18 января 2024 в 17:04 Гілками

hollywood 18.01.2024 16:43 пишет:

в суботу тест-драйви

Вважай, що в Мазді CX-5 майже нема повного приводу. Нє, ну на папірі він є, звичайно.
Зовсім немає ніяких налаштувань аби заблокувати хоча-б на 50% муфту. Працює
як йому заманеться. Тестував з Forscaner/ELS27 я рідко бачив блокування 50%. На оффроуді на мить блокує і через секунду відпускає до 10%, потім знову блокує і відпускає.
Тобто на задне колесо приходить усього 5% моменту в середньому.
Я геть не розумію такої логики.

Хз как там в нынешней СХ5 ПП работает, опыт есть только с самой первой СХ5, но даже если как описано, то как часто при совании по городу надо блокировать муфту на 50%? тех 10% на заднее колесо достаточно чтобы выехать из сугроба, а большего ТС и не надо.

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
0 користувачів і 25 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 20174

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія