Нагадайте, будь ласка, оті два магазини, популярні на автоуа. Перміко третій я знаю, але там важко щось шукати. А оті два забув, хоч в одному собі телек купив.
nickka 27.01.2024 17:45 пишет: Нагадайте, будь ласка, оті два магазини, популярні на автоуа. Перміко третій я знаю, але там важко щось шукати. А оті два забув, хоч в одному собі телек купив.
Ашан і Метро на підісталє тут!
А колись,Коля..."bt.щось там" було в фаворі...і "Хай.Теч".
Я "4room" користувався раніше. Просто звонив їм...називав модель/лі (посудомийка,тв,мікрохвильовка і т.д.),а вони через пару днів відповідали по ціні,за яку зможуть доставити. Зручно було. Навряд чи зара таке можлива.
nickka 27.01.2024 17:45 пишет: Нагадайте, будь ласка, оті два магазини, популярні на автоуа. Перміко третій я знаю, але там важко щось шукати. А оті два забув, хоч в одному собі телек купив.
Ашан і Метро на підісталє тут!
А колись,Коля..."bt.щось там" було в фаворі...і "Хай.Теч".
ще був авр...... але зараз е чи ні незнаю, ще на хотлайні можливо пошукати, може зараз вже е щось краще та дешевше чим оті магазини
Схоже на те. Ціна +-. Ще на попадались на ремонт. А що зараз свою марку зробити - плату, матрицю, корпус замовляєш в китайців, в прошивці андроїд логотип замінив і готово.