[цитата="juristkostya я перестал заправлять газ на ВОГе и ОККО году этак в 2013. Понял, что с расходом они жухают примерно на одном уровне с "подзаборными", а денег за это берут ощутимо больше. Ну, и эти вечные дебильные очереди из люителей хот-догов. И они пошли лесом...
Абсолютно згоден, зправляти можна де завгодно, якось на бессарабщині заправляв прямо з цістерни на ЗІЛ-130 з стрілочним механічним лічильником, то повторюю - ніякої різниці не помічав, тобто все що може бути різницею між АЗС та брендами - це "нажухування на лічильнику", але і це не страшне, якщо не помічати цього
YSK 20.01.2024 15:24 пишет: На газу проїхав десь тисяч 130, бачив всякого, в тому числі й бадягу від Вога після якої вмерли форси.
я перестал заправлять газ на ВОГе и ОККО году этак в 2013. Понял, что с расходом они жухают примерно на одном уровне с "подзаборными", а денег за это берут ощутимо больше. Ну, и эти вечные дебильные очереди из люителей хот-догов. И они пошли лесом...
Були колись і у мене подібні думки. Але погравшись з підзаборними дійшов висновку, що з плюсів там тільки ціна, все. На брендах трохи дорожче, не значно, враховуючи бонуси, зате ти знаєш точно скільки проїдеш на балоні. З появою терміналів самообслуговування, взагалі жодних проблем з чергами. Та кожному своє.
YSK 20.01.2024 15:45 пишет: зате ти знаєш точно скільки проїдеш на балоні.
баллон у меня вмещает 38 литров, независимо, где его заправлять. Он же железный, растягиваться не умеет :-)))))))))))))))))))) А вот цена за его полный объём довольно заметно отличается.
Ну и гоняться за бонусами....такая себе мотивация. Заправляться надо там, где удобно по пути и нет очереди, а не там, где накопились бонусы.
YSK 20.01.2024 15:45 пишет: зате ти знаєш точно скільки проїдеш на балоні.
баллон у меня вмещает 38 литров, независимо, где его заправлять. Он же железный, растягиваться не умеет :-)))))))))))))))))))) А вот цена за его полный объём довольно заметно отличается.
Ну и гоняться за бонусами....такая себе мотивация. Заправляться надо там, где удобно по пути и нет очереди, а не там, где накопились бонусы.
От тільки ти забуваєш, що ті 38 л. бувають різними. Літраж ніби один, а викат кожного разу інший. Але ще раз, кожному своє. Я зараз не на газу і поки не бажаю на нього повертатись.
От тільки ти забуваєш, що ті 38 л. бувають різними. Літраж ніби один, а викат кожного разу інший.
точно так же, как на бензине. Вот ровно так же. Пробки, морозы, буксование в снегу - расход больше. 80 км/ч по трассе - расход минимальный. Никаких чудес.
Оспадя... І все це почалося з моєї відповіді на питання, якій розхід палива на Камік
Краще людині вже ж порадьте щось. До речі,чи є тут реальні юзери Сузуки S-Cross? Хай би поділилися враженнями. Я у ній не сидів, бо на моменті моїх мук вибору не було їх ще, та і ціна вибивалася з мого бюджету. Але просто цікаво - вона не така вже унітарна як Вітара?
_Zedd_ 20.01.2024 16:08 пишет: Оспадя... І все це почалося з моєї відповіді на питання, якій розхід палива на Камік
Краще людині вже ж порадьте щось. До речі,чи є тут реальні юзери Сузуки S-Cross? Хай би поділилися враженнями. Я у ній не сидів, бо на моменті моїх мук вибору не було їх ще, та і ціна вибивалася з мого бюджету. Але просто цікаво - вона не така вже унітарна як Вітара?
Та тут вже писали, що С Крос зливає про інтер'єру квроку. Сидів і в тому, і в іншому
Ну просто людина чимось лякає, але без конкретики. А раптом він знає, що турбо двигун максимум 100 тисяч і капіталка
_Zedd_ 20.01.2024 16:08 пишет: Оспадя... І все це почалося з моєї відповіді на питання, якій розхід палива на Камік
Та тут вже писали, що С Крос зливає про інтер'єру квроку. Сидів і в тому, і в іншому
Ну просто людина чимось лякає, але без конкретики. А раптом він знає, що турбо двигун максимум 100 тисяч і капіталка
То я б знайомим порадив продати це ломуче відро
А 1,4 ТСІ скільки проїде?
На 150 тыс. пол-уровня подбирал. Успешно продали...
YSK 20.01.2024 15:24 пишет: Так що твій сарказм тут ні до чого. На газу проїхав десь тисяч 130, бачив всякого, в тому числі й бадягу від Вога після якої вмерли форси.
nickname 20.01.2024 17:32 пишет: На 150 тыс. пол-уровня подбирал. Успешно продали...
Яка модифікація?
Людина, у якої купив, взяла свіжу модель на точно такому ж двигуні
Розмовляв із знайомим пару років назад про двигун 1.2 ТСІ, в них на роботі два Рапіда було службових. Документи відвезти, бухгалтерію возили і т.д. Так от, один водій їздив активно + жив за 40км від Києва, їздив на ній додому. Інший 99% по Києву. У першого на пробігу 160тис, взагалі ніяких питань, а інший їздив спокійно і по Києву, так от на пробігу 100тис почала їсти масло. Наскільки я розумію, турбодвигуни не люблять їзду в натяг. Тому жор масло не завжди залежить від двигуна.
растянули салон ценой багажника. И я, вот, не уверен, что это разумное решение. Тут бы очень кстати была возможность подвинуть заднее сиденье сантиметров на 10 вперёд, потому что реально такой простор сзади явно избыточен, практичнее иметь возможность кинуть в багажник ту же детскую коляску. А в существующем варианте (неподвижное заднее сидение) недостатков вижу больше, чем достоинств.