какой VPN лучше брать ? если есть хороший бесплатный то буду благодарен, если нет, тогда недорогой хороший платный, спасибо
Гарний VPN під назвою VPN Unlimited, що декілька разів позитивно тут згадувався. Він платний. Але для українців можно отримати безкоштовну річну ліцензію: ось тут
капрал Петренко из киберполиции интересуецца целью покупки .
Гарний VPN під назвою VPN Unlimited, що декілька разів позитивно тут згадувався. Він платний. Але для українців можно отримати безкоштовну річну ліцензію: ось тут
все ж таки якось стрьомно хз що клацати дією...
какой VPN лучше брать ?
пару нормальных российских сайтов заблокировали, вот и приходиться юзать впн
кроме сайтов соседа существуют музыкальные стриминговые сервисы, например, которые работают в Украине лишь через впн.
Расширяйте кругозор, капрал Петренко
якщо ви перейматися з приводу логив, то цей VPN логив не зберігає, метадані не зберігає, історію не зберігає, а ваша IP адреса видаляється одразу після завершення сесії.
это уже пятёрочка как минимум . логи и аналитику сохраняют все продавцы окна из цифрового концлагеря не говоря уже о том, что ВПН к х/з кому, это как выставить голую ляжку на мороз. Сначала вроде и ничё, а потом дети не получаюцца .
ClearVPN Українцям безкоштовний
якщо ви перейматися з приводу логив, то цей VPN логив не зберігає, метадані не зберігає, історію не зберігає, а ваша IP адреса видаляється одразу після завершення сесії.
я переймаюсь, що на хз що треба ставити цифровий підпис
Так для VPN Unlimited нема необхідності ставити цифровий підпис. Це необхідно лише для безкоштовної підписки для українців. А як платний варіант - без зайвих запитів )
Так для VPN Unlimited нема необхідності ставити цифровий підпис. Це необхідно лише для безкоштовної підписки для українців. А як платний варіант - без зайвих запитів )
дякую, я вмію читати
какой VPN лучше брать ?
Для таких речей цілком достатньо вбудованого впн в браузер опера.
какой VPN лучше брать ?
кроме сайтов соседа существуют музыкальные стриминговые сервисы, например, которые работают в Украине лишь через впн.
Расширяйте кругозор, капрал Петренко
А можна більш конкретно по сервісам? Apple Music, YouTube Music та Spotify працюють без проблем.
...
Для таких речей цілком достатньо вбудованого впн в браузер опера.
Дивлячись які сайти він вважає "нормальними". Якщо йому потрібні однокласники і вконтактє, то опера не допоможе