За 100€ я могу поискать билет в почте. Но собственно что тут странного? Те кто не хотел жить под бомбежками и в оккупации выехали, а кто купил билет на 24 и позже уже нет. Бойфренд моей дочери выехал 22, причем с заканчивающимся паспортом и турки сутки думали отправлять его во Францию или обратно.
а коли родину вивіз?))
Мы поехали с женой и дочкой, потом летом жена вернулась и вывезла бабушку и кошку, затем в декабре организовал выезд мамы.
junior 11.02.2024 22:10 пишет: [ Було б надано корисніше поділитись інфою, чим смайли кататл по екрану
ты можешь просто воспользоваться поиском на сайте, здесь инфы тьма тьмущая по сто раз переговорено и с тех пор НИЧЕГО не поменялось просто поюзай поиск
Кинжальный прострел 12.02.2024 11:54 пишет: Просто положить и забыть в такой ситуации нельзя, нужно следить за финансовой ситуацией и если союзники откажутся финансировать украинский бюджет, выходить в валюту.
Валюта, наразі, теж ажніяк не для довгострокових вкладень, дуже помітно знецінюється що долар, що євро.
Я взагалі думаю, інтенсивно йде до того, що цьому світу скоро тотал капець, і ніякі гроші нікому з нас не знадобляться. І чи не є найрозумнішою стратегіею просто прогуляти їх на позитивні враження. А як кінця світу не станеться, ну, значить, доведеться зрадіти, отримати ще одну позитивне емоцію, і все ще можна буде якось викрутитись.
Drunkard 13.02.2024 11:36 пишет: ...і все ще можна буде якось викрутитись.
Але вже без гроша в кишені.
Так, але на фоні невідбувшогося апокаліпсіса - це буде непогана проблема.
З іншого боку, уяви, ядерний апокаліпсіс, ну чи просто коллапс всіх рівнів влади світу, країн і урядів більше не існує, чи ще варіантік, трамп заборонив будь-який експорт-імпорт доларів сша, а в тебе - стопітсот грощей неіснуючої країни готівкою, в одну мить ставших повністю безкорисними, хіба багаття розпалить.
Drunkard 13.02.2024 21:23 пишет: а в тебе - стопітсот грощей неіснуючої країни готівкою, в одну мить ставших повністю безкорисними, хіба багаття розпалить.
потому надо конвертировать заощадженя в твёрдые евры, за полгода даже енот справицца . а не эти ваши киевские бетонометры....
Ще питання Оті всі новобудови, які перебиваюувають під арештом, скасованим дозволом на будівництво і все тому подібне, де вже заселені люди і живуть більше 5 років, підключена електроенергія, вода, каналізація, які далі можуть бути дії? Знесуть, заберуть?
junior 14.02.2024 10:01 пишет: Ще питання Оті всі новобудови, які перебиваюувають під арештом, скасованим дозволом на будівництво і все тому подібне, де вже заселені люди і живуть більше 5 років, підключена електроенергія, вода, каналізація, які далі можуть бути дії? Знесуть, заберуть?
таких випадків не чув. Перекриття якогось умовного Бажана - і все, проблеми порішали. Але зараз війна, виборів немає, і сенсу вирішувати проблеми виборців теж немає.
junior 14.02.2024 10:01 пишет: Ще питання Оті всі новобудови, які перебиваюувають під арештом, скасованим дозволом на будівництво і все тому подібне, де вже заселені люди і живуть більше 5 років, підключена електроенергія, вода, каналізація, які далі можуть бути дії? Знесуть, заберуть?
обязательно надо брать там квартиру а лучше две людижеживут (с)
Ну чому всі хочуть квадратних метрів побільше і подешевчше. ну будеш потім вулицю перекривати щоб воду або світло повернули, скидуватись на ремонт усього, може краще на 5 метрів меньше, тільки нормальне. за умовних 50т у.е можно ж знайти адекватну оселю
Ну на Трої є така реконструйована школа такий будинок. Їм періодично світло вимикають, вони виходять на вулицю і перекривають дорогу. За декілька днів вмикають. І так регулярно. Романтика...
таких випадків не чув. Перекриття якогось умовного Бажана - і все, проблеми порішали.
Так а що саме вони порішали? В експлуатацію воно не введене, нормальних пв немає. Якщо не знесуть, то буде саме потроху розвалюватися.
мова не про конкретний будинок, а про тенденцію. В мене три ЖК поряд, я цікавився від наявності зайвого часу. Всі проблемні та рішали проблеми "через Бажана". В кого більше, в кого менше. Круче всього - житловий будинок в забороненій сан. зоні. І нічого, вже все по докам ок. Почитавши трохи судові рішення дійсно бачиш дно судової системи, контролюючих органів (типу ДАБІ).
Я не збираюсь розглядати варіант з проблемними доками, звісно, краще меньшу, але рівну квартиру. Це чисто спортивний інтерес В тому ж районі МегаСіті всі існуючі ЖК платять за світло 2.64, про воду не знаю Ще знаю, є будинок, який побудували в 2003році, з порушенням всіх можливих і не можливих норм, виграно купу судів (рядом будинок батьків, якому нанесли збитки і суд теж виніс рішення по відшкодуванню, але все до балди), дім дуже довго не хотіли приймати на баланс, чим завершелоось не знаю, вже більше 10 років люди живуть без проблем.
Andrey-Mil 14.02.2024 19:08 пишет: Не треба мегасіті. Окрім можливого "обрубу" комунікацій, бувають стрибки напруги і горять прилади. І фіг кому шо пред'явити можна.
У мене теж живуть. Маючи вибір - я б не брав. Лівий берег, мости, трафік, до метро далеко. Міська електричка умовно в пішій досяжності? Знову ж таки. Якщо відштовхуватися від ціни, то шопачім і які за цю ціну є альтернативи? Б/в, але з нормальними документами? В інших районах?