Paulskit 31.01.2024 15:57 пишет: Там є ще 1 крутий, Polymetal Grey. Вживу дуже круто виглядає. Але червоний все одно "багатше", більш глибокий, багатошаровий, особливо на сонці.
Червоний колір зараз не такий, як був первісно. Його відтінок змінився. Це інформація від менеджера в салоні на моє питання з цього приводу
Щодо поліметал грей погоджуюсь. Мені ще сподобався машин грей, але як раз його не було в наявності
У мене CX-5 якраз в Machine Grey. Самий безпонтовий колір, на мій смак. Взяв тоді в ньому виключно через знижку в 3к $. Просто звичайний темний сірий, який є у будь якого виробника.
juiT 01.02.2024 11:07 пишет: Самий уродливий це сірий, наче ГФ 021 пофарбовано, доволі часто в такому кольорі Туареги бачу.
ну, це в же - чисто "смаковщина" ... взагалі, сірий наразі у тренді...комусь - потворно, а мені - дуже подобаються оті модні сірі, що на останніх туарегах, кайєнах та інших ку ахт ....завжди оглядаюся їм услід
juiT 01.02.2024 11:07 пишет: Самий уродливий це сірий, наче ГФ 021 пофарбовано, доволі часто в такому кольорі Туареги бачу.
ну, це в же - чисто "смаковщина" ... взагалі, сірий наразі у тренді...комусь - потворно, а мені - дуже подобаються оті модні сірі, що на останніх туарегах, кайєнах та інших ку ахт ....завжди оглядаюся їм услід
Це Nardo Grey, виключно опційний колір за багато грошей. Але виглядає він ок, тільки в випадку, як на фото. Блек пакет, спорт обвіс і великі диски темного кольору. В інших випадках буде виглядати ніяк.
ну тут кожному свое, мені наприклад неподобається чорний колір, але для кожної автівки е колір в якому вона виглядае супер, наприклад мерс в чорному то клас, а Ланос то ні
k.i.a 01.02.2024 15:20 пишет: Ось тут сірий ( поліметал грей) і червоний стоять поряд. Як на мене, сірий нічим не гірший і виглядає дуже гарно. Інакше, але гарно.
k.i.a 01.02.2024 15:20 пишет: Ось тут сірий ( поліметал грей) і червоний стоять поряд. Як на мене, сірий нічим не гірший і виглядає дуже гарно. Інакше, але гарно.
В таку погоду як на фото так, +/- трамвай. Самий кайф того червоного коли сонечко і чистеньке авто.
Мені теж сірий більше до вподоби. "Божественний" червоний на цій моделі якось приївся, сильно багато таких авто на дорогах.
Paulskit 01.02.2024 22:43 пишет: Великим і квадратним авто типу Туарега світлі кольори, як правило, не дуже личать. А ось темні прекрасно, трохи ховають роздуті габарити.
Paulskit 01.02.2024 22:43 пишет: Великим і квадратним авто типу Туарега світлі кольори, як правило, не дуже личать. А ось темні прекрасно, трохи ховають роздуті габарити.
Коли у дилліра замовляв авто, стало цікаво які кольори більш замовляють Черний та темносірий металік в топі
Хочя разом з моім приїхало ще 2 замовлених, один білий другий красний А багато людей зовсім не париться, беруть кому шо
А у Мазди червоний топ!!, скільки років прохожу біля таких Мазд, завжди роздивляюсь іх червоний))
В ответ на: Червоний там просто самий топ. Інші виробники за такий колір візьмуть мінімум пару тисяч зелені зверху. Інші варіанти більш прості.
Наверное самый красивый красный у Мазды! на солнце смотрится шикарно) Но как слышал от маляра, что не дай бог что, он заморочный с подбором краски и самой покраской.